Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    10. Srpanj 2018. 07:33

natar

Marina si ziva?! Danas pregled? Sreeeetnoooo!!! 😘

Ako sam dobro zapamtila i Zija je dns u bolnici?! 🤔
    Sretno cure😘😘

• Zija
    10. Srpanj 2018. 08:48

Jesam, evo čekam pregled upravo. Srce mi se već uzlupalo čim sam prešla prag bolnice. Ajme
    Marina jesi li tu? 

• Zija
    10. Srpanj 2018. 08:48

Hvala Natar

• marina30
    10. Srpanj 2018. 09:33

Hej....ja sam taman dosls kuci....bice smo.se mimoisle....bebe vec oko 2300,jos za pola prsta otvorena,u cetvrtak ulazim.u bolnicu vadit ce mi krv radi cesanja i dati dexametazon  radi pluca ako dode do ranijeg poroda...do tada i dalje strogo mirovanje....aaaaaaaa..ali ide mi dr.od ponediljks na go 3 tjedna pa nezz ko ce me preuzet...uh...jedno je glavicom,drugo zadak,kaze prirodninporod posto je treci da je steta radit carski...

• marina30
    10. Srpanj 2018. 10:08

Zija javi se kad obavis pregled?

natar
    10. Srpanj 2018. 11:35

marina30

Hej….ja sam taman dosls kuci….bice smo.se mimoisle….bebe vec oko 2300,jos za pola prsta otvorena,u cetvrtak ulazim.u bolnicu vadit ce mi krv radi cesanja i dati dexametazon radi pluca ako dode do ranijeg poroda…do tada i dalje strogo mirovanje….aaaaaaaa..ali ide mi dr.od ponediljks na go 3 tjedna pa nezz ko ce me preuzet…uh…jedno je glavicom,drugo zadak,kaze prirodninporod posto je treci da je steta radit carski…

Super!! Vec 2300!! 👍👌
    Ma super Marina, samo jos pola prsta, nije to nista.. Vec si napunila 33tj, jos cete vi par tjedana ostati u komadu.. 😉🤞
    To u cetvrtak onda ostajes u bolnici ili? 
    Sto je sa cesanjem i svrabom? Jel prolazi?
    Cekamo i Ziju s novostima🤞

• marina30
    10. Srpanj 2018. 12:06

Je je ostajem,vadit ce mi krv i dati dextametazon....pa sad vidit cemo po nalazima sta i kako dalje...ali dr
    Mi.ide na godisnji od pon.3 tj.pa mi.je bas krivo...ali valjda ce me isto netko dobar preuzet.....zijaaaaaa,sve oki????

• marina30
    10. Srpanj 2018. 12:08

A radi cesanja ce mi i izvadit kompletnu krvnu sliku....ne prolazi po danu manje ali noc uzas....a i tlak.mi.jr bio jutros 120/90/ kao granica...ali mozda kako sam.umorna i neispavana....

natar
    10. Srpanj 2018. 12:33

Za tlak je moguce da si neispavana i nervozna pa i tlak skoci, al ne cini mi se to visoko uopce.. Obzirom na to koliko ne spavas i nerviras se oko cesanja i mirovanja..mislim da bi meni probio sve granice.. Al mi je cudno da ti nisu dali neku kremu, losion, bilo sta da ti olaksa..
    Fino, imat ce te pod nadzorom i dobit cete i ti i bebice sve sto treba, a to sto ide tvoja dr na GO-sigurno su i ostali doktori dobri. A mozda ti nju jos i docekas kad se vrati s GO, to bi taman bilo 37tj 😊

• Zija
    10. Srpanj 2018. 12:40

Evo me! Kod mene sve ok, danas ih nisu mjerili. Još su na zadak, tako da će carski vjerojatno. Marina, nadam se da će u bolnici otkriti bar uzrok češanju. Ja vjerojatno ulazim za desetak dana. Tvoje su bebe baš velike, moje su oko 2 kg ja mislim otprilike. Možda te preuzme dr. Roje, on ti je fantastičan, najbolji dijagnostičar. Onda nemaš brige

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.