Marina kad si narucena sutra.Bit ce sve ok,dont worry,dosad je bilo dobro pa ce bit i nadalje.
Jutro cure, ja nikako spavala noćas! Hvata me nervoza zbog četvrtka, moram na 24 h u bolnicu na profil šećera, već 3.put u ovoj trudnoći i ne da mi se nikako
A sad cijelo jutro idem skupljat uputnice.
Marina, sretno još jednom, javi se posli
Jutro cure, ja nikako spavala noćas! Hvata me nervoza zbog četvrtka, moram na 24 h u bolnicu na profil šećera, već 3.put u ovoj trudnoći i ne da mi se nikako
A sad cijelo jutro idem skupljat uputnice.
Marina, sretno još jednom, javi se posli
Nisi jedina...ja sam.do 4.30 bils budna i onda nesto sitno zaspala...polako zija...hocu javim.se kad sve obavim...
Ajme meni ni ja nisam spavala, tek pred jutro sam mozda odrijemala kojih sat vremena, nikako ne mogu naci polozaj da mi odgovara, imam oko sebe 5 jastuka koje sam cijelu noc prevrtala oko sebe. Mozda ce zvucati ruzno, ali jedva cekam da se porodim...
Marina sretno danas..😘
Ajme meni ni ja nisam spavala, tek pred jutro sam mozda odrijemala kojih sat vremena, nikako ne mogu naci polozaj da mi odgovara, imam oko sebe 5 jastuka koje sam cijelu noc prevrtala oko sebe. Mozda ce zvucati ruzno, ali jedva cekam da se porodim…
Marina sretno danas..😘
Sve smo.onda nenaspavane....hehehee. Koliko je blizanacka trudnoca drugacije od jednoplodne.....jos maloooo svi ....hvalllaaaaa . .
Sortiraj odgovore
Najstariji