Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    19. Siječanj 2015. 18:15

Ne dajemo joj puno. Jako teško zaspe, nosila bi se. Pa sada ide papica, podriganović, duda kindač i gotova je za 3 min. A dudu pljune.

medsr
    20. Siječanj 2015. 09:43

Cure,to kaj vi radite s varalicom ja moram s sisom.spava,pocne cendrati,uhvati cicu i odmah spava..nist drugo ne pali.ni mazenje,ni umirujuci govor,ni ruka,nista..frajer mali..zna kaj hoce...

majakay
    20. Siječanj 2015. 13:42

Drage mame,
    ak koja ima kaj pametno za savjetovati..
    imamo 3mj,zaspivamo na sisi,po noci nemam problema,kupanje u 7,papanje i spavanje do 1,papanje,spavanje do 5,papanje,kakanje i pavanje na sisi do 7,8. Dan je muka ziva. Prvih 2.5mj nas je mucio zrak u crijevima pa sam ga drzala na sebi dok spava i sad po danu vise nikak nece spavat samo na meni. Po noci velim,nije tak. Cim ga spustim iste sekunde je budan. Sto da vise radim.. dudu nece..a da place ga ne namjeravam ostaviti.. hvala

Kokolina
    20. Siječanj 2015. 21:28

Beag, preslatki su mi kad tako brbljaju i krice.. 
    ali naravno da bi mi tada spvali... joj, jedva se cekam posteno naspavat 

Kokolina
    20. Siječanj 2015. 21:41

Majakay, i kod mene ti je bio isti scenarij .
    od pocetka po noci super, iso uspavljivanje na ciki. A po danu horor, spavanje samo na meni. Cim ju spustim odmah je budna. Onda sam poludila jer mi je kicma otpala i pocela sam samo lezati s njom dok cica i ona bi tako malo zaspala. i onda bih ja tsko lezala kraj nje da odspava barem 15min u komadu. A onda je sa neka 3 mj picela imati jedno duze spavanje oko podne. Ali isto se namucim dok ju uspavam. Dakle, pocica, pa ju okrenem na trbuh i tako dragam, ona malo place, pa ju opet dragam. Ak ne upali onda dam jos malo cike dok je tako na trbuhu i onda zaspe. I ostavim ju na krevetu da odspava. Eto, tko sam ja uspjela dobiti barem jedno spavanje po danu. A ostali spavanci traju oko 15min. 
    Probaj, ja sam isto uspjela uz pomoc ovih divnih mamica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.