Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    10. Srpanj 2018. 12:45

Meni je tlak od straha tamo uvijek tako graničan, a doma 110 sa 70.
    Šta ti je rekla na tlak? Moj zna da je meni to od straha, zato i pratim doma. Kupila sam čak i novi, najbolji tlakomjer. Toliko sam luda

• marina30
    10. Srpanj 2018. 13:36

Bravo...super da je sve ok....bas mi je drago...a nije mi nista rekla...mjerila je i prije i poslje pregleda i ns digitalni i na zivin...120/90.. Necu panicariti.,..nadam.se da je to trenutno bilo samo ili od umora i neispavanosti....

• Zija
    10. Srpanj 2018. 14:42

Javi u kojoj si sobi u bolnici jer ćemo bit na istom odjelu, 2.kat, a ja dolazim sljedeći četvrtak

natar
    10. Srpanj 2018. 16:10

Zija odlicno da je sve super! 
    Eto, jos malo pa cete se vas dvije druziti u bolnici, a to samo znaci da je kraj jaaako blizu 😊😊😃

• marina30
    10. Srpanj 2018. 16:55

Ma da...samo da bude sve ok...nadam.se da krvarenje iz rektums nije opasno danas mi se javilo..tvrda bolna stolica...s nicim.to.nemogu rjesit

• Zija
    10. Srpanj 2018. 18:13

To ti je ili zbog tvrde stolice pukla koža ili hemoroidi, isto zbog zatvora. Nije povezano s bebama ne brini. Bit će sve ok

• marina30
    10. Srpanj 2018. 21:43

Zija

To ti je ili zbog tvrde stolice pukla koža ili hemoroidi, isto zbog zatvora. Nije povezano s bebama ne brini. Bit će sve ok

Nema sta me nije snaslo....uzas....stalno tvrdo...mozda su mi.crijeva negdi gore zacepljena...joj poludit cu....nezz sta bi moze li.mi to sts nastetit...

• marina30
    10. Srpanj 2018. 22:16

Cure,svijetla tvrda stolica,glinena,skoro bijela,tvrdo ne  kompaktno,uopce nemoze sama izici...grozno...a grozd iskocio...nezz sta da radim.da se sutra javim.u bolnicu ili cekam preksutra???

natar
    10. Srpanj 2018. 22:17

marina30

Zija

Nema sta me nije snaslo….uzas….stalno tvrdo…mozda su mi.crijeva negdi gore zacepljena…joj poludit cu….nezz sta bi moze li.mi to sts nastetit…

A bas te sve pogodilo 😕
    Mozda ti i bebe stiscu crijeva pa se usporila probava.. Sumnjam da ti moze nastetiti,ali sigurno je neugodno..

• marina30
    10. Srpanj 2018. 22:21

Uzasno...place mi se stvarno....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.