Meni su ast i alt dvostruko i trostruko od granice.. 😕 I tako vec nekih 3 mj.. alp mi ni ne vade 🤷
Zadnje su bili oko 80, a granice su oko 30
I zucne kiseline su oko 7.5, granica najvise 6.0.. Ako bi one porasle preko 10 onda je automatski dijagnoza kolestaza.. A valjda ne bude, neka me postedi jos mjesec i pol 🤞🙏
Malo.mi.je lakse....mozda se ni.kod mene nece razviti....nadam.se da ce mi biti bolje....poludit cu ovako.....doslovno....
Vjerujem da si vec luda.. Al jos malo treba izdrzati, a do tad si pomozi koliko i kako god mozes.. Zasad hladi i pitaj ginica smijes li se i cime mazati. Pa ako nista po cijele dane i noci zamotana ko mumija u vlazne rucnike ako to pomaze 😂😂
Vjerujem da si vec luda.. Al jos malo treba izdrzati, a do tad si pomozi koliko i kako god mozes.. Zasad hladi i pitaj ginica smijes li se i cime mazati. Pa ako nista po cijele dane i noci zamotana ko mumija u vlazne rucnike ako to pomaze 😂😂
A bas tako.....
Ajme cure drzite se, bas svakog ovih dana nesto drzi, ja od jucer opet povracam po 5-6 puta, tako sam iscrpljena, ogromni mi herpesi iskocili, doktor kaze da je pad imuniteta, skrsile me mucnine...sad je 10 i pol tjedana i nekako se naaadam da jos desetak dana da udemo u 2.tromjesjecje i da ce biti lakse...ovo traje vec tjednima i totalno iscrpljuje..par dana sam bila ok i jucer kad je krenulo nije stalo...
I ta slina, ajme ta slina, proucavala sam da ta hiperprodukcija sline zahvaca 5% trudnica i evo me..s kanticom u rukama i stalno ju pljujem fuj fuj fuj...ajme jedva cekam da prode, umara me i baca u koma raspolozenje 😥
Drzite se cure! Vi jos malo!! ❤
Ajme cure drzite se, bas svakog ovih dana nesto drzi, ja od jucer opet povracam po 5-6 puta, tako sam iscrpljena, ogromni mi herpesi iskocili, doktor kaze da je pad imuniteta, skrsile me mucnine…sad je 10 i pol tjedana i nekako se naaadam da jos desetak dana da udemo u 2.tromjesjecje i da ce biti lakse…ovo traje vec tjednima i totalno iscrpljuje..par dana sam bila ok i jucer kad je krenulo nije stalo…
I ta slina, ajme ta slina, proucavala sam da ta hiperprodukcija sline zahvaca 5% trudnica i evo me..s kanticom u rukama i stalno ju pljujem fuj fuj fuj…ajme jedva cekam da prode, umara me i baca u koma raspolozenje 😥
Ninocka bas mi je zao da te toliko krse te mucnine.. 😕😕
Al jos malo i proci ce 🤞🤞 Drzi se..
Ajme cure drzite se, bas svakog ovih dana nesto drzi, ja od jucer opet povracam po 5-6 puta, tako sam iscrpljena, ogromni mi herpesi iskocili, doktor kaze da je pad imuniteta, skrsile me mucnine…sad je 10 i pol tjedana i nekako se naaadam da jos desetak dana da udemo u 2.tromjesjecje i da ce biti lakse…ovo traje vec tjednima i totalno iscrpljuje..par dana sam bila ok i jucer kad je krenulo nije stalo…
I ta slina, ajme ta slina, proucavala sam da ta hiperprodukcija sline zahvaca 5% trudnica i evo me..s kanticom u rukama i stalno ju pljujem fuj fuj fuj…ajme jedva cekam da prode, umara me i baca u koma raspolozenje 😥
Drži se ženo!!!!Nema toga šta mi nemožemo podnit.Nadam se da ćete brzo proć,još je i vrućina pa tim više te iscrpi.Ja sam isto imala mucnine velike,nisam uopce funkcionirala,bila sam off,i to me drzalo negdi od 7-8 tj do 14-15 tj i onda su odjednom prestale.Drzi se,samo hrabro 💪🏻💪🏻💪🏻
Hvala cure, bas krse..ajme ja se nadam da ce vec od 12.og tjedna stati, ovo je bas koma! Da, vrucine ne pomazu, cijeli sam dan pod klimom, jer tako i tako lezim i druzim se s kanticom..al kad sam jucer jos vidjela ta tri herpesa, ee, nikad takvi i toliki, mislim si sta jos..ne spavam nocima jer stalno slinim, povracam, herpesi, sve mi smrdi i gadi se, hranu gledam i jedem samo da nesto stavim u usta.. i tako vec 5 tjedana i odbrojavam dan po dan nadajuci se da ce cim prije proci..al kad nemas kuglu da znas kad ce stati 😥 i izdrzat cemo, ali u takvom stanju padne duh..vec sam zavrsila na infuziji i sve se nadam da necu opet..kazu da je to normalno kod blizanacke trudnoce jer se tijelo navikava na te velike kolicine bete...ali da, mislim da cu biti presretna kad prode, do nove avanture jel? 😁 Svraba i ostalih radosti?
Puse cure drage 😘❤
Drži se ženo!!!!Nema toga šta mi nemožemo podnit.Nadam se da ćete brzo proć,još je i vrućina pa tim više te iscrpi.Ja sam isto imala mucnine velike,nisam uopce funkcionirala,bila sam off,i to me drzalo negadi od 7-8 tj do 14-15 tj i onda su odjednom prestale.Drzi se,samo hrabro 💪🏻💪🏻💪🏻
Ajme da...kad se sitim.do skoro 4,5 -5 mj...sam.i ja bila koma,povracala...uh....ali proslo je...a sad ce brzo proci i ove nase brige....uh...jos malo....30+3 😏
Drži se ženo!!!!Nema toga šta mi nemožemo podnit.Nadam se da ćete brzo proć,još je i vrućina pa tim više te iscrpi.Ja sam isto imala mucnine velike,nisam uopce funkcionirala,bila sam off,i to me drzalo negadi od 7-8 tj do 14-15 tj i onda su odjednom prestale.Drzi se,samo hrabro 💪🏻💪🏻💪🏻
Ajme da…kad se sitim.do skoro 4,5 -5 mj…sam.i ja bila koma,povracala…uh….ali proslo je…a sad ce brzo proci i ove nase brige….uh…jos malo….30+3 😏
Marina ti si zagazila u 30te tjedne 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Super!!
Još maloooo
Ajme da…kad se sitim.do skoro 4,5 -5 mj…sam.i ja bila koma,povracala…uh….ali proslo je…a sad ce brzo proci i ove nase brige….uh…jos malo….30+3 😏
Marina ti si zagazila u 30te tjedne 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Super!!
Još maloooo
Ma da..svako doba nosi svoje...a
Sad svi vicu cuvaj se ,kao sad najvaznije da budu sto duze u meni....a od pocetka mi.je tako...neka nam.bude sve u redu na kraju...ujutro idem u gin.vsljda ce sve biti u redu🙇😏
Sortiraj odgovore
Najstariji