Meni je tlak od straha tamo uvijek tako graničan, a doma 110 sa 70.
Šta ti je rekla na tlak? Moj zna da je meni to od straha, zato i pratim doma. Kupila sam čak i novi, najbolji tlakomjer. Toliko sam luda
Bravo...super da je sve ok....bas mi je drago...a nije mi nista rekla...mjerila je i prije i poslje pregleda i ns digitalni i na zivin...120/90.. Necu panicariti.,..nadam.se da je to trenutno bilo samo ili od umora i neispavanosti....
Javi u kojoj si sobi u bolnici jer ćemo bit na istom odjelu, 2.kat, a ja dolazim sljedeći četvrtak
Zija odlicno da je sve super!
Eto, jos malo pa cete se vas dvije druziti u bolnici, a to samo znaci da je kraj jaaako blizu 😊😊😃
Ma da...samo da bude sve ok...nadam.se da krvarenje iz rektums nije opasno danas mi se javilo..tvrda bolna stolica...s nicim.to.nemogu rjesit
To ti je ili zbog tvrde stolice pukla koža ili hemoroidi, isto zbog zatvora. Nije povezano s bebama ne brini. Bit će sve ok
To ti je ili zbog tvrde stolice pukla koža ili hemoroidi, isto zbog zatvora.Nije povezano s bebama ne brini. Bit će sve ok
Nema sta me nije snaslo....uzas....stalno tvrdo...mozda su mi.crijeva negdi gore zacepljena...joj poludit cu....nezz sta bi moze li.mi to sts nastetit...
Cure,svijetla tvrda stolica,glinena,skoro bijela,tvrdo ne kompaktno,uopce nemoze sama izici...grozno...a grozd iskocio...nezz sta da radim.da se sutra javim.u bolnicu ili cekam preksutra???
To ti je ili zbog tvrde stolice pukla koža ili hemoroidi, isto zbog zatvora.Nije povezano s bebama ne brini. Bit će sve ok
Nema sta me nije snaslo….uzas….stalno tvrdo…mozda su mi.crijeva negdi gore zacepljena…joj poludit cu….nezz sta bi moze li.mi to sts nastetit…
A bas te sve pogodilo 😕
Mozda ti i bebe stiscu crijeva pa se usporila probava.. Sumnjam da ti moze nastetiti,ali sigurno je neugodno..
Sortiraj odgovore
Najstariji