ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    25. Kolovoz 2020. 20:06

Mom ajme meni😐😐 i meni se znalo desiti, zblendam i skuzim ostao komadic. Zato ja (koliko mogu) provjerim svaku zlicicu. Ne blendam joj do kraja, nego ostane tekstura.. ne buni se🙃
    .
    Petra bome su dugacke curke😍😍 elin ima 8kg i 68cm duga 😁 cm razlike.
    I super sto ste se vratile na staro.
    .
    👉Pitanjce, kako vi kombinirate namirnice? Svasta sa svacim ili idete nekom logikom? Ja bi sutra krumpiric joj dala, a ne znam s cim😅 s tikvicom nije odusevljena. Jedino mozda krumpir, mrkva i tikvica.
    Do sad je probala sljivu, jabuku, bananu, mrkvu, tikvicu.

PetraB
    25. Kolovoz 2020. 20:08

Lavice i mm ima biserne ideje vrlo cesto 🙄... U 9 navecer nervoza vec za spavanje pa on pusti queen recimo na najjace 🤦🏻‍♀️
    Mom super si se snasla, sad duboko udahni i izdahni... 🤗... Da budes sigurna, dok te strah ne prodje, kad izblendas stavi u veci tanjur i prodji s vilicom kroz kasicu. Tako ces najlakse skuziti ako je ostao koji komad.
    Hani moja K ti je takva. Ona se okrene svega par puta u danu na trbuh, ostalo prolezi ili se igra na boku ili blesaca "puze" na ledjima (citaj odguruje se na glavi i stopalima 🤦🏻‍♀️). Dok V cim ju stsvis na pod ide na trbuh pa preplazi puzzle i pola dnevne unatraske.
    Losa moje se uspusu dok su samo na trbuhu i "plivaju". Mislim da je to normalno.
    DeeDee drzim fige da V bude ok i da je samo nesto prolazno 🤗❤️
    Ja sam na ketonalima od cetvrtka, kicma se raspada al je V danas malo cendrava, od cijepljenja valjda, pa sam si cak i instalirala maramu... Tak da cu do 9 ju ovito nosat 😥🙈 Cekam da dodje do "red zone"
    Sto se instaca tice mislim da je mene fakat lako za pronac 🤣 

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    25. Kolovoz 2020. 20:08

miki0

Mom ajme 😨😨 ja bi se usrala od straha… Dobro si se snasla!
    Mrgud znaci ti mali istrazivaci neznaju kaj je opasno i samo idu dontoga kaj su naumili. dobrodosla u moju svakodnevnicu 😅
    N je danas se pocela penjat iz stajaceg polozaja. Dopuze do npr hranilice, digne se i onda dize nogice da se popne na stolicu a sva je nestabilna i jos pusti 1 ruku pa bi i 2.ruku pustila 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ znaci bas sam pricala s mm da jedva cekamo da prohoda jer ova faza je trenutno najgora!! 😵😵

Ajme meni al je vama veselo😅😅 u jednu ruku jedva cekam pomak neki, u drugu ruku me strah🙊
    Moje djevojce nije bi blizu tome. Tek se pocela dizat na rukama..puzanje 0 bodova... Nije usavrsen ni okret trbuh-leda.

PetraB
    25. Kolovoz 2020. 20:17

Damnarexx ja ti nisam pazila u pocetku da to budu neke "normalne" kombinacije. Sto sam imala, to sam dala. 😊

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    25. Kolovoz 2020. 20:29

Petra hvala na savjetu...
    I ja bi do sad skuzila koji komadic al danas nisam...

• Hani
    25. Kolovoz 2020. 20:47

I ja ti, mom, stavim zblendano na veci tanjuric pa prodem vilicom pa opet ulijem u casicu di vidim ml. Za par dana ce te proci šok😊 al sigurno si se dobro prestravila🙄😚 Kupovne mi dosad nisu trebale pa ne znam kakva je tekstura u njima.
    Damnarexx, smiksaj sto imas u frizideru, nema biranja😉

Grizli
    25. Kolovoz 2020. 21:18

Mom 😱 dobro si skuzila... Svaka cast na brzoj intervenciji. Ja svojoj jos uvijek dajem male kolicine na zlicici bas zto da vidim ako je nesto veće.
    PetraB bravo za cure... Velike su vec... 🤞🤞 Da ne bude akcije zbog cjepiva
    Ja tebe ni Anniku nisam nasla na ig 🤔
    Memi M damas pokušava pojest ruku moju cijeli dan poludilo dijete

Red Fox
    25. Kolovoz 2020. 21:51

Ja napravila instagram, stavila sam pod privatni racun, nadam se da je to ok 🤣 probat cu vas naci, preko koga da krenem?
    Losa moj sad i dalje jede 150 svakih 3 sata 🤷🏼‍♀️ Nece popiti vise.

DeeSB
    25. Kolovoz 2020. 22:14

Red Fox

Ja napravila instagram, stavila sam pod privatni racun, nadam se da je to ok 🤣 probat cu vas naci, preko koga da krenem?
    Losamoj sad i dalje jede 150 svakih 3 sata 🤷🏼‍♀️ Nece popiti vise.

Probaj preko Damnarexx...mislim da nas je ona skupila sve 🤣🤣🤣

L 💛

• mom12
    25. Kolovoz 2020. 22:17

Ne dajem joj male kolicine nego skoro punu zlicu al skuzila bi nekako komadic jer mijesam a i to rijetko da bi kad nasla....hvala bogu da sam skuzila nekako ona je mirno sidila neznam ni sama kako sam skuzila..vjerovatno je to zapelo da ona nije mogla plakat tek kad sam je uzela skuzila sam da ne dise i lupala po ledima nista i ja je uhvatila za noge i izvrnila i tek je tada ispalo u biti ostalo u ustima i ja izvadila...i tad je krenila plakat vjerovatno se prepala...
    Petra super za curke..😍😍
    Losa sjecam se kad si to spomenila...tek sad znam kako je to😶😶...
    Damnarex samo joj miksaj ne misli puno o kombinacijama...ja vecinom dam voce voce..povrce povrce...
    Moja sve jede...
    Nekidan mi bili na dorucku ona sjedi i sad nemam joj sta za dat i ja donijela jogurt da joj dam..prva zlica kao neka faca al svaka iduca kao da je najslada stvar...😅😅....
    Red svi smo krenili od damnarexx🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.