Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjolina
    25. Lipanj 2018. 15:52

Marina kad si narucena sutra.Bit ce sve ok,dont worry,dosad je bilo dobro pa ce bit i nadalje.

• marina30
    25. Lipanj 2018. 18:03

Nadam.se ...u 10.00h....

Sanjolina
    25. Lipanj 2018. 20:20

marina30

Nadam.se …u 10.00h….

Javi kako je proslo i sritno ti 😘

• marina30
    25. Lipanj 2018. 20:30

Hvala ti.....hocu ....nadam.se da ce biti ok...

• Zija
    25. Lipanj 2018. 20:53

Sretno sutra. Mislim na tebe

• marina30
    25. Lipanj 2018. 21:23

hvala Vam...

• Zija
    26. Lipanj 2018. 06:25

Jutro cure, ja nikako spavala noćas! Hvata me nervoza zbog četvrtka, moram na 24 h u bolnicu na profil šećera, već 3.put u ovoj trudnoći i ne da mi se nikako
    A sad cijelo jutro idem skupljat uputnice. 
    Marina, sretno još jednom, javi se posli

• marina30
    26. Lipanj 2018. 07:11

Zija

Jutro cure, ja nikako spavala noćas! Hvata me nervoza zbog četvrtka, moram na 24 h u bolnicu na profil šećera, već 3.put u ovoj trudnoći i ne da mi se nikako
    A sad cijelo jutro idem skupljat uputnice.
    Marina, sretno još jednom, javi se posli

Nisi jedina...ja sam.do 4.30 bils budna i onda nesto sitno zaspala...polako zija...hocu javim.se kad sve obavim...

• Klara123
    26. Lipanj 2018. 08:34

Ajme meni ni ja nisam spavala, tek pred jutro sam mozda odrijemala kojih sat vremena, nikako ne mogu naci polozaj da mi odgovara, imam oko sebe 5 jastuka koje sam cijelu noc prevrtala oko sebe. Mozda ce zvucati ruzno, ali jedva cekam da se porodim...
    Marina sretno danas..😘

• marina30
    26. Lipanj 2018. 08:58

Klara123

Ajme meni ni ja nisam spavala, tek pred jutro sam mozda odrijemala kojih sat vremena, nikako ne mogu naci polozaj da mi odgovara, imam oko sebe 5 jastuka koje sam cijelu noc prevrtala oko sebe. Mozda ce zvucati ruzno, ali jedva cekam da se porodim…
    Marina sretno danas..😘

Sve smo.onda nenaspavane....hehehee. Koliko je blizanacka trudnoca drugacije od jednoplodne.....jos maloooo svi ....hvalllaaaaa . .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.