Thinkpink ti si nama spas u grupi 😉❤️
Ugl ja dobila termin za savjetovanje sljedeci petak, jer je samo pon i petak a u pon imamo cijepljenje 😣.
Ali, pitala me ta draga gda na telefon dal je poceo dosta slinit a tocno moja mama neki dan komentirala kak radi baloncice. I kaze da je moguce da se zubi guraju u zubno meso (ne van jos naravno) i da ga to svrbi i iritira i da mu je zato tesko vuc na cici. Da uzmem onu gricku za zube i stavim u frizider i hladim ga po zibnom mesu pa onda probam dat cicu. I da mogu probat sa sesiricima (korak unazad al sve cu probat). I da to nije tak rijetko s oko 2 mj (zubi jel) al da uglavnom prode. I druga opcija da mu je sve drugi zanimljivo jer ih sad pocinje sve zanimat pa zuje i da se treba povuc u polumrak bez dodatnih podrazaja. Al ja sam to probala i nije uspjelo. Sqmo u polusnu. Kaze ona ma to ce vam trajat par dana i zvat cete otkazat termin. Al kao evo za svaki slucaj. Tak da drzim fige 🤞
Piba evo ovo je za sad sve sto mogu podijelit. Ja cu probat sve. Do tad izdajalica pristekana non stop 🙊
Mikio super za preglwd, pa naravno da je sve ok 💪, bit ce i ostali nalazi svi 😉
Vidim da sam nacela temu o smrdljivim stolicama🙊
Ne brinite, znat cete ako se pojavi. Da se razumijemo, nikom ne mirisi kad prdne ili se pokaka, niti ikom raste 💐 iz guzice pa nije ni za ocekivat da ima ugodan miris. Moja kad se posere, posrami i mene i muza zajedno, do te mjere nekad da moramo odmah luftat stan kad ju presvucemo. Smrdljive stolice se smatraju pod onim kada se govori o nesnosnom smradu.
S obzirom od čega se sastoji, ne čudi što ima neugodan miris.
Losa super za tvoju probavu👌 S obzirom da je malac na tvom mljekecu, nitko nece dizat paniku jer i sama znas da toleriraju 7-10dana bez stolice, neki pedijatri cak i do 14. Moguće da ima takav specifičan miris jer se stolica nalazi duze vremena u crijevima🤷🏻♀️
Lavice dobro si napravila. Mislim da ne trebas nikud ici jer ti i u ambulanti ne bi drugacije previli. Samo prati da se ne bi rupica od kud ide sukrvica rasirila i promjenio sadrzaj i miris eksudata. I nemoj prevec prtljat oko tog, 1xdnevno ti je dovoljno previjanje kak si si napravila, samo si dobro fiksiraj gazu s microporom da ti jos ta gaza ne radi dodatno trenje po rezu.
Ne znam dal to vrijedi i za oziljke nakon carskog, al ja sam puno madeza skidala (18 komada) i kad bi mi bila krasta ili sukrvica nakon dugo vremena pomagalo je kad sam mazala za bepanthen kremom.
Mrgud cek cek cek... Slina + baloncici, trpanje ruku i usta, zvakanje dude... Jel to kod tvog? Kod moje to vec 2 dana al ja to nisam registrirala kao nesto extra al sad kad kazes zubi... Onako whaaaaat....
Grizli i Mrgud moj slini vec dobrih mjesec dana i gura cijelu saku u usta no nemajos zubi. Kad ga drzim i mi za stolom jedemo on doslovno ispusta slinu u mlazu I sav se uslini kad recimo lezi nameni na trbuhu. To je sve normalno za njegovu dob... i nece jos zubi
Moj isto gura ruke, slini, ima baloncice i sve drugo sto ste navele i traje to vec ohoho. Al nisam vidla tragove zubica...
Mislim da smrduckanje nije do pelene, promjenili smo ih vec par, sad imamo baylove. Uvijek je isti smradic. Mozda malo na kiselkasto ko kod Lavice.
Mikio super za pregled :)
Moja kcer je prve zubice dobia s 3 mjeseca. M se vide donje jedinice kako se guraju u mesu prema gore. On slini i klopa ruke vec dulje ali meni je sumnjiv postao kad je krenuo opet odbijati sisati a vidim da je gladan. No da, to ne mora znaciti da ce zubi jos izbiti
[iimg]
Moja isto trpa obje ruke i slinka već duuugo, ne bih rekla da su zubi, bar se nadam da nisu još 🙈
Danas nema mira uopće, ili papa ili se derači niti jedna poza joj ne odgovara, neće spavati, jao meni.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ma nece jos zubi, ali kazem da mi je zenska rekla da je moguce da se nes dogada u desnima i da ga to smeta i svrbi. Naravno da ne mora svakoj bebi bit isto ni svakog isto smetat. To je jedno od mogucih uzroka, ne mora bit. Al nemam kaj izgubit ako probam hladit desni pa vidjet
Uh sad mi je lakse. Vec sam mislila da ce zube dobiti pa da cemo plakat na cicanju. 😬
Netko je pitao kak bi mogli bebu zaunteresirat za bit na trbuhu. Ja imam cicco duo gym koji ima i mod za polozaj na trbuhu. Doduse, to je za bebe od 3 mjeseca, ali ovaj mod na ledjima mu se sad vec bas svidja. Probala sam danas prvi put mod na trbuhu al za to je jos premali. Inace sam nedavno u link slala za neku kao dekicu napunjenu vodom u kojoj plivaju ribice kak beba stisce rukicama:) Inace, prijavljujem da smo presli na pelene trojku. Znaci, preporodili smo se!
Sortiraj odgovore
Najstariji