Petra preslatke ste 🥰, a curke su identicne 😂 jel jos uvijek imaju narukvice da znas koja je koja?
Grizli mala je bombon 🥰
Cija je ono frajerica s puuuuno kose?
Nisam uspjela povezati sve sa nadimkom 🤦🏼♀️
DeeSb mala ima puno kose...ljubomorna sam...😁😁...
Lumpi nikako probat...a osudena sam ljetos bila kupovat violetu nisam imala blizu dm...al violeta mi je ocajna...al izdrzali smo...sad mm kupio te u sparu..bile one i pampers al posto ne koriwtim pampers onda mu rekla da kupi te...i ok su.mi skroz...jos cemo vidit kakve ce bit veceras...😆
Hej ja sam pododavala na IG, nadam se da nisam xy osobe 🙈 ime mi je sa E. 😁
Čak sam stavila i slikicu da vidite G kako je velika 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Boze sto se meni nista ne da danas… Uhvatio me grc u nozi i sad me misic boli 🤔…
Momahahhaha 💩💩💩 samo jednom do sad smo bili jako blizu kakitisa po meni, isto sam full gadljiva osoba pa to pazim doslovno bez pelene je samo kad se kupa u kadici, kod promjene to je 2 sekunde.
Za ovaj strah te kuzim kako radi ludorije bas mi teško pratit ju, spas mi je vrtic jer znam da u njemu si ne moze nista napraviti pa di god idem da mi nije na oku ju stavim u to, a po novom kad je na podu i ja kuham onda se igramo kuku-treee cimam ju i sakrivam sw pa joj se pokazem svako malo, njoj zabavno a ja mislim da susjedi misle da nisam normalna sto visem po cijele dane kuukuu treee… Nema me - tu sam… A ako idem u spavacu onda tu funkciju preuzme slon Loni ali skuzila ga je pa mu hoce usi razdemolirat.
Mikioznas da i M se bas muci a dajem joj sve sto otvara, meni ae vec se* od palente i kruske i sljive al ona recimo ima 3 put dnevno kuglice, a 1x pastasto a isto se zacrveni ko da ce pulnut izgleda jadnica. Pije biogaiu i onda bar 1 bude to mekse ako ju n3 pije ne bude ni to nadam se da s mlijecnim kad krenemo ce biti joj lakse.
Cure Mana ima 70%popuste na kao ljetno al na popustu su i kompletici trenerke sa majicama zgodni 35kn za jesen i zimu dok nije previse hladno.
Lorena neznam ti prezime da bi te potrazila 🤔… Ili nisam popratila da si ga negdje napisala.
Topolovec
U napasti sam da i insta napravim 😂 al trenutno nrmam vremena, Tin je na ne znam kakvim baterijama ovih dana..
Obzirom da se mi dost rano jutrima dižemo ja njemu već neko vrijeme obućem duge hlačice al on se navikao i njemu super jer je još brži tak, koljena mu se ne lijepe za pod a i u čarapicama je sad sve stabilniji. Inače danas se odlučio leći na pod i s guštom ga lizat .....
E i pročitala sam dobar savjet za finger food uvođenje ( možda čak i na forumu od neke od vas ne sjećam se da budem iskrena) al kao za uvođenje skuhat recimo mrkvicu i ponudit u trakicama... meni se za sad pokazao kao hit. Dala sam mu tak mrkvicu i nektarinu, al vidi se i na njima kad su spremniji...moj se inače prije na sve veće komadiće davio a jučer samo lagano vilicom i sve smazao bez ijednog davljenja
Red 😍 hvala...
Losa ja sma gratis bila uzela te premium od konzuma i moram priznatbda mi nisu niti jednom promocile, dosta su dobre. Puuuno bolje od nekih "markiranih".
Malena DeeSB ima kosice vise nego sto sam ja imala u svih svojih 34 godine 😁
E da ima koja perilicu sušilicu slim onu od 45 cm dubine?? Ako ima molim iskustva, zadovoljstvo... Inace sam protiv njih al me mm nagovafa da uzmemo pa razmatram.
Lorena ne moze te se dodati,vjerojatno jer nemamo zajednickih prijatelja😋.
.
Daa, mala Lara ima kose ko u prici! Nek udjeli malo Elin, celavici😂 sad joj je kao pocela nesto rasti🥳
Doduse, mama joj nije imala do 2.god kosu kako spada🤪
Grizli ja imam obicnu susilicu i super sam zadovoljna.
E se sjecate kad se nismo htjele prebacit na whatsap da ss ne upoznamo previse? 😂😂😂
Deedee zakon izjava. Tako sam i ja svasta vec pregrmila. Cak sam danas jela kuhani patlidan 🤮. Dat mu ga jos sutra (jadno dijete), al mislim da to i dalje nece bit na nasem jelovniku. Nek jede kod bake 😂
Ja cu sad zvucat ko snob al ja imam bosch susilicu i to je najsavrseniji kucanski uredaj na svijetu ❤️🥰. Kupili ju za cyber monday pa je bila dobra ponuda 🙈🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji