Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    21. Veljača 2015. 16:03

Ma sve su to samo procijene,budemo nekako,bitno da su nam bebice zdrave. Ja sam ostala u soku kad je primalja govorila kilazu mog sineka,dok sam bila u box-u. A zaista sam ga rodila bez problema,od pucanja vodenjaka doma do trenutka kad je mali anđelek izasao 2 i pol sata,sa vrlo malo epiziotomije. A bio bebac od 3980/52. Tako da curke,nadam se i ovaj put brzom porodu,i vama zelim svima isto:)

• Loreen
    21. Veljača 2015. 16:16

• Miha11
    02. Ožujak 2015. 15:17

Cure, pomagajte 
    Danas mi počinje 38tj, bila sam na ultrazvuku i kaže doktorica da dečkić ima 2800g i da je to mala beba, tj ima premalo grama..... Možda ću morati ići na promatranje u bolnicu 
    Dok čitam vaše objave, malo se utješim jer si mislim da je možda pogriješila kod vaganja!
    Jel kod koje od vas isto bio tak slučaj u tom tjednu i dal ste ipak rodile zdravo i punašno djete?

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 15:29

Moguća je greška i po kilu :) I to ne tako rijetko,ne brini se.... Beba nije ok ako se rodi u terminu ispod 2500...Mislim da bebu goje mlijecni proizvodi... Probaj papat više , ne znam koliko jedeš ali ja nisam jela previše i navodno je velika beba... A opet mogu pogriješit prilično. Nemoj paničarit. Ako je trudnoća došla do ovog tjedna normalno sumnjam da je neki problem.. A i imaš još bar 2 tjedna da ga ,,udebeliš,, I da dodje do 3200 sto je moguce u ovom mjesecu , to nije tako mala težina... 
    Reci dr nek ona proba izgurat 3 kila pa nek rece da je malo :D

Moja frendica je rodila curicu u 40. tjednu od 2900 i niko nista joj nije rekao...

tanja24
    03. Ožujak 2015. 08:25

Ne brini za tezinu,evo od mog dragog seka je rodila curicu u 40+ par dana prenjela a imala je beba 2560 grama. Pa joj nitko nist nije rekao,samo da je beba sitnija. Jednostavno ocito sitnija beba,dobivala je na tezini malo manjr u busici a sad je curetak pravi 3 mj stara.

tanja24
    03. Ožujak 2015. 08:27

Moze biti da ti pogledaju protoke,i posteljicu dal radi kako treba. Bitno je da se redovito kontroliras,a sad si ionako vec na samim finalima tako da ne brini. Samo lagano i da se rodi sada lijepa je to kilazica. Meni su prvog sina pol sata prije poroda na 3400 procijenili a imao je 3980/52 kad se rodio. Tak da i ne vjeruj mjerama previse.

Mary36
    03. Ožujak 2015. 16:29

Moja sestra je rodila u terminu sina od 2800 i ništa joj nisu posebno rekli...zdrava malo manja bebica  Ne možemo svi biti isti!

Marlameri
    04. Ožujak 2015. 08:05

Mislim da oni teško mogu sa sigurnošću reći kolike su bebe jer su prijateljici koja je rodila u 10 mjesecu isto rekli da je beba manja i to je bilo u 38 tjednu, a na kraju je rodila malu 5 dana prije termina koja je bila 3600. Ne znam zašto nas još i s tim opterećuju kao da nemamo ionako previše strahova? Ja sam trenutno 28 tjedana i na zadnjem uzv prije 10 dana maleni je bio 1176 i nitko ništa ne komentira iako po tablicama to ispada da je beba veća. A vidjet ćemo šta će bit do kraja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.