A ja ti neman bas dobar osjecaj za sutra
.cak.mi.je i mokraca ramnozute boje....tAko da se sve bojim.da je kolestaza....
A Marina... Drzi se jos malo.. I ja se nadam da ce ti biti svrab bez dijagnoze 🤞 pa da ce sve biti ok.. A nekako ces ga izdrzati.. Ako nema nikakve dijagnoze pitaj cime smijes mazati da si olaksas, mora biti nesto dopusteno..
Sss87, meni su u prvom tromjesecju buknule grudi, tad su i bile bolne. Kasnije su jos narasle,ali ne bole vise. Al cini mi se da sam bar 2 kg dobila samo u njima 🙈
Ninocka drzim fige da ti mucnine brzo prodju.. 🤞
Vi u 30+ tjednjima 😘😘😘 drzite se, izdrzite jos malo.. Iako vam je sigurno sve teze i teze.. Al jos koji tjedan i gotovo, bebice ce biti tu ♥️♥️😍
Ja sutra vadim krv, osim jetre i zuci koju kontroliram tek sad radim OGTT.. 🙄 Pa u srijedu pregled, jedva ih cekam vidjeti!!
.cak.mi.je i mokraca ramnozute boje….tAko da se sve bojim.da je kolestaza….
A pijes dosta vode?
.cak.mi.je i mokraca ramnozute boje….tAko da se sve bojim.da je kolestaza….
Uh, držim fige. Ako i je, već si u dobrim tjednima, oni će te tamo kontrolirat još koji tj vjerojatno,i bit će raniji porod. Meni je moj dr rekao da je već napunjenih 33 super. Još malo. Glavno je da si pod nadzorom
Slazem se sa Zijom, u finim si tjednima, jos malo imas.. U najgorem slucaju ce te ostaviti i imati pod nadzorom..
A mi cemo mantrati da nije kolestaza i da ces dobiti neke upute, nesto za mazanje i da ces docekati bebice u miru 😘😘
Slazem se sa Zijom, u finim si tjednima, jos malo imas.. U najgorem slucaju ce te ostaviti i imati pod nadzorom..
A mi cemo mantrati da nije kolestaza i da ces dobiti neke upute, nesto za mazanje i da ces docekati bebice u miru 😘😘
Daaaaaaaa.....
Marina30 drzim fige da sve bude ok i da se mozes konacno opustiti..❤️❤️
Marina30 drzim fige da sve bude ok i da se mozes konacno opustiti..❤️❤️
Hvala vam.punooooo
Sortiraj odgovore
Najstariji