A nije sad nešt posebno visoko, nije nikad ni bio. I da trebao bi padati, al ništ se ne događa jer se moje dijete ne želi roditi! Umjesto da je sve niže, on se meni sve više nabija na želudac. Do sad nisam imala problema sa želucem. Ni ne jedem ja sad neku hranu koja baš smeta, tipa prženo i masno. To više manje ni ne volim. Osim krafni sad je baš problem što se on gore zgurao i onda moram jest ko ptica
mislim da mu se kompas pokvario pa mu krivo pokazuje izlaz
A ti još imaš šanse da se spusti, ja malo manje :-D Čekat ću ja kak mi se čini do 42.-og tjedna. A moj ti je isto negdje od 24.-og tjedna okrenut, al džaba nam sve to ak se neće spustit. Znam ja da je njemu lijepo unutra, al ono, vrijeme je za van
Ja sam pitala je li moguce da su mi falili termin kaze ginic ne jer sam u 5.tjednu bila na prvi uzv pa u 7. pa u 9. i beba je bila svaki put kolika je trebala bit - brijem da je u 5. tjednu jos nije ni bilo.... Da, sa 36 tjedana i 1 dan je imao 3300... Rekla mi je da je veca beba. Tvoja veličina je točno koliko treba bit za taj tjedan po tablicama je 2700- 2800 gornja granica, bar ove sto sam ja gledala.
Pa onda je tvoja beba stvarno velika!A ja se uplasila danas kako je moj bebonja veliki,da je u manje od dva tjedna dobio 600g!Ma sve je to tu negdje,nek su nama nase ritalice samo zdrave i da sve prodje uredu!
Ja s prvom bebom bila na zadnjem UZV-u 3 dana prije poroda i rekli su da će do termina imat 3200 do 3300, rodila sam ju s 3600 :D Tak da, to su samo procjene ;) Kumi su rekli da bebo ima u 36. tjednu 2800, rodila ga je za 5 dana s 2850, dakle, imao je manje nego kaj su procjenili, u to vrijeme bebe dosta brzo rastu.
Sortiraj odgovore
Najstariji