Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klara123
    22. Lipanj 2018. 11:03

Trula_višnja

Pozdrav žene! Evo,danas punim 33tt i malo me brine što još uvijek nisam dobila uputnicu za neki bolnički pregled od svog primarnog ginekologa. Rečeno mi je da dođem oko 37tt pa će me kao onda uputiti. Nije mi gledan cerviks,uzeti su brisevi za BHS i to je to. Cerviks je zadnji put bio 2,3 cm,otvorena za prst i to je to. To mi je privatni ginekolog rekao prije dva tjedna. Također je rekao da bi bilo lijepo makar do 35tt izdržati. Pa mi sad nije ništa jasno. Bolova nekih posebno nema,bole me koljena i zglobovi od natečenosti i to je to.

Kad imas opet kontrolu? Meni je receno da je u blizanackoj trudnoci vazno doci do 36 tt i tada se manje- vise i rodi, naravno moze se i kasnije, ali to ti sve treba reci dr koji te vodi...sve ovisi kolko su bebe teske, da li si zatvorena itd. Ti si otvorena 1 prst i mislim da bi trebala biti na strogom mirovanju. 

Sanjolina
    22. Lipanj 2018. 11:27

Zija

Zija

Drži se Sanjita

Sanjolina, sorry. Vidi se da je kasno, a ja ko sova, da mi je bar zaspat, ali nikako se namjestit

Neko me zove i Sanjita,sve 5 mos kako os

Sanjolina
    22. Lipanj 2018. 11:28

Nista evo ja lezin,mirujen dizem se samo u wc i to je to.Danas je praznik pa nema bas doktora.Pijem istu terapiju ko i dosada i to je to.

• Trula_višnja
    22. Lipanj 2018. 12:01

Klara123

Trula_višnja

Pozdrav žene! Evo,danas punim 33tt i malo me brine što još uvijek nisam dobila uputnicu za neki bolnički pregled od svog primarnog ginekologa. Rečeno mi je da dođem oko 37tt pa će me kao onda uputiti. Nije mi gledan cerviks,uzeti su brisevi za BHS i to je to. Cerviks je zadnji put bio 2,3 cm,otvorena za prst i to je to. To mi je privatni ginekolog rekao prije dva tjedna. Također je rekao da bi bilo lijepo makar do 35tt izdržati. Pa mi sad nije ništa jasno. Bolova nekih posebno nema,bole me koljena i zglobovi od natečenosti i to je to.

Kad imas opet kontrolu? Meni je receno da je u blizanackoj trudnoci vazno doci do 36 tt i tada se manje- vise i rodi, naravno moze se i kasnije, ali to ti sve treba reci dr koji te vodi…sve ovisi kolko su bebe teske, da li si zatvorena itd. Ti si otvorena 1 prst i mislim da bi trebala biti na strogom mirovanju.

Svakako mirujem. Zbilja ni ne mogu puno pa se i ne forsiram. Ma ja više ništ ne znam. Doki koji me vodi rekao je da će vjerojatno ići carski a ujedno je tražio da napravim ovaj bris. Dečkić je glavom vrlo blizu cerviksa,curka okrenuta poprečno (glavica je na desnoj strani mojih rebara,a ostatak tijela na lijevoj strani rebara). I jedna i druga imaju svoje posteljice. Onda sam ja vrlo blizu poroda. Osim ako se pilići ne budu tvrdoglavili. 

• Anabela
    22. Lipanj 2018. 12:08

Sanjolina

Nista evo ja lezin,mirujen dizem se samo u wc i to je to.Danas je praznik pa nema bas doktora.Pijem istu terapiju ko i dosada i to je to.

Drž se, bit će sve u redu ☺ meni pregled tek 9.7. , sad već jedva čekam..danas točno 23 tjedna, koliko si ti ono? 

• marina30
    22. Lipanj 2018. 13:35

Trula_višnja

Klara123

Trula_višnja

Kad imas opet kontrolu? Meni je receno da je u blizanackoj trudnoci vazno doci do 36 tt i tada se manje- vise i rodi, naravno moze se i kasnije, ali to ti sve treba reci dr koji te vodi…sve ovisi kolko su bebe teske, da li si zatvorena itd. Ti si otvorena 1 prst i mislim da bi trebala biti na strogom mirovanju.

Svakako mirujem. Zbilja ni ne mogu puno pa se i ne forsiram. Ma ja više ništ ne znam. Doki koji me vodi rekao je da će vjerojatno ići carski a ujedno je tražio da napravim ovaj bris. Dečkić je glavom vrlo blizu cerviksa,curka okrenuta poprečno (glavica je na desnoj strani mojih rebara,a ostatak tijela na lijevoj strani rebara). I jedna i druga imaju svoje posteljice. Onda sam ja vrlo blizu poroda. Osim ako se pilići ne budu tvrdoglavili.

A ko ce sve povatat...a svaki.ginic se drzi svoga.  A svak nam.kaze razlicito....nek budemo.i mi.i bebice na kraju dobro...

Sanjolina izdrzi.....😘😘🙆

• Klara123
    22. Lipanj 2018. 21:44

Trula_višnja

Klara123

Trula_višnja

Pazi na sebe maximalno cisto da doguras sto dalje, ali blizu si poroda, jos malo... ja sam sad 32 tt i eto onda smo tu negdje... 😁

• marina30
    22. Lipanj 2018. 23:05

Mone.... Pozzz ti saljem...nadam se da kuci uzivas sa svojim bebama...🙌

• marina30
    23. Lipanj 2018. 10:44

Pozz....cure mene i dalje cese za
     Poludit....skrenit cu do utorka.....nadam.se da nije nista alarmantno...
    🙇😭

• Zija
    23. Lipanj 2018. 12:11

Sanjolina kako je u bolnici, na kojem si odjelu? Marina, ne znam šta bi ti rekla, vjerojatno nije ništa opasno, ali znam da ti nije lako. U ovoj trudnoći imam toliko strahova da to više nije normalno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.