Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    15. Siječanj 2015. 19:28

Jooj sva su nasa djecica zlatna, mala!, ali nemoj mislit kak je moj prezlatan hehe. Nisam htjela ostaviti takav dojam, jer boooome nije hahaha! Ima on itekako trenutaka kad sizi bezveze i dovede me do ludila! 
    Samo sam ti mislila mozda nekako pomoci s tim da ti opisem kak kod nas to Uglavnom  funkcionira pa mozda ti makar  neki detalj bude od pomoci. 
    Nema ti druge nego je tako ostavljat, ne da place do iznemoglosti naravno!nego dolaziti do nje, saputati, šuškati, dragati po glavi, a podici tek kad stvaaarno vidis da taj placne bude prestao. Mi smo tako radili, sjedili kraj krevetica, po 20x dolazili u sobu dok nije konacno zaspao, ponekad i podigli naravno, ali nakon tjedan dana vise nismo morali toliko pa sve manje i manje.... Zato govorim, ne znam, tko zna kak cemo mi jos, ali eto probaj! NIsam ni ja neka iskusna mama, prva beba, 3,5 mjeseca... ucim se!!!   Dodi ovdje, izjadaj se i ispocetka! hihih. Sretnooo!!

Kokolina
    17. Siječanj 2015. 22:25

Hvala vam drage moje na savjetima .
    Nikako vam se nisam stigla javiti jer je ova moja velika opet bolesna i sva sam u strci i panici.
    Mmama, vjeru mi da sam milijun puta probala uspavat ju u boravku uz seku ali ne ide. i još bih kužila zašto da sam ju ja od rođenja učila na popodnevni spavanac u miru, ali nisam. prva dva mjeseca sam ju cijeli dan uspavljivala u boravku i zato nikako nije ni spavala duže od 15min. onda sam skužila da je toliko senzibilna da joj svaki jači zvuk smeta, sva se strese. pa sam odlučila probati odvojit ju u sobu. tako smo uspjele imati barem popodnevni spavanac od barem 1-2, kako kad. 
    beag, ma znam ja da su oni naša mala sunašca, ali eto, jednostavno nekad podivljam .
    i hvala ti puno na savjetima, iskreno su mi pomogli tvoji detalji . sad ju na cici ostavim max 15min (to bi joj trebalo biti dovoljno da se najede), onda ju stavim u kinbać na trbuh (jer u dugim pozama nema spavanja)i nekih 15min ju dragam i ljubim. ako ni tad ne zaspe onda izađem van pa ona plače, pa se ja vraćam i tako sve dok ne zaspi. nekad ju dignem malo pa vratim, a ako jako plače onda joj još malo dam da posiki i opet ju vratim. ali ugl, izgleda da nam je možda krenulo jer nam već 3 dana tak uspijeva . eto, meni drugo dijete a sve drugačije nego s prvim. hvala ti draga na pomoći 

Kokolina
    18. Siječanj 2015. 16:32

Mmama, ma i nas je spavanje na trbuhu spasilo. Kad je spavala na ledima budila se svaka 2 sata na klopu. Pa smo probali na trbuhu i super. Odspava po dosta sati u komadu, ima samo jedno budenje z papanje. Svi su me kritizirali, bas sam se bila prepala ali sam ipak ostala pri svom i sad nam je super :)

beag
    19. Siječanj 2015. 10:25

super da napredujete! samo treba tako izdrzat tjedan, dva i vec ce se steci navika. i po mogucnosti u isto vrijeme. moj je vec poslije 7 pospan i kad ga u 8 stavim u kindac zaspi istog trena. 
    no zadnjih tjedan dana je poceo budit se u neko doba pred jutro i pricat ne svaku noc, ali mislim da susjedi lude haha, probudi se i pola sata, sat prica, vristi, skici i onda zaspi, ne dizem ga jer ne place..pojma nemam sto mu je sad to, nadam se da nece potrajat 

• Nutella
    19. Siječanj 2015. 11:30

osjeca se naspavan 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Dea23
    19. Siječanj 2015. 18:04

Mi smo jučer otkrili dudu varalicu. Znam da se ne preporuča baš ali mi se preporodili 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.