ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    26. Kolovoz 2020. 14:36

Petra preslatke ste 🥰, a curke su identicne 😂  jel jos uvijek imaju narukvice da znas koja je koja?
    Grizli mala je bombon 🥰
    Cija je ono frajerica s puuuuno kose?
    Nisam uspjela povezati sve sa nadimkom 🤦🏼‍♀️

• mom12
    26. Kolovoz 2020. 14:46

DeeSb mala ima puno kose...ljubomorna sam...😁😁...
    Lumpi nikako probat...a osudena sam ljetos bila kupovat violetu nisam imala blizu dm...al violeta mi je ocajna...al izdrzali smo...sad mm kupio te u sparu..bile one i pampers al posto ne koriwtim pampers onda mu rekla da kupi te...i ok su.mi skroz...jos cemo vidit kakve ce bit veceras...😆

Simbalija
    26. Kolovoz 2020. 15:03

Hej ja sam pododavala na IG, nadam se da nisam xy osobe 🙈 ime mi je sa E. 😁
    Čak sam stavila i slikicu da vidite G kako je velika 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lorena94
    26. Kolovoz 2020. 15:07

Grizli

Boze sto se meni nista ne da danas… Uhvatio me grc u nozi i sad me misic boli 🤔…
    Momahahhaha 💩💩💩 samo jednom do sad smo bili jako blizu kakitisa po meni, isto sam full gadljiva osoba pa to pazim doslovno bez pelene je samo kad se kupa u kadici, kod promjene to je 2 sekunde.
    Za ovaj strah te kuzim kako radi ludorije bas mi teško pratit ju, spas mi je vrtic jer znam da u njemu si ne moze nista napraviti pa di god idem da mi nije na oku ju stavim u to, a po novom kad je na podu i ja kuham onda se igramo kuku-treee cimam ju i sakrivam sw pa joj se pokazem svako malo, njoj zabavno a ja mislim da susjedi misle da nisam normalna sto visem po cijele dane kuukuu treee… Nema me - tu sam… A ako idem u spavacu onda tu funkciju preuzme slon Loni ali skuzila ga je pa mu hoce usi razdemolirat.
    Mikioznas da i M se bas muci a dajem joj sve sto otvara, meni ae vec se* od palente i kruske i sljive al ona recimo ima 3 put dnevno kuglice, a 1x pastasto a isto se zacrveni ko da ce pulnut izgleda jadnica. Pije biogaiu i onda bar 1 bude to mekse ako ju n3 pije ne bude ni to nadam se da s mlijecnim kad krenemo ce biti joj lakse.
    Cure Mana ima 70%popuste na kao ljetno al na popustu su i kompletici trenerke sa majicama zgodni 35kn za jesen i zimu dok nije previse hladno.
    Lorena neznam ti prezime da bi te potrazila 🤔… Ili nisam popratila da si ga negdje napisala.

Topolovec 
    U napasti sam da i insta napravim 😂 al trenutno nrmam vremena, Tin je na ne znam kakvim baterijama ovih dana.. 

Angelly
    26. Kolovoz 2020. 15:19

Obzirom da se mi dost rano jutrima dižemo ja njemu već neko vrijeme obućem duge hlačice al on se navikao i njemu super jer je još brži tak, koljena mu se ne lijepe za pod  a i u čarapicama je sad sve stabilniji. Inače danas se odlučio leći na pod i s guštom ga lizat .....
    E i pročitala sam dobar savjet za finger food uvođenje ( možda čak i na forumu od neke od vas ne sjećam se da budem iskrena) al kao za uvođenje skuhat recimo mrkvicu i ponudit u trakicama... meni se za sad pokazao kao hit. Dala sam mu tak mrkvicu i nektarinu, al vidi se i na njima kad su spremniji...moj se inače prije na sve veće komadiće davio a jučer samo lagano vilicom i sve smazao bez ijednog davljenja

Grizli
    26. Kolovoz 2020. 15:43

Red 😍 hvala...
    Losa ja sma gratis bila uzela te premium od konzuma i moram priznatbda mi nisu niti jednom promocile, dosta su dobre. Puuuno bolje od nekih "markiranih".
    Malena DeeSB ima kosice vise nego sto sam ja imala u svih svojih 34 godine 😁
    E da ima koja perilicu sušilicu slim onu od 45 cm dubine?? Ako ima molim iskustva, zadovoljstvo... Inace sam protiv njih al me mm nagovafa da uzmemo pa razmatram. 

Damnarexx 🌺
    26. Kolovoz 2020. 16:29

Lorena ne moze te se dodati,vjerojatno jer nemamo zajednickih prijatelja😋.
    .
    Daa, mala Lara ima kose ko u prici! Nek udjeli malo Elin, celavici😂 sad joj je kao pocela nesto rasti🥳
    Doduse, mama joj nije imala do 2.god kosu kako spada🤪
    Grizli ja imam obicnu susilicu i super sam zadovoljna. 

Damnarexx 🌺
    26. Kolovoz 2020. 16:31

Johnson moze meni zajam😂😂😂

• mom12
    26. Kolovoz 2020. 17:26

I od simbajle ima veliku kosicu...😊😊😊

mrgud_zg
    26. Kolovoz 2020. 18:17

E se sjecate kad se nismo htjele prebacit na whatsap da ss ne upoznamo previse? 😂😂😂
    Deedee zakon izjava. Tako sam i ja svasta vec pregrmila. Cak sam danas jela kuhani patlidan 🤮. Dat mu ga jos sutra (jadno dijete), al mislim da to i dalje nece bit na nasem jelovniku. Nek jede kod bake 😂
    Ja cu sad zvucat ko snob al ja imam bosch susilicu i to je najsavrseniji kucanski uredaj na svijetu ❤️🥰. Kupili ju za cyber monday pa je bila dobra ponuda 🙈🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.