Lavice sad u miru procitala... Prebila bi ti muza! 🙄 Ja neznam di je njima pamet. Mi jucer bili na rođendanu i ostali duze, njoj se u 20.30 pocelo spavat i on meni pocne pametovat da ce ju drzat budnom... Mos mislit! Divljala je po rukama mu dok ju nije stavio u kolica kako ju je spustio zaspala je. Dosli doma u 21.30 okupala ju, podojila i zaspala u 22.15 i spavala do 6 bez da je trepnula. I evo jos spava... Meni nije jasno od kud ideja da umorno dijete drzis budno. To me izludni svako malo.
Mikio tako je... Mislim manje cudno ce biti ako nemas pod bliske vinariju 🙈
Jedva cekam da se M probudi pa da ju izmasakriram pusama... Danas slavimo 7 😍...
Mikio i moj voli "čitati". A tak kad se ne moze udariti ili nesto napraviti mu pustim nek se zabavlja bilo čime ali nee on mora ici i dirati macku krekere,vodu,vuci kablove i slicno 😂
Isto sam jedne papuce oprala u masini i ostavim ih kraj kutne pa nek njih zvace a ove sto nosim sklonim na visoko.
.
Sad je zaspao pa mu idem pripremiti dorucak i rucak a usput i ja jesti jer sam gladna kao vuk. 🌭🌮🌯
Jooooj znaci muski su takvi... moj je nebrojeno puta imao te izjave; ma ne spava mu se treba ga izmoriti pa ce bolje spavati. Kao s Marsa da je pao... Ne znam koliko puta sam objasnjavala da dijete ide spavat uvijek po rasporedu inace nece zaspati satima. Da, izgleda kao da nije umoran, ali svaki puta zaspe, znaci da nije bitno kako izgleda.🙄 No dobro.
Mi nocas jedno buđenje u 3.30h. 😌 Ja zadovoljna.
Jucer je bas poceo puzati, na sve načine 🤣 (malo se vuce, malo pokusava pravilno, presmjesan je) prepuzao sobu, premorio se, preznojio 😆
-
Grizli, pokusat cu te naci na Instacu 😆
Jutro/dan.. Noć koma, sjetih se Mikio.. Od kad je zaspao je cvilio ko mačka, u 2 se počeo penjat u kinderbetu, zatim se prebacio kod nas (spojen nam kinderbet i krevet) to je novo, pa po meni, u 3 h sam ga hranila, ovaj biser htio upalit tv kao i Lavicin gospodin, skoro je dobio opet termosicom u glavu. Mali pojeo, onda i dalje cvilio, stavila mu pola čepića, nakon 2 min se 💩 da je išao pod tuš, sve umuljao, bodić, krevet, mene.. U 8 h nas je neki kret*n probudio kad je trubio autom na mojoj čupriji, dok mu nisam izletila van iz kuće, kaže on meni traži taj i taj kućni broj, tu i tu gospođu, reko jel ste ćoravi ili što na mojoj piše kućni br 19,a on treba 5..sad je T zaspao mislim da bih i ja mogla..
Jooj cure mamite me s tim instagramom..
Je grizli gospodja u najboljim godinama
Kako vi ne razumijete da muškarci intuitivno osjećaju kako treba s djecom, bar moj muž. On kad kaže da sve radi intuitivno i onako sav siguran u sebe, meni dodje da ga zadavim. Pušta mu vesele pjesmuljke kad treba spavati jer dijete ne voli moje uspavanke. Ovih dana puno dišem i brojim u sebi
[iimg]
Je grizli gospodja u najboljim godinama
Kako vi ne razumijete da muškarci intuitivno osjećaju kako treba s djecom, bar moj muž. On kad kaže da sve radi intuitivno i onako sav siguran u sebe, meni dodje da ga zadavim. Pušta mu vesele pjesmuljke kad treba spavati jer dijete ne voli moje uspavanke. Ovih dana puno dišem i brojim u sebi
Ja sam samo jednom navecer se otisla otisirati a njemu pustila malog da ga uspava. Naravno malac nije odmah zaspao i ovaj mu upalio onu knjigu s brojankama da mu pjeva...kad mu tad nisam iz tusa izletila 🤣🤣
Mrgud trajat ce ti jedno tjedan dana prilagodba, kod nas je opet sve po starom 😊 a za razmake izmedu hranjenja sam si razmisljala, al se bojim da ce onda jesti premalo novalaca. Budem se konzultirala s pedijatricom. Cak sam cula savjet sa da mu dan-dva ne dam uopce kasice i da onda opet probam 🤷🏼♀️
Mare moj nece nikakve igracke, samo prag od vrata, tepih, noge od hranilice i slicno 🤦🏼♀️
Ja cu se veceras baviti instagramom pa cu vas naci 😂
otvaram samo zbog vas 😂
Kaj se tice uspavljivanja, ja svog malo nosim i govorim mu šššš i brzo zaspi 🤷🏼♀️ Al sad sto je stariji to se visw budi po noci, ide spavati oko 22, pa imamo budenje oko 3, pa oko 6. S tim da u 3 pojede i zaspi, a u 6 se vrti pa ga stavim kod nas u krevet
Annika 🤣🤣🤣🤣 imas hiperventilacije znaci...
Red fox sjetila si me da nama navwcer jos uvijek dusu dala ovca Ewan i njeno šššš... Pali jos uvijek i nadam se da ce jos dugo... Ni ne skuzi kad ja prestanem to sustat i krene ovca... 🤪
Evo ako ce nekome pomoci moje iskustvo. Mi od 21.dana zivota imamo problem s uspavljivanjem. 4 mjeseca grceva su ostavila nàviku uspavljivanja na rukama.
I sad kad smo na 9-10 kila stvarno je frka. To je cesto bilo vojnicko uspavljivanje...sad sam mu izbacila jedno dnevno spavanje, s 3 na 2. Jutri ga umjesto 2 sata drzim budnim najmanje 3 sata, nekad i 4.
Doduse lijepo je vani pa imamo di izgubit to vrijeme. J gradu nema nervoze za spavanje jer gleda auta i ljude.
Ponesem kasicu i vani ga nahranim.
Ulazak u kucu, spustimo roletne, cuca i legnemo zajedno...mazim ga i pjevam, on kenka par minuta, onda ga pustim par min da place, uzmem na ruke i nakon 2 min spava.
Prije je to bilo nemoguce. Drndala bi ga po rukama preko 20 min, koljena mi danima otpadala jer je tezak...
Sad nam je postalo puuuno lakse.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa kad juri mačka po stanu pa brzo puza i glami usput zna se zadihati i isto tako se oznoji po glavi što dosad nije...ali kad normalno puza i slično ne zadiše se.
Sortiraj odgovore
Najstariji