Mi smo isto baš prošli tjedan uveli do kraja jaje Sad kad treba neš brzinski imam opcije
LoSa na ovom našem vjenčanju se isto nije osjetilo korona ozračje al je isto na kraju svadba bila oko 90 ljudi i moram reći da je baš bilo dobro. Sad samo držimo fige da smo se svi zdravi izvukli jer nooormalno da se i vlakić, i kolo i sveeee ostalo dogodilo... xD
Mikio nezz koji bi ti pametan savjet za spavanje dala jer tvoja mišica je posebna dušica. Moj recimo ima 3 spavanja koja se točno zna kad su (8,11,14) i baš kužim ako neko preskoći teža nervoza. Isto smo to trenirali i stavljali ga u krevetac, i sad koji put kad ga stavim izgleda totalno razigran i budan a zaspi kroz 5 min šetanja po kindi (s tim da ja ni pod razno ne smijem bit u sobi jer čim me vidi teža deračina baš je prefrigan). Probaj si nać neku metodu i držat je se koliko god možda na početku bilo teško. Tipa daj si cilj neke metode tjedan dana pa ako nakon toga ne ide probaj drugu. Mužev kolega je reko da postoji neka super knjiga o uspavljivanju djece po tim njihovim fazama... mogla bih ga pitat koja je to.
Annika mislilm da sam te nasla preko Mikio na ig pa sam ti poslala zahtjev...ako sam tebi poslala 🙈🤣
L 💛
Jooj da cure...stalno hocu pitati za Muller - jel oni posalju neki poseban mail za onaj etui ili se to digne samo s onim da smo se registrirali?
L 💛
Ja od Mullera nisam jos nista dobila. Poslali su mi mail da im dam adresu zbog paketica al nula bodova😅
.
Mi imamo neki ritam, spava svakih dva-dva i pol sata.
Npr, jutros se probudila u 8, izdivljala i oko 10.30 je vec spavala. Oko 12 se probudila, zaspala oko 14h-15h i u 18h skupa zaspale do sad. A nocni spavanko 21-21.30h 🙃 preko dana malo budu muke za uspavati, al ovaj nocni nikad problema. Sama se uspava u kreveticu.
Super profil na IGu👉mojabebaspavasama☑️
Tamo imate tocne tablice (i jos puuuno toga) koliko bi koja beba trebala spavati(po mjesecima). Naravno sve okvirno shvacati.
.
Losa meni je bas super fascinatno sto si zivjela u Americi. Bas me fascinira taj 'svijet', brijem da je skroz drugaciji od naseg... Oduvijek mi je zelja posjetit te mega gradove tipa NYC, Los Angeles.
Predivne su mi njihove sminkerske kuce i dvorista😅
Jooj da cure…stalno hocu pitati za Muller - jel oni posalju neki poseban mail za onaj etui ili se to digne samo s onim da smo se registrirali?
Meni je na mail dosla potvrda da sam uclanjena i kroz 2 tjedna mi doslo doma postom pismo s knjizicom i kuponima za popuste i preuzimanje etuia u mulleru. Nisam jos stigla otici po njega. A popusti vrijede do 6 mj iduce godine.
Ahaa...onda moram cekati 😒 A koliki je taj etui? Jel stane u normalni ruksak? Meni dosadio onaj mommy bag pa sam kupila ruksak Minnie samo on nema pregrada pa mi je trenutno kaos u njemu 🤣🤣
L 💛
Nisam ga uzela jos al mislim da je velicine pelene i one smotane podloge za prematanje kao na preklop je.
Ahahah....bas sam biser, jos si napisala da nisi jos podigla 🙈🤣
L 💛
mikiO znam da te ne tješi ali evo i ja se moram s tim pomučiti. voljela bih reći da je problem u Matiji ali mislim da je veći problem u meni što ga nemam snage slušati kako vrišti satima ( jer pokušavali smo i muž i ja već svašta i jednom je vrištao 4 sata u komadu i svejedno na kraju zaspao dojeći) i lakše mi je sat vremena ga uspavljivati dok sisa. on je meni u početku bio puuuno bolji spavač od sestre i brata s ponekim izletom ali sad je u zadnje vrijeme katastrofa. onda si pomislim da ga muče zubi, pa trbuh, pa da se boji da sam ga ostavila, pa si nabijam osjećaj krivnje. sad mi je bila susjeda koja bi mogla biti bez problema sleeptrainer i jasno mi rekla da je mali razmaženko koji plače od bijesa a ne od neke tuge i da me mota oko malog prsta.
a jeste vidjeli moje mnogobrojne objave na insta stavila sam sliku samo zbog vas
[iimg]
Ja ne zelim ni zamislit kak ce mi izgledat ovi dani kad se krenemo privikavat na zagreb nakon skoro 2 mn mora 🙈. I jos mm sutra ide na posao 😫. Sad kad dodemo doma prvo spustamo podnicu na kinderbetu 😂 cim sam prosla lucko vec razmisljam kak bi mgla jos malo pobjec nazad na more 🤪
Mikio mali mrgud je fkt cigo, crniji je od mene, nemrem vjerovat. Al je u 5 nijamsi 🙈 noge crne ko noc jer uvijrk vire iz kolica, ruke isto crne, a prsa i leda tak tak 😂
Red fox ne znam dal si mozda pisala, al vezano za hranu.. jesi mozda probala promijenit konzistenciju i blendanje/gnjecenje? Meni mrgud prvo bas nije kuzio hranu pa trazio cicu pa sam dugo davala samo male kolicine, pa onda ipak poceo jest il cupao mi zlicu, cijeli se zmazao i slicno. I na kraju sam jednom slucajno napravila skroz gusto i s puno komada i pojeo savrseno. I puno bolje jede ako jede cim se probudi. Pa ako nisi da isprobas tak neke varijante?
RedFox, moja isto još baš ne papa velike količine, smatram da se ne trebaš brinuti ako pije dovoljno mlijeka i ako dobro napreduje.
Naravno da u mlijeku nemaju sve što im sad treba, ali ne možeš ju silom nahraniti.
Ono što ja radim.. je da joj trenutno nudim više puta, pa pojede ipak nešto.
Naravno da bi bilo super da jede realnu količinu u dva ili tri obroka, ali nisu sve bebe iste. Važno je nuditi konstantno, pa će već jednom početi jesti, kao što su svi počeli.
Nemoj se previše opterećivati, jer će ti biti još teže. Ionako je samo pitanje dana ili tjedana kad će smazati sve što mu pripremiš 🥰❤️
Hvala cure, budem sve isprobala, danas sam mi stavila na pladanj kuhanu mrkvu i brokulu, to je gnjecio, mrkvu je malo gricnuo. Probala sam danas dati tak gnjeceno vilicom (brokula i tikvic, znace nije bilo velikih komada) i skoro se udavio. Uvijek mu se zahliknu ti veliki komadi. Razmisljam si uzeti onaj y sisac od aventa pa da mu bar navecer u novalac ubacim malo pahuljica.
Losa katastrofa mi je to, nemrem ni zamisliti da ostavim tak mali bebu u vrticu. Al opet s takvim iskustvom vise cjenis neke druge stvari koje su nam tu dostupne.
Mikio imala sam link od tak nekog tecaja za spavanje, ak hoces mogu pitati poznanicu pa ti proslijedim.
Mrgud tak je i nama bilo. I zelim ti srecu nocas, mislim sa je nas mali skroz zaboravio da je tu doma, trebalo je tjedan dana da uhvatimo opet ritam i da se privikne na kinderbet.
Mamite me da napravil instagram 😂 jel se moze to napraviti da vide fotke samo prijatelji? Ja ko da sam neki penzic 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji