Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    07. Srpanj 2018. 16:42

Zija

marina30

Zija

Uh, znam. Al ne brini za te stvari, realno to se sve obavi u 1 dan, i sve ti mogu kupiz muž ili tvoji. Ja ovu kozmetiku za bebe, pelene, AD, sve prepuštam mužu. Ne da mi se to sad gomilat. A nije nesposobam otić u citya i kupit to. Ja sam s malom iznenada završila u bolnici mjesec prije termina. Nisam imala doslovno ništa. Rodila u petak, u subotu je muž sa svojom sestrom otišao i kupio sve. Od kolica, krevetića, komodice, kade, baš sve sve. I nikom ništa. Drago mi je da te manje češe. Kako ti stariji podnose razdvojenost? Ja svoju pripremam na to jer će me stavit na odjel sigurno 14 dana prije poroda, ali neće bit lako, već vidim.

A znam….ma ne sekiram.se to.je najmanji.problem…a moji…a sta ce…srica pa nema nastave..tako da se igraju s rodacima i prijateljima po cile dane pa je ok…cak su i rodendan slavili bez mame…smrc smrc….a kad mislis da ce te hospitalizirat u 36.tjednu ili?

Mislim da će u 35 tjednu, a već početkom 37 bi radio carski

Zija

marina30

Zija

Uh, znam. Al ne brini za te stvari, realno to se sve obavi u 1 dan, i sve ti mogu kupiz muž ili tvoji. Ja ovu kozmetiku za bebe, pelene, AD, sve prepuštam mužu. Ne da mi se to sad gomilat. A nije nesposobam otić u citya i kupit to. Ja sam s malom iznenada završila u bolnici mjesec prije termina. Nisam imala doslovno ništa. Rodila u petak, u subotu je muž sa svojom sestrom otišao i kupio sve. Od kolica, krevetića, komodice, kade, baš sve sve. I nikom ništa. Drago mi je da te manje češe. Kako ti stariji podnose razdvojenost? Ja svoju pripremam na to jer će me stavit na odjel sigurno 14 dana prije poroda, ali neće bit lako, već vidim.

A znam….ma ne sekiram.se to.je najmanji.problem…a moji…a sta ce…srica pa nema nastave..tako da se igraju s rodacima i prijateljima po cile dane pa je ok…cak su i rodendan slavili bez mame…smrc smrc….a kad mislis da ce te hospitalizirat u 36.tjednu ili?

Mislim da će u 35 tjednu, a već početkom 37 bi 

Malo me panika hvata....

• marina30
    07. Srpanj 2018. 16:43

Vidim da mi.je preskocilo rijec
    ..totalnu ili spinalnu?

• Zija
    07. Srpanj 2018. 19:41

Pa ja bi nekako radije spinalnu, čini mi se da je oporavak lakši. Dosta prijateljica mi je rodilo na carski uz spinalnu i zadovoljne su. Plus odmah vidiš bebu, u našem slučaju bebe

• Zija
    07. Srpanj 2018. 19:43

Ja mislim da možeš birat anasteziju, osim u slučaju da je hitni carski, onda ne znam ima li vremena za uvođenje spinalne

• marina30
    07. Srpanj 2018. 19:48

Zija

Ja mislim da možeš birat anasteziju, osim u slučaju da je hitni carski, onda ne znam ima li vremena za uvođenje spinalne

Jel te strah???mene je svega...hahaga..ja kad sam bila na kiretazi ima 2 god.isla sam pod totalnu anesteziju,s tim kad sam usla u salu....srce 100 na sat....

natar
    07. Srpanj 2018. 21:04

Vidis, ja bih cak radje punu anesteziju. Dvaput u zivotu sam bila u toj potpunoj. Prvi put kao dijete dok su mi namjestali ruku nakon loma i drugi put prije godinu dana kad su mi uklanjali polip (zbog kojeg vjerojatno nisam prije ostajala trudna). Ali to su njima neke light verzije, kratktortajne iz kojih se super lagano i brzo budis. Imala sam osjecaj ko da sam zadrijemala popodne..Mene su 2, 3 sata nakon zahvata i anestezije pustili doma. Ni vrtoglavice ni nista. Odmah potpisujem takvu anesteziju..
    Ja sam danas strgana, provela dan na djecjem rockasu, vozila sat vremena prema tamo, cijeli dan sjedila ma tvrdom, vozila natrag.. Ma jedva sam docekala dohvatiti se svog mekanog kauca koji je vec oblikovan po meni 😂😂

• marina30
    07. Srpanj 2018. 21:14

natar

Vidis, ja bih cak radje punu anesteziju. Dvaput u zivotu sam bila u toj potpunoj. Prvi put kao dijete dok su mi namjestali ruku nakon loma i drugi put prije godinu dana kad su mi uklanjali polip (zbog kojeg vjerojatno nisam prije ostajala trudna). Ali to su njima neke light verzije, kratktortajne iz kojih se super lagano i brzo budis. Imala sam osjecaj ko da sam zadrijemala popodne..Mene su 2, 3 sata nakon zahvata i anestezije pustili doma. Ni vrtoglavice ni nista. Odmah potpisujem takvu anesteziju..
    Ja sam danas strgana, provela dan na djecjem rockasu, vozila sat vremena prema tamo, cijeli dan sjedila ma tvrdom, vozila natrag.. Ma jedva sam docekala dohvatiti se svog mekanog kauca koji je vec oblikovan po men

Ja bi isto totalnu...ali mislim.da ce dr.inzistirat na prirodnom porodu...jer je zasada jedna glavica dole,a druga beba zadak poprecno...a vidit cemo...jel mogu glicerinske cepice koristit svaki dan..??? Zabetonirana totalno,vjerovatno jer lezim stalno...imam osjecaj sa cu se porodit svaki dan na wc.u.....uzas...svakakvih popratnih stvari u ovoj trudnoci kod mene..

natar
    07. Srpanj 2018. 21:59

Pa ne znam bas jel smijes svaki dan.. Probaj svakih par dana..
    Vidis, kod mojih bi to bila indikacija za carski. Samo ako su oba glavom je za prirodno.. Moj prvi, donji, je na glavu, gornji je popreko i drzim fige da tako ostane.. 🤞🤞 Ja bih zbog njih ipak radje carski..Nekako minse to cini sigurnije za njih.. 

• marina30
    07. Srpanj 2018. 22:25

natar

Pa ne znam bas jel smijes svaki dan.. Probaj svakih par dana..
    Vidis, kod mojih bi to bila indikacija za carski. Samo ako su oba glavom je za prirodno.. Moj prvi, donji, je na glavu, gornji je popreko i drzim fige da tako ostane.. 🤞🤞 Ja bih zbog njih ipak radje carski..Nekako minse to cini sigurnije za njih..

Pa s obzirom na twinse i meni se to cini sigurnije..ali.opet...strah.....a vidit cemo u utorak sta kaze dr.na kontri...nadam.se da ce do tada biti sve ok....

• Zija
    08. Srpanj 2018. 00:17

Moje su obe zadak i trebao bi carski. Meni se on čini isto sigurniji. Totalnu anas. sam imala kod operacije slijepog crijeva i super je bilo, nikakve mučnine, ništa. Ali kažu da je za carski bolja spinalna, s tim da u Splitu i dr preferiraju spinalnu. 
    Natar, ti si Nata s forum hr??  A jesam prava plavuša, tek sam sad skužila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.