Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    12. Ožujak 2015. 12:58

ma  ne obadajte ih nista sto kazu.. mene htili na carski ostavit neki dan jer po mojoj dr ne moze se procjenit jel beba 4000 ili 4500 a kad je trazila drugo misljenje je rekao da je mali 3700-3800.... Tako da su me samo isprepadali da nosim sumo borca i da ga necu moc rodit... Tako da cu vidit sve kako ce ic kad krene porod. Oce li bit cik cak ili rez-rez

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 16:33

Koja od vas je rodila cca 4 kg i preko i prezivila??  Nek se javi da me umiri :) Gledaju li oni uzv ili procjenu bebe kad dodes u rodiliste?

• antonija2
    19. Ožujak 2015. 08:49

Moj je "mali" bio preko 4 kg, i s opsegom glave 38 cm 

a kaj da ti velim, tesko je, al posle sve zaboravis... i ak imas srece pomognu ti skakanjem na trbuh ko meni  

ma gledaju, izracunaju sve mjere prije nego kaj odes radjat al niti jedan uzv ti nije osobito precizan tak da ti doktori ne obracaju previse pozornosti na to (bar u mom slucaju).

Vmnina
    19. Ožujak 2015. 13:26

Moja seka je rodila bebacicu od 4800.
    Samo jako

• Loreen
    19. Ožujak 2015. 16:38

WOW! 4800! A bome i opseg glavice... A dobro znaci moguce je... Meni je mama rodila brata 4050 ali je to bio njoj drugi porod a visoka je ko ja 162... A meni je prvi porod i preko 4 kila ... A vidit cemo... vise mi se ne da zamarat... Znam samo da se mali deblja i ne izlazi van  a prosao termin :)

Ana76
    19. Ožujak 2015. 19:17

Moj malac bio prosli petak 3600g,danas kaze dokica 3700g otprilike ali da joj se po trbuhu cini veci al je nemiran pa ga mozda nije dobro izmjerila..ja mislila da ce biti vise ali ok mi je to,taman bebac..jos samo da ga i rodim do nedjelje barem

Lollypop
    19. Ožujak 2015. 21:29

Ove mjere me tjeraju u paniku, a nisam ni blizu termina 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.