ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    26. Kolovoz 2020. 10:39

Ja inace ne volim bas objavljivat slike na instagramu mada imam privatan profil i vecinom provjerene pratitelje..al uvik mi se zaleti neki nepoznat...

• Zarica
    26. Kolovoz 2020. 10:40

Losa, ja isto mislila o toj gorcini i guglala da vidim jel se to posebno rijesava al ispalo je da se sam stavi na paru ili prokuha kao i sve ostalo. Ubacila sam oko pola pristojno velikog patlidjana i sve pojeo mali.
    .
    Mom, mozes me prek Damnarex nac po nicku. Ja dodavala koje sam tam vidla, a da imaju malu bebu mozda sam nekog propustila jos al budem vec skupila sve :)

• mom12
    26. Kolovoz 2020. 10:41

Zarice mislim da sam te dodala...😁

Taani
    26. Kolovoz 2020. 10:59

Mom, moj je prije koji tjedan smrcao, ali nisam ga vodila doktorici. Nije imao temperaturu, ponasao se normalno, samo sam mu cistila nosic fizioloskom ujutro i navecer. Za dva dana kao da nista nije ni bilo 🤷‍♀️. Vidjet ces kako ce joj bit pa ces odluciti jel okej ili bolje da ju ipak pregleda 😉. 

DeeDee
    26. Kolovoz 2020. 11:04

Ja je isto ne planiram voditi, čistim fiziološkom nos i to je to, ne vidim sta bi pedijatrica mogla, ni za sebe ne idem zbog prehlade, ne znam. U ponedjeljak bi trebala na cijepljenje pa ne znam možda samo da zovem u petak ako ne prođe do tad i pitam 🤷

[/url

• mom12
    26. Kolovoz 2020. 11:05

Ma nemam usisavac sad kod sebe...al sutra kad se vratim doma cu bas to rjesit..imam onaj mali el al ono je preslabo...

Da pitam..tko je Ema? 

DeeDee
    26. Kolovoz 2020. 11:45

Šta ti ne izađe samo s fiziološkom? Mislim, Viti stvarno izleti čim joj štrcnem malo pa je lako. Usisala sam jednom prvi dan i to je to

[/url

• mom12
    26. Kolovoz 2020. 11:58

Izlazi i njoj ali jos joj se cuje sekret...
    Losa u sparu imas pelene vjerovatno njihova marka nesto baby ili sl..
    Prelijep dezen i tanke su...
    Cim sam vidila dezen sjetila sam se tebe..😁😁

Lavica27
    26. Kolovoz 2020. 12:30

Mom,a i ostale cure (koje ne znaju mozda...) bebica se nikad ne vodi dr prvi dan temperature osim ako nije dobrog opceg stanja,ne jede i ne pije i temp prelazi 40.5 rektalno (bebe). Jer je prerano da se ist razvije. Ceka se tri dana jer virozice odu za par dana. Ako su tvrdokorne,vadi se krv. Moj kaslje gotovo svakodnevno od otpusta, nos mu curi 2/3 vremena i kljuc je cistiti cistiti cistiti i inhalirati po potrebi. Ako pak dijete kaslje kao lavez psa uzastopno onda je za dr ...
    .
    Taani a jesu ga propisali jednom mjesecno vjezbe ko nijednom. Il treba il netreba🙄 A slavno pravilo je ako odes fizijatru i ako nemas dijagnozu e on ce ti je naci🤣
     .
    Ajme Losa tvoj muz bi se onesvjestio da vidi da je mali lizao unutrasnjost moje japanke za po doma🙈🙈🙈
    .
    Grizli bas sam sad s mamama bila na kavi i te teme smo se dotakle. Il su djeca "supernapredna" ili "spavaju cijelu noc u komadu sa samo dva hranjena" itd itd..ono cemu. Suti,nitko se ne natjece🤦‍♀️
    Postoje ti korektivne vjezbe (ovi s dijagnozom) i postoje ti kao senzomotoricki gymovi gdje djeca uce/vjezbaju pravilnu motoriku. Svinoni savladaju kad tad sjedenje puzanje i ostalo al ovo je ono kao po p.s-u ("izvodjenje na pravi put").

Lavica27
    26. Kolovoz 2020. 12:33

E da mikio imas na aliju i ebayu kao navlake za koljena s gumenim tockicama (kao odrezan vrat carape izgleda). Ja za kci jos kupila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.