Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    25. Lipanj 2018. 13:23

A ja ti neman bas dobar osjecaj za sutra
    .cak.mi.je i mokraca ramnozute boje....tAko da se sve bojim.da je kolestaza....

natar
    25. Lipanj 2018. 13:32

A Marina... Drzi se jos malo.. I ja se nadam da ce ti biti svrab bez dijagnoze 🤞 pa da ce sve biti ok.. A nekako ces ga izdrzati.. Ako nema nikakve dijagnoze pitaj cime smijes mazati da si olaksas, mora biti nesto dopusteno..
    Sss87, meni su u prvom tromjesecju buknule grudi, tad su i bile bolne. Kasnije su jos narasle,ali ne bole vise. Al cini mi se da sam bar 2 kg dobila samo u njima 🙈
    Ninocka drzim fige da ti mucnine brzo prodju.. 🤞
    Vi u 30+ tjednjima 😘😘😘 drzite se, izdrzite jos malo.. Iako vam je sigurno sve teze i teze.. Al jos koji tjedan i gotovo, bebice ce biti tu ♥️♥️😍
    Ja sutra vadim krv, osim jetre i zuci koju kontroliram tek sad radim OGTT.. 🙄 Pa u srijedu pregled, jedva ih cekam vidjeti!!

natar
    25. Lipanj 2018. 13:33

marina30

.cak.mi.je i mokraca ramnozute boje….tAko da se sve bojim.da je kolestaza….

A pijes dosta vode? 

• Zija
    25. Lipanj 2018. 13:42

marina30

.cak.mi.je i mokraca ramnozute boje….tAko da se sve bojim.da je kolestaza….

Uh, držim fige. Ako i je, već si u dobrim tjednima, oni će te tamo kontrolirat još koji tj vjerojatno,i bit će raniji porod. Meni je moj dr rekao da je već napunjenih 33 super. Još malo. Glavno je da si pod nadzorom

• marina30
    25. Lipanj 2018. 13:57

A pijem....voda,sirutks,donat,vise mi je od svega muka....

natar
    25. Lipanj 2018. 14:16

Slazem se sa Zijom, u finim si tjednima, jos malo imas.. U najgorem slucaju ce te ostaviti i imati pod nadzorom.. 
    A mi cemo mantrati da nije kolestaza i da ces dobiti neke upute, nesto za mazanje i da ces docekati bebice u miru 😘😘

• marina30
    25. Lipanj 2018. 14:40

natar

Slazem se sa Zijom, u finim si tjednima, jos malo imas.. U najgorem slucaju ce te ostaviti i imati pod nadzorom..
    A mi cemo mantrati da nije kolestaza i da ces dobiti neke upute, nesto za mazanje i da ces docekati bebice u miru 😘😘

Daaaaaaaa.....

• Zija
    25. Lipanj 2018. 15:19

Tako je. . Pozitivno do kraja cure, nema nam druge

• Klara123
    25. Lipanj 2018. 15:24

Marina30 drzim fige da sve bude ok i da se mozes konacno opustiti..❤️❤️

• marina30
    25. Lipanj 2018. 15:29

Klara123

Marina30 drzim fige da sve bude ok i da se mozes konacno opustiti..❤️❤️

Hvala vam.punooooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.