ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    26. Kolovoz 2020. 12:55

LoSa ja sam ti pregradu imala neku sklepanu da kci imam di ostavit dok nije u vidokrugu🤣🤣

mrgud_zg
    26. Kolovoz 2020. 12:56

Ajme nikako vas danas ulovit. 🙈
    Deedee drago mi je da je V bolje 😉
    Mom ovo s komadicem, znaci protrnula sam. Ja bi se usrala. Shvatila sam odkad imam dijete da sam takva pi***, totalno sam papak postala, moram se tog straha pod hitno rijesit, stalno si ponavljam da ce 100 puta past, bit bolestan, potuc se i cure ce mu slomit srce 😂 ajme ja cu bit najgora svekrva. Ubila me korona. Jucer sam se s mamom dog da cu joj ga povremeno pocet ostavljat popodne da ss i on i ja pocnemo ucit na odvajanje 🙈😊
    Mikio ja svog isto obukla jutros jer smo opet isli u setnju u hladno jutro 😬😂 al nisam primjetila da mu ni hlace ni carape predstavljaju neki problem 😁. Kak sve perem poslje mora, obukla mu neke lidlovske 62/68 hlacice, skroz su mu capri 😂
    Red jesi ti upravo rekla da je instagram nova mreza? Vidi se da si stara 😂😂😂. Mi smo generacija fb a danasnja mladez fb ni ne koristi. Danas su najpopularniji tik tokovi i slicne gluposti. Ig je neka sredina 🤪😂
    Grizli sretnih 7 mj 🥳🥳
    Petra bravo bravo za curke 🥳🥳🥳💪🏽
    Ja danas dajem prvi put patlidan. Dobila 2 domaca. A ja to inace ne jedem 🤪, al cu morat degustirat. Ah kaj sve moram zbog tog djeteta radit 🙈😂

DeeDee
    26. Kolovoz 2020. 13:02

Mrgud ova tvoja zadnja rečenica me asocirala na moju jučerašnju: "Vita mi je kihnula u facu i nisam je bacila, pa da nisam majka godine" 😂😂😂😂
    Jedina, ali jedina stvar na koju sam gadljiva su šmrklje 🤢🤢🤢
    Ajd usisavanje sam probavila ali ovo kad ih ima po faci...
    Dečko je umirao od smijeha kad je došao s posla, rekao mi je da je ponosan 🤣🤣🤣

[/url

mrgud_zg
    26. Kolovoz 2020. 13:03

Mikio SPAVAJ!! 
    Losa bome se meni te ideje o pregradi ne cine lose. Ja planiram okrenut stol i stolice stavit do zida. Nisam mislila prije da cu posezat za tim metodama al jedmostavno ne mogu bit svaku sekundu s njim (treba skuhat, piskit i tak to 🤪), a on se u sekundi popne. Te stolice su mu ocito prelagane, pa se bojim da ih ne srusi na sebe (ko jucer) a nisu dovoljno cvrste, pa kad se krene penjat samo mu odsklizu 😫
    Ugl ta najtjecanja su mi uzas. A i apsolutno nista ne znace. Moj se recimo nije bas rano okretao, mrzio je trbuh i to. A evo ga sad hoda uz namjestaj 🤦‍♀️  Al nije mi to nesto s cim se hvali. Nije zbog toga nis pametniji od drugih. A meni uzrokuje ogroman stres jer je jos tak mali i nestabilni i svako tolko se zaboravi pa uhvati nekaj s 2 ruke i bum. A sad kaj radi pravilno a kaj ne nemam pojma jer idemo samo na redovite sistematske. Valjda bu to sve ok. 

Damnarexx 🌺
    26. Kolovoz 2020. 13:16

Ja sam tocka poveznica😁
    Mom Simbalija 🙃
    RedFox haha bas si me nasmijala😂 ako me negdje sretnes, ne mozes fulat😁 
    Petra na zadnjoj slici si takav curetak da sam zastala i morala prouciti fotku. A djevojcice su preslatke.
    Mikio tako sam se i ja zabrinula prvi put kad je spavala 2h. Al uzivaj, njima je potreban san..koliko god spavali🙃
    Deedee(skoro sam napislaa Vita)😂
    Nadam se da ce curica ozdraviti cim prije🙃
    .
    Sad vec lagano svih mogu povezati s facama🙌
    .
    Bas me sokirala beba od 1300g 😐😐 sunce malo, nadam se da je sve ok.
    Sto se tice dijagnoza, bolesti...toga se dosta bojim..dok se 'tebi' ne desi, nemas taj feeling. Pricam iz iskustva. Zato jos jedno dijete i to je to.
    .
    Ja upravo u kaficu uzivam i ispijam kavicu ☕. Obavila dm, malena zaspala💯 
    e da, danas je dobila krumpir, mrkvu i tikvicu. Nije bog zna koliko pojela😑 masl.ulja mogu kapnut jelda?

Lorena94
    26. Kolovoz 2020. 13:22

Ej ženice.. Mi smo na gasu od jutra, kod nas prohladno, malac u carapicama, tanjim dugackim hlacama i bodiću kratkih rukava.. Čak sam se i ja obukla kojoj nikad nije hladno. On je danas na gasu da to nije za vjerovat. Imamo otvoreni koncept dnevne i kuhinje, okrenem se od štednjaka, njega nema, on fino prema kupaoni gsje mu stoji bazenčić za kupanje. MaRE 🤞 da sa bebcom bude sve ok, meni moja dr kad je rekla da beba ne dobiva po njoj dovoljno, pa na sve pretrage kad me poslala, ja sam išla i privatno, evo trenutno imam izdravo dijete, koje nema mira ni sekunde. Losa moj sve živo trpa u usta, papuče ne smije vidjeti, bocu piva isto, počne se silit odma. A 💩 naši su onda isti, T je danas već 3 puta. 🙄 Baš me mamite tim profilima, ja imam fb, možete me nać imenom i prezimenom, mačkaste naočale na faci, plavi pramenovi,da vas i ja napokon vidim, koje imaju fb ☺️

• mom12
    26. Kolovoz 2020. 13:44

Ja imam osjecaj kao da se nemogu opustit nikako...pustim je na pod  cca 5 min i nemogu vise..imam stah da ne udre glavom ili se okrene neznak ni ja...i jos uz to kao da mi nije dosta mm koda nije sav svoj...ja drzim malu on meni drzi je bolje past ce ti...i 100 puta na dan mi kaze mala ce past ili s kreveta ili iz kolica ili bilo di da stoji...onda ga ja pogledam onda usuti...
    Ovo mi je nekako najgori period otkako je se rodila...
    E i nekidan mi se pokakila na ruku😅😅😅...
    Ja je presvlacila i uzela je bez pelene da je malo drzim golu i stipam za debele nogice kad odjednom osjetim da je krenilo nesto i mahinalno da mi ne pokaki robu ja stavila ruku...🤣🤣🤣🤣...nemogu virovat da sam to napravila....a inace sam gadljiva do boli🤣🤣🤣🤣
    I moja trpa sve u usta al nece igracke...
    Lavice nezz sta bi bez tebe...tnx za savjet..

Grizli
    26. Kolovoz 2020. 14:26

Boze sto se meni nista ne da danas... Uhvatio me grc u nozi i sad me misic boli 🤔...
    Mom ahahhaha 💩💩💩 samo jednom do sad smo bili jako blizu kakitisa po meni, isto sam full gadljiva osoba pa to pazim doslovno bez pelene je samo kad se kupa u kadici, kod promjene to je 2 sekunde. 
    Za ovaj strah te kuzim kako radi ludorije bas mi teško pratit ju, spas mi je vrtic jer znam da u njemu si ne moze nista napraviti pa di god idem da mi nije na oku ju stavim u to, a po novom kad je na podu i ja kuham onda se igramo kuku-treee cimam ju i sakrivam sw pa joj se pokazem svako malo, njoj zabavno a ja mislim da susjedi misle da nisam normalna sto visem po cijele dane kuukuu treee... Nema me - tu sam... A ako idem u spavacu onda tu funkciju preuzme slon Loni ali skuzila ga je pa mu hoce usi razdemolirat. 
    Mikio znas da i M se bas muci a dajem joj sve sto otvara, meni ae vec se* od palente i kruske i sljive al ona recimo ima 3 put dnevno kuglice, a 1x pastasto a isto se zacrveni ko da ce pulnut izgleda jadnica. Pije biogaiu i onda bar 1 bude to mekse ako ju n3 pije ne bude ni to nadam se da s mlijecnim kad krenemo ce biti joj lakse.
    Cure Mana ima 70%popuste na kao ljetno al na popustu su i kompletici trenerke sa majicama zgodni 35kn za jesen i zimu dok nije previse hladno.
    Lorena neznam ti prezime da bi te potrazila 🤔... Ili nisam popratila da si ga negdje napisala. 

Red Fox
    26. Kolovoz 2020. 14:31

Mikio sorry, ja procitala carape s gumom 🤦🏼‍♀️ ja inace imam problem da letimicno citam tak da ne zamjerite. Znate onaj bodi iz lidla na kojem pise “smile like banana”? Ja sam mjesecima mislila da pise “smell” dok me nije sestra prosvjetlila. A placanje pouzecem sam isto tak mislila “poduzecem” 🤦🏼‍♀️
    Losa moj muz samo govori da ga pustan, jos me sprda jel hocu sa mu kupimo kacigu pa da ga pustam di hoce ici. Kaj je najbolje nasla sam na budi cool neki jastuk za glavu 😂 i cak sam razmisljala da narucim 🤦🏼‍♀️
    Mrgud meni ti je sve to novo 😂 jos se i ne snalazim bas 😂 jer nisam bas tip da sam previse na mobitelu i slicno, uopce nisam u tom filmu. Totalna baba 👵🏻
    Kad smo kod kakanja, moj je postao nemoguc kaj se tice presvlacenja, dere se ko da ga koljemo. Sad sam ga prestala smirivati, on se dere, a ja ga oblacim. Mislim da sam presla u fazu kad me deranje ne dira (naravno ako padne ili slicno ga primim i utjesim) al sad je poceo bas izvoditi. Ne dam mu da dira nesto kaj ne smije i pocne se derati, ne sa presvuc pelenu....  
    idem sad pregledati instagram 😊

• mom12
    26. Kolovoz 2020. 14:36

Nisam komm kako su slatke V i K na slikama....koja koju grize za nogicu... 
    Mislim da je najljepse dobit blizance i tad si rjesio 2u1..bar ce se igrat zajedno...i zabavljat...malo je teze na pocetku al mislim da poslje lakse ide....😃😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.