ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    25. Kolovoz 2020. 15:22

Isuse boze kak ljudi prezive ovu fazu dizanja na noge 😫😫😫 Mislila sam do jucer kak imamo minimalisticki dnevno boravak al on je jutros skoro poginuo vec 5 puta .. doslovno je srusio stolicu u blogovaoni, imamo one starinske drvene stolice.
    I to kaj necu zastitit kuteve haha. Imam 1 komodu i 1 stolic i zaljepila sam kuteve. Imam ugradbeni frizider i uspio je iscupat onu mrezu na lajsni dole. Digo se na kauc i pao glavom na tepih. Isuse tek smo pola dana doma a htjela sam vec 2 puta ic na hitnu
    Cure kak se ova faza prezivi? Jesu sva djeca takva i jel se fkt ne mogu ozljedit sam tako?
    Losa moj se isto zapuse kad tak divlja ko manijak
    Mikio ajme uzas. Ja sam danas isto 2 puta uspavljivala. Vise ne pali na rukama vodoravni polozaj, doslovno podivlja. Ostavila sam ga u par navrata u krevetu dok sam isla na wc i zatvarat prozore, palit masinu, plakao je ko da ce umrijet. Sad je zaspo ja pojela u 3 zalogaja s nogu i idem i ja lec

DeeDee
    25. Kolovoz 2020. 15:36

Ajme mrgud 😬😬😬
    Sve manje jedva čekam tu fazu.
    .
    Ja sam u nekom trulom raspoloženju pa ne tipkam, a i nemam nikakve pametne savjete za napisat. Nadam se da će svima proći sve boljke/spavanja/hranjenja/muževi :D
    Vita je izgleda skupila neku prehladu, cijeli dan mi je čudna, a sad joj je počeo nos curiti, kiše i kašlje više nego inače i temperatura joj je svaki put kad izmjerim malo viša. Mazi se u mene i cvili tužno 😐

[/url

Grizli
    25. Kolovoz 2020. 16:09

Mrgud 😱 kad citam neznam dal jedva cekam ili me vise strah... Jos ja imam hrpu drndi nisko... 
    Mikio a joooj al ajde uspjele ste za 45 min... Steta da ne traje duze spavanac. 

• mom12
    25. Kolovoz 2020. 16:16

I ja sam bas nekidan nasla tu str na insta mojabeba spava sama al nisam jos istrazivala...
    I mislim kad si uporon da se moze postic kao grizli...mi nemamo problema sa spqvanjem....
    Al isto sebe uhvatim nekad u liniji manjeg otpora...
    Sta se tice neke druge zemlje za zivit nema sanse...ne bi grad prominila...volim svagdi otic...mislim da je nama lijepo..vani oni svi samo rade nit di idu niti uzivaju stede za 2 tj godisnjeg...lijepo je otic zaradit radi nekog cilja...

Mi se kupamo skoro svaki dan...na mojoj se jedva malo vidi boja...bas ja i mm nekidan komm to😅😅.. .

Cure radite ig i dodavajteda vas vidimo...red nisam vidila ni na fb kad je bilo🙃🙃

• mom12
    25. Kolovoz 2020. 16:18

Mojoj igracke uopce nisu zanimljive...
    Dee drzim fige da V ne dobije virozu ili nesto sl...

• mom12
    25. Kolovoz 2020. 16:41

E zab sam napisat kakav sam sok jutros dozivila...davala maloj smiksanu krusku nektarinu i bananu i odjednom neznam kako bi opisala ona zastala uopce nije plakala nista...i meni djelovala nekako cudna i ja je uzela i ja skuzila i okrenula je naopako i onda ispa komadic i ja ga izvadila iz usta...to se sve odigralo u manje od minute....ja neznam kako mame daju finger food al meni je ovaj jedan sok bio previse...

• Hani
    25. Kolovoz 2020. 17:23

I mene je strah tih komada i gušenja🙄, al ipak je malo lakse sad nego na pocetku.
    Jedva cekam puzanje. Vaši su u toj fazi, moj nece tako skoro. Jos nije usavrsio ni okrete, a kad se okrene zadise se, sto kaze Losa, uzdise, spusti glavu, pa legne jer ga to umara. Zato se i ne vrti precesto, pa ne uvjezba, pa sporo napreduje. Al nas su upozorili na to.  Jesu li se vasi non stop okretali, a ne ko G triput dnevno?
    Idem ga uspavat...u kolicima🙆

• mom12
    25. Kolovoz 2020. 17:26

Al meni se valjda nije dobro izblendalo i osta komadic...i sad me iti strah davat...😒😒valjda ce proc do sutra

PetraB
    25. Kolovoz 2020. 18:43

Helou.... Samo da se javim pa odoh citat zaostatke... Dakle, napokon dobila svoju kucu "natrag" 😥... Od cetvrtka lagani kaos bio. Curama je bas smetala tolika "buka" (mislim klinci su se igrali, nis strasno, ali dovoljno da im poremete sve) U nedjelju sogor i sogorica dosli po necaka tak da smo jucer dolazili sebi malo. Danas bili na cijepljenju... Znaci... Curke sustigle svoje vrsnjake, 6550 teske i 67 dugacke... U gram su iste 😊... Dobile 5u1 i rotu. Od jucer im radim 210ml vodr sa 7 mjerica... Kao da im je to bolje al nisam bas ziher, vidjet cemo jos. Nocas je Vesna lose spavala jako, zubi su ju mucili. Pred jutro krenula kenjkat svakih 2 sek, kak bi dudu povukla, namazala joj kamistad i onda je zaspala jadna. Jos smo na pauzi s kasicama, jos nekih tjedan dana samo da vidimo reakciju na rotu eventualno pa krecemo ponovno 😎
    A sad pitanje, kak ste vi placale kad ste narucivale s wisha? 

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    25. Kolovoz 2020. 19:58

Neznam ni sama kako sam se snasla...drzim je i umirem od staha i derem se upomoc...mm kad je to vidio kaze neces joj to vise davat..al sta da joj dam jest....ona to mora jest...sama neznam kako cu joj sutra dat...ili cu joj kupit kupovnu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.