Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    21. Lipanj 2018. 09:16

Hej cure...bila u ginica ali me nije ni pogleda...samo.mi dao uputnice za bolnicu u utorak jer se sutra i u pon.ne radi....na uzv i misljenje njihovo s obzirom.na nalaze...nadam se da ce biti sve ok....odmah sam.protrnila od rijeci bolnica ali skulirat cu se...sanjolina narucila sam se kod doktorice kosovic u utorak u bolnicu,jesi cula za nju????? Kakva j????

natar
    21. Lipanj 2018. 12:33

Ma ne moras se bojati bolnice.. Mene je moj privatnik prvo nakon 20 tj htio prebaciti u bolnicu samo zato sto je to blizanacka trudnoca, kao rizicna sama po sebi. Nastavila sam ici u istu polikliniku, ali kod doktora koji radi u bolnici u kojoj mislim roditi i on mi je sam rekao nakon 30 tj najbolje dalje u bolnici jer su to obicno krace trudnoce pa se i ranije krene u bolnicu u trudnicku ambulantu.. Bolje da oni tebe tamo pogledaju, nemoj panicatiti...
    Nalazi ti nisu tako losi uopce, da jesu i da je tvoj doktor zabrinut za tebe poslao bi te po hitnom postupku u bolnicu, a ne s uputnicom da se narucujes..
    Jel tebe manje svrbi? Sta ti on kaze za to?

natar
    21. Lipanj 2018. 12:34

Uglavnom, samo mirno i pozitivno, ne sekiraj se previse 😘😘

• marina30
    21. Lipanj 2018. 13:15

A kaze da nezna jeli.kolestaza,ili od masnoce ili.nekakva alerg....ali i.dalje pijem.duphaston....od dosta sam.cura culs da u ovoj situaciji dr.odma prekida ljekove jer cak oni mogu dovest do ovoga ali moj nista o tome nd govori..kaze da nije to od ljekova....a svrbi...jao....uh..maaaaaaaaaalo.maaaaanje.....

• marina30
    21. Lipanj 2018. 13:32

natar

Imas pravo natar...bolje za svaki slucaj....a nadam.se da cemo brzo svi uzivati u narucju sa svojim bebama.....
    😘😘

natar
    21. Lipanj 2018. 14:01

Marina drzim fige da nije kolestaza ni nista ozbiljno.. Da u uto kazu da je neka alergija i da se svrab povuce..
    Al ajde, tad ces vec biti i preko 31 tj, jos malo pa gotovo..
    Znam da ti je vec dosta svega.. 😕😓😘
    Meni je mij na zadnjem pregledu sve ukinuo, u uto vadim krv da vidim ima li promjena s jetrom i zuci nakon 3 tj bez ikakvih lijekova..

natar
    21. Lipanj 2018. 14:04

marina30

natar

Imas pravo natar…bolje za svaki slucaj….a nadam.se da cemo brzo svi uzivati u narucju sa svojim bebama…..
    😘😘

Joooj tome se i ja nadam.. 😍😍
    Nocas sam bas imala nocne more, da sam ih izgubila pa onda opet kroz posupke ici... Ma grozno.. Is is tim nocnim morama 😝😝

• ninocka
    21. Lipanj 2018. 14:27

Vjerujem da ce Marina biti sve dobro! I ja cu se sada voditi u bolnici u trudnickoj ambulanti u cijoj smo bolnici i bili u ivf-u..za sada su mi svi doktori na uzv na tom odjelu bili skroz ok, znam da su guzvetine tamo i da je drugacije nego kad si kod svog doktora, ali vjerujem da ce biti sve ok! Samo polako dan po dan, to je moj logo 😉😘😘

• Zija
    21. Lipanj 2018. 15:01

Cure, povremeno vas čitam jer i sama nosim blizance, jednojajčane, 30 tjedana guramo. Htjela sam samo poručiti Marini da je dr. Kosović odlična te se nema za što brinuti. Bila sam kod nje jednom već kad moj dr nije radio. Inače ja trudnoću od početka vodim u bolnici u Splitu, kod dr Roje i super mi je. Zasad sve ok, jedva čekam da prođu jos 3 tjedna. 
    Kosović vodi puno blizanaca i vjeruj, odlična je! 

Sanjolina
    21. Lipanj 2018. 15:31

marina30

Hej cure…bila u ginica ali me nije ni pogleda…samo.mi dao uputnice za bolnicu u utorak jer se sutra i u pon.ne radi….na uzv i misljenje njihovo s obzirom.na nalaze…nadam se da ce biti sve ok….odmah sam.protrnila od rijeci bolnica ali skulirat cu se…sanjolina narucila sam se kod doktorice kosovic u utorak u bolnicu,jesi cula za nju????? Kakva j????

marina30

Hej cure…bila u ginica ali me nije ni pogleda…samo.mi dao uputnice za bolnicu u utorak jer se sutra i u pon.ne radi….na uzv i misljenje njihovo s obzirom.na nalaze…nadam se da ce biti sve ok….odmah sam.protrnila od rijeci bolnica ali skulirat cu se…sanjolina narucila sam se kod doktorice kosovic u utorak u bolnicu,jesi cula za nju????? Kakva j????

Dr Kosovic prekrasna,najbolja doktorica u bolnici.Naj naj.Meni bila kad sam imala drugi pobacaj.Stvaro susretljiva,pametna,prekrasna.Samo rjeci hvale.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.