Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    21. Lipanj 2018. 22:32

Znam da je tesko..ali izdrzi...radi svojih bebaca....

• Zija
    22. Lipanj 2018. 00:05

Drži se Sanjita

• Zija
    22. Lipanj 2018. 00:07

Zija

Drži se Sanjita

Sanjolina, sorry. Vidi se da je kasno, a ja ko sova, da mi je bar zaspat, ali nikako se namjestit

• marina30
    22. Lipanj 2018. 07:40

Jutroooo cure ....

Zija

Zija

Drži se Sanjita

Sanjolina, sorry. Vidi se da je kasno, a ja ko sova, da mi je bar zaspat, ali nikako se namjestit

Sve znam kako to izgleda....ja sam se samo.jednom.nocas probudila mazat radi cesanja....🙌ali zato jutros cim sam.se ustala cese li cese....uh....sanjolina javi se nakon vizite??

natar
    22. Lipanj 2018. 08:18

Sanjolina drzi se😘
    Sad si im tamo na oku, pazit ce oni na tebe i bit cete i ti i bebaci ok.. 😘😘
    Citam vas malo, bas ste se nasli, prava splitska blizanacka ekipa, jos cete se sve skupa i podruziti u rodilistu 🤗🤗🤗😃😃😃👏👏👏

• Zija
    22. Lipanj 2018. 08:29

Jutro cure!!! A bome, vjerojatno ćemo se i vidit tamo. U splitskom rodilištu je ove godine pravi baby boom blizanaca, ja sam ih već masu upoznala

• Zija
    22. Lipanj 2018. 08:34

marina30

Jutroooo cure ….

Zija

Zija

Drži se Sanjita

Sve znam kako to izgleda….ja sam se samo.jednom.nocas probudila mazat radi cesanja….🙌ali zato jutros cim sam.se ustala cese li cese….uh….sanjolina javi se nakon vizite??

Jel te baš cijelo tijelo češe? Ja mislim da to nije kolestaza, prije alergija na nešto, možda stvarno na hormone u kombinaciji s ovim vrućinama. Možda da kupiš neku od onih dječjih krema za atop. dermatitis, a derma sa zobi je odlična za smirivanje kože. To sam za malu kupovala

• marina30
    22. Lipanj 2018. 08:58

Himalajom.se mazem...ali.nista osim.hladnih rucnika ne pomaze...

• Trula_višnja
    22. Lipanj 2018. 09:35

Pozdrav žene! Evo,danas punim 33tt i malo me brine što još uvijek nisam dobila uputnicu za neki bolnički pregled od svog primarnog ginekologa. Rečeno mi je da dođem oko 37tt pa će me kao onda uputiti. Nije mi gledan cerviks,uzeti su brisevi za BHS i to je to. Cerviks je zadnji put bio 2,3 cm,otvorena za prst i to je to. To mi je privatni ginekolog rekao prije dva tjedna. Također je rekao da bi bilo lijepo makar do 35tt izdržati. Pa mi sad nije ništa jasno. Bolova nekih posebno nema,bole me koljena i zglobovi od natečenosti i to je to.

• Klara123
    22. Lipanj 2018. 10:25

Trula_višnja

Pozdrav žene! Evo,danas punim 33tt i malo me brine što još uvijek nisam dobila uputnicu za neki bolnički pregled od svog primarnog ginekologa. Rečeno mi je da dođem oko 37tt pa će me kao onda uputiti. Nije mi gledan cerviks,uzeti su brisevi za BHS i to je to. Cerviks je zadnji put bio 2,3 cm,otvorena za prst i to je to. To mi je privatni ginekolog rekao prije dva tjedna. Također je rekao da bi bilo lijepo makar do 35tt izdržati. Pa mi sad nije ništa jasno. Bolova nekih posebno nema,bole me koljena i zglobovi od natečenosti i to je to.

Mjerenje cerviksa u tvojim tjednima se vise ne radi. Ja imam isto skracen cerviks i rekao mi je dr da je najbitnije da sam zatvorena i poslao me doma na strogo mirovanje. Ako ces roditi carskim onda ti ovaj bris nije nesto neophodan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.