Trudnoća u 40-ima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maki7
    10. Rujan 2014. 21:10

mame svaka vam čast,ja imam 39 godina i imam četvero djece,najmlađe mi ima 6 godina. Čuvam se prirodno tako da me uvijek strah da se ne desi, jer šta onda.....ni sama neznam,držim vam fige i sretno vam

branka petković

mina13
    17. Rujan 2014. 21:22

Ja imam 42 god.6 godina sam pauzirala jer sam imala 4 pobacaja sa 22 tjedna.Sad sam opet izgubila bebu sa 23 tj.al neodustajem

engy
    17. Rujan 2014. 22:31

Mina,tesko mi je i zamislit to kroz sta si prosla.Suosjecam sa svim zenama koje izgube bebu.I naravno da nema odustajanja.Osobno poznajem zenu koja je imala isto tako puno pobacaja,pa je na kraju ipak uspjela dvoje djece rodit.

Mina

mama3x
    01. Listopad 2014. 15:01

Draga Mina, iskreno mi je žao što ti se to događa. Od srca se nadam da ćeš na kraju ipak uspjeti!

NMareN
    02. Listopad 2014. 12:37

Moja mama je prvo rodila sa 24(mene), pa 32(seka) i zadnje 38(seka). Sve tri trudnoce,znaci i ova zadnja su prošle uredno i bez ikakvih komplikacija,bez obzira na godine

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    02. Listopad 2014. 12:38

Sretno svima koje žele kikace i u 40-ima

mama3x
    02. Listopad 2014. 12:56

Hvala ti NMareN! I tebi želim što kraće čekanje :)

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani