Marina si ziva?! Danas pregled? Sreeeetnoooo!!! 😘
Ako sam dobro zapamtila i Zija je dns u bolnici?! 🤔
Sretno cure😘😘
Jesam, evo čekam pregled upravo. Srce mi se već uzlupalo čim sam prešla prag bolnice. Ajme
Marina jesi li tu?
Hej....ja sam taman dosls kuci....bice smo.se mimoisle....bebe vec oko 2300,jos za pola prsta otvorena,u cetvrtak ulazim.u bolnicu vadit ce mi krv radi cesanja i dati dexametazon radi pluca ako dode do ranijeg poroda...do tada i dalje strogo mirovanje....aaaaaaaa..ali ide mi dr.od ponediljks na go 3 tjedna pa nezz ko ce me preuzet...uh...jedno je glavicom,drugo zadak,kaze prirodninporod posto je treci da je steta radit carski...
Hej….ja sam taman dosls kuci….bice smo.se mimoisle….bebe vec oko 2300,jos za pola prsta otvorena,u cetvrtak ulazim.u bolnicu vadit ce mi krv radi cesanja i dati dexametazon radi pluca ako dode do ranijeg poroda…do tada i dalje strogo mirovanje….aaaaaaaa..ali ide mi dr.od ponediljks na go 3 tjedna pa nezz ko ce me preuzet…uh…jedno je glavicom,drugo zadak,kaze prirodninporod posto je treci da je steta radit carski…
Super!! Vec 2300!! 👍👌
Ma super Marina, samo jos pola prsta, nije to nista.. Vec si napunila 33tj, jos cete vi par tjedana ostati u komadu.. 😉🤞
To u cetvrtak onda ostajes u bolnici ili?
Sto je sa cesanjem i svrabom? Jel prolazi?
Cekamo i Ziju s novostima🤞
Je je ostajem,vadit ce mi krv i dati dextametazon....pa sad vidit cemo po nalazima sta i kako dalje...ali dr
Mi.ide na godisnji od pon.3 tj.pa mi.je bas krivo...ali valjda ce me isto netko dobar preuzet.....zijaaaaaa,sve oki????
A radi cesanja ce mi i izvadit kompletnu krvnu sliku....ne prolazi po danu manje ali noc uzas....a i tlak.mi.jr bio jutros 120/90/ kao granica...ali mozda kako sam.umorna i neispavana....
Za tlak je moguce da si neispavana i nervozna pa i tlak skoci, al ne cini mi se to visoko uopce.. Obzirom na to koliko ne spavas i nerviras se oko cesanja i mirovanja..mislim da bi meni probio sve granice.. Al mi je cudno da ti nisu dali neku kremu, losion, bilo sta da ti olaksa..
Fino, imat ce te pod nadzorom i dobit cete i ti i bebice sve sto treba, a to sto ide tvoja dr na GO-sigurno su i ostali doktori dobri. A mozda ti nju jos i docekas kad se vrati s GO, to bi taman bilo 37tj 😊
Evo me! Kod mene sve ok, danas ih nisu mjerili. Još su na zadak, tako da će carski vjerojatno. Marina, nadam se da će u bolnici otkriti bar uzrok češanju. Ja vjerojatno ulazim za desetak dana. Tvoje su bebe baš velike, moje su oko 2 kg ja mislim otprilike. Možda te preuzme dr. Roje, on ti je fantastičan, najbolji dijagnostičar. Onda nemaš brige
Sortiraj odgovore
Najstariji