Ma mislim da znam u čemu je bio problem. Inače kad ju dojim smo u miru, same, jer se inače razgledava na sve strane usput navlačeći cicu u svim smjerovima. Jučer nismo bile. Bili su i svekrva i svekar i teta. I svi su to morali pogledat.
Inače me znala gricnut kad su joj prve izbijale donje jedinice. Pa sam imala u pripremi prst, a kad bi me gricnula ja bi prekinula dojenje. I nije to više radila. Vjerujem da je zbog drugačijih okolnosti gricnula. A sad ima 6 zubi, nisu više samo donje jedinice nego i gornje i gornje dvojke. Dakle.. ajkula.
A za ovo s prstom u nos i naglo stiskanje šake, fakat me znam. Znam da sam automatski ju pecnula po prstima i da mi je odmah bilo žao, makar sam ja krvarila a njoj nije bilo niš. Baš je nježna ko traktor
Inace, moje dijete se pokrenulo malo sto se tice akcije po kuci:) sad se vec brze krece i izvodi vratolomije, ali fali mu jos tjedan dva da to puzanje bude pravilno. Tako da sam trenutno zadovoljna. Jucer smo ga potpuno umornog stavili u krevetic da bi se on razbudio, vrtio po njemu i smijao uz pokoji ushiceni usklik jos 45min. Na kraju je samo zaspao u sekundi. Presmijesan mi je:)
.
mikio, stvarno ne znam sto bi upalilo s N. Ja kad procjenim da bi morao biti umoran (ili on pokazuje znakove), stavim ga u kindac i cekam pored njega dok ne zaspi (bude plakanja naravno, al na kraju zaspi). Ili sad kad su bili vruci dani, samo bi u boravku di imamo klimu sjela na kauc i zarobila ga u krilu. Tom taktikom zaspi puno brze i manje place. E i htjela sam te pitat za pedicu...rekla si da imate redovni pregled s njenih 9 mjeseci. Ja sam prilicno sigurna da je nama rekla iduci s godinu dana. Jel imate neki drugi razlog za taj pregled il sam ja mozda krivo shvatila svoju.
Inace, moje dijete se pokrenulo malo sto se tice akcije po kuci:) sad se vec brze krece i izvodi vratolomije, ali fali mu jos tjedan dva da to puzanje bude pravilno. Tako da sam trenutno zadovoljna. Jucer smo ga potpuno umornog stavili u krevetic da bi se on razbudio, vrtio po njemu i smijao uz pokoji ushiceni usklik jos 45min. Na kraju je samo zaspao u sekundi. Presmijesan mi je:)
.
mikio, stvarno ne znam sto bi upalilo s N. Ja kad procjenim da bi morao biti umoran (ili on pokazuje znakove), stavim ga u kindac i cekam pored njega dok ne zaspi (bude plakanja naravno, al na kraju zaspi). Ili sad kad su bili vruci dani, samo bi u boravku di imamo klimu sjela na kauc i zarobila ga u krilu. Tom taktikom zaspi puno brze i manje place. E i htjela sam te pitat za pedicu…rekla si da imate redovni pregled s njenih 9 mjeseci. Ja sam prilicno sigurna da je nama rekla iduci s godinu dana. Jel imate neki drugi razlog za taj pregled il sam ja mozda krivo shvatila svoju.
I nama je rekla sa 9. mjeseci na sistematski, da ga pregleda, izvaže, izmjeri i mislim da je nešto uz razvoj motorike spomenula. (ne sjećam se točno što jer smo se posvađale oko gramaže koju je dobio u 2 mj..)
Žene ja htjedoh pitat, jel koja uvela već jaje, žumanjak/bjelanjak? Mi stvarno svašta jedemo, htjela bih mu i to ponudit, patronaška rekla žumanjak ok, a bjelanjak još da čekamo. Kod mene u obitelji nema alergičara, a mm isto misli da ni kod njega nema.
lorena žumanjak možeš komotno, samo ja ne bih odjednom cijeli a bjelanjak odvagni sama. ako će reagirati na njega, reagirat će i sad i s godinu
jel ja jedina nemam nikog na instagramu?
m zaspao jutros u 2. kad se vratimo s mora, ja isto planiram neku taktiku da se sam uspava pa makar vrištao 3 dana
[iimg]
Hm, uspavljivanje.. Moja još spava tri puta po dani, uspavljujem je na cici ili noskanjem. Grizli tvoja taktika je odlična, ali na mojoj ne bi upalila osim da je pustim da plače iz petnih žila, a to ne mogu. Vjerojatno ni tad ne bi zaspala jer se samo više uzrujava kad tako plače..
--
Moja ima 6 zubiju, ne daj Bože da me sa svima ugrize 😲 a znala je prije grickati tipa kad ja mislim da je umorna pa je idem uspavati, a ona je raspoložena za igru. Odmah joj prekinem cicanje i to je to.
--
Lorena ja sam jaje uvela tako da sam jedan dan pomješala žutanjak sa bananom, onda par dana kasnije je dobila kajganu sa tikvicom od cijelog jaja. Jučer je npr. jela muffine sa jajom.
Mislim da ako vi nemate alergija ne trebate imati straha od jaja, pratite bebu i probajte.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Annika ja ni nrmam instagram!
Simbalija mi imamo 2 zubića pa boli kad ugrize, sva srećabu nesreći što ne sisa 🤪
Mislim da ću mu probat sutra žumanjak, danas je na 500, još mi mama bolesna, ostala bez glasa, kašlje, kiše, ja joj velim kod dr, pa se ne da, malog nije vidjela 5 dana pa je i zbog tog malo u banani.. Dakle mali je danas vidio kokoši na dvorištu i cićo kad su došle blizu, mislim viđao ih je i prije al danas su baš blizu došle 😂
Za spavanje nemam savjete jer je i nase na periode dobro na periode koma, pogotovo su noci postale uzas.
Al zarice mi recimo u 10 mj imamo pregled, znaci s njegovih 9,5 mj, s tim da je to bubnula neki termin otprilike, nije bilo bitno tocno tad, da se malo pogleda motorika..
Jutros napisem komentar, stisnem i iskoci mi ona pravila privatnosti i ode mast u propast 🙈
.
Mikio divni ste al mala je preslatka ❤ Super ste se uskladile. A za spavanje, vec znamo da na N trikovi ne pale 😁 Ja npr ga nikad tokom dana ne stavljam u krevetic nego je spavao na kutnoj i sad na podu(stavila sam jorgan i onu dekicu/jastuk da mu je mekano)..i bez problema spava 2,3 puta dnevno. Kad vidim da mu se spava uzmem ga na sebe,legnem i ljuljam ga dok mu pjevam..zaspi za par min. A nekad ga samo stavim da legne,dam dekicu da zagrli i sam zaspi.
.
Losa mama ko mama jos ako ne radi,nema druge brige nego vas...tko zna kakve cemo mi biti kad ostarimo.
.
Annika drzim fige za pregled. Tebe sam trazila po insta al kako te nisam onda na fb dodala zab sam i prezime i sve 😂 Isto tako i Deedee. Trebala sam vas odmah dodati jer bas je fora ovak povezati lica s nickom.
Iako kad neka nešto objavi moram provjeriti tko je 😂😂 dok ne naucim hahaha
Ja nikak ne stignem citati kad dode vikend, iako je muz doma, cini mi se ko da imam manje vremena nego preko tjedna 😂
Drago mi je da ste imali zabavne vikende, nemam instagram tak da vas ne mogu vidjeti 😂
Losa tvoja situacija me podsjetila na moju, moja mama je u penziji i stalno bi dolazila, daje mi skoro svaki dan kolace, a ja se trudim paziti kaj jedem, muz ne jede bas slatko, a meni je zao baciti 😱 tak da se isto stalno znamo zakaciti. Osim toga, moji stalno rade neke planove za vikend di nas sve ukljucuju, a ja bi nekad bila sama s muzem i malim tak da isto nekad znam biti gruba. Nekak mi se cini da ce sve to doci na svoje, pogotovo kad pocnem raditi.
Annika sretan rodendan sa zakasnjenjem.
Kaj se tice sistematskog, mi idemo s 9 mjeseci, al mi nije nis rekla kaj spada pod to. Mene i dalje malo brine jer moj nece i dalje jesti. Pojede 2 zlicice i to je to. Sad mu nudim 3 puta na dan (danas kasica od pita, pa jogurt i banana i kasnije cu povrce). On ko da ne kuzi da treba jesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji