Wow, svaka čast...
A meni je babč bio ,,normalan,, do 33. tjedna onda je postao veći od prosjeka i otada raste... Danas sam gledala robicu koju sam mu stavila ( onu manju) i umrla od smijeha pa u to je mogao uc mozda u 30-om tjednu :) Sreca pa sam i vecu spakirala...
Meni već tjedan ipo niko ne govori kolika je veličina bebe ... Valjda će to tek ako me ostave u bolnici... Nisam sigurna kako to ide...
Moju curka su 4 dana prije termina procijenili na 3600 g i 51 cm ali doktor mi kaže da mogu biti odstupanja +/- 500 g u kilaži
lbdf.lilypie.com/TikiBlogger.php/38lw
Na našem zadnjem ultrazvuku bebina veličina (FL i AC) su odstupala za tjedan dana.. Unatrag.. To je bilo u 25+4.. Sad, ja malo gledala te mjerice, ginekologica ih ne bi ni komentirala da ih ja nisam zamjetila i.. Što se tiče težine, sve je u redu.. Po tablicama 30g više od prosjeka za t.t.
S druge strane, dužina piše pisalo po tablicama ''oko 34 cm'', a mi na 32,3cm.. Budući da je curica, ja se iskreno nadam da to nije ništa drastično. Također, ginekologica rekla da je beba bila malo živahnija tokom pregleda pa nije ni sigurna da je dobro mjerila.. Ima li razloga za brigu u takvim slučajevima? Ja se trudim, ali ne mogu izbiti taj crv sumnje iz glave.. Bili na prenatalnom u 12 - om tjednu i sve bilo u redu.. Također, bili na anomaly scanu sa 20 tjedana - također sve u redu.. Može li u kratkom periodu poći nešto po zlu? Baš pazim što jedem (raznoliko i zdravo!), puno se krećem, izbacila sam cigarete.. Pijem Solgar Prenatal vitamine i Magnezij 375 od Natural Wealtha..
Valjda je u redu sve.. Najgore mi je što je zadnji put bila neka ginekologica na zamjeni i sad.. Čekam idući pregled s grčom u želucu.. A znam da se ne valja nervirati..
Meni nijednom doktor nije ništa rekao o veličini bebe i mjerama već uvijek sama to vidim na slici uZV-a i nalazu. A doktor ništa ne komentira a meni je trbuh najveći do sad i svi mi kažu da je ogroman. A sad ni neću tako skoro na UZV. Nadam se samo da neću morat na carski kao Loreen i da mali neće preć 4 kg jer me strah kako bi ga istiskala.
Sto je loreen na carski posla?!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pa da pisala je na trudnicama koje broje sitno da je mali bio prevelik i da su je probali porodit prirodno ali nije išlo pa je morala na carski. A bude nam se ona javila pa će ispričat šta je bilo. Bitno da je dobro prošlo.
Sortiraj odgovore
Najstariji