Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    21. Lipanj 2018. 18:48

I moji su veliki.10,5 i 9 godina...ja ti ne vodim trudnocu u splitu nego.u im.....gore sam.udana ali sam inace iz st.a...privatno sam.isla u palade u citta ali zadnja 2 mj.nisam jer mi.je neizvedivo s muzevim poslom i skolskim obavezama bilo....ali sad mi.je i drago sta ce me u bolnici neko pregledat...ipak cu tu rodit...ma nadam se da ce nam.biti ok....a sta se tice aktivnosti....tako i ja...na dane sve zivo napravim a na dane se nemogu ustat....

• Zija
    21. Lipanj 2018. 19:07

marina30

I moji su veliki.10,5 i 9 godina…ja ti ne vodim trudnocu u splitu nego.u im…..gore sam.udana ali sam inace iz st.a…privatno sam.isla u palade u citta ali zadnja 2 mj.nisam jer mi.je neizvedivo s muzevim poslom i skolskim obavezama bilo….ali sad mi.je i drago sta ce me u bolnici neko pregledat…ipak cu tu rodit…ma nadam se da ce nam.biti ok….a sta se tice aktivnosti….tako i ja…na dane sve zivo napravim a na dane se nemogu ustat….

Tako i ja, ima dana kad ne stajem, pa onda sljedeći dan vegetiram u krevetu. I da, super je da upoznaš dr u bolnici jer nas s blizancima svakako ranije hospitaliziraju. Ja živim blizu bolnice i svejedno me planira ranije stavit unutra. Ne da mi se nikako

• marina30
    21. Lipanj 2018. 19:21

Ma mozda i bolje tako..ha sam.zamisljala skoski.porod,uvati me,dodem,rodim,nakon 3 dana kuci

• Zija
    21. Lipanj 2018. 19:24

A vjerojatno i je, bit ću pod nekim nazdorom, doma sam luda skroz, proučavam svaki novi simptom pa paničarim. Jadan moj dragi sa mnom. 
    I ja sam se udala za Imoćanina

Sanjolina
    21. Lipanj 2018. 19:31

marina30

Dobro je …bolje onda da si tu….sta kazu doktori???to se inace zna tako.dogodit,u nasim.tjednims,?

Pa da,kao nista cudno ali eto molim Boga samo da neide dalje

Sanjolina
    21. Lipanj 2018. 19:35

Zija

Sanjolina je li ti unutrasnje ušće otvoreno ili vanjsko? Koji si tjedan?Vanjsko je ok ako si već rađala!
    Ja upoznala curu, isto kod dr Kosovic, vec je 3 tjedna otvorena 1 prst, unutrašnje ušće, 29 tjedan, s blizancima ali je kući na mirovanju. Koji dr te ostavio u bolnici?

Nemam pojma koje usce pise samo U usce,imala sam dva inducirana poroda jedan u 21 tt jedan u 17tt,on to otvaranje pridodaje i tome i jos blizanacka trudnoca.Vodi me dr Poljak on me uputio u bolnicu.Primila me dr Mrsic,pregledala,smistilo me i to je to.Sad cemo vidit sta dalje,samo se nadam da ovo nece ic dalje.

• marina30
    21. Lipanj 2018. 19:36

Zija

A vjerojatno i je, bit ću pod nekim nazdorom, doma sam luda skroz, proučavam svaki novi simptom pa paničarim. Jadan moj dragi sa mnom.
    I ja sam se udala za Imoćanina

Onda nam.je isto🙆sanjolina neboj se.nece dalje....sad si pod kontrolom....

• Zija
    21. Lipanj 2018. 19:54

Sanjolina

Zija

Sanjolina je li ti unutrasnje ušće otvoreno ili vanjsko? Koji si tjedan?Vanjsko je ok ako si već rađala!
    Ja upoznala curu, isto kod dr Kosovic, vec je 3 tjedna otvorena 1 prst, unutrašnje ušće, 29 tjedan, s blizancima ali je kući na mirovanju. Koji dr te ostavio u bolnici?

Nemam pojma koje usce pise samo U usce,imala sam dva inducirana poroda jedan u 21 tt jedan u 17tt,on to otvaranje pridodaje i tome i jos blizanacka trudnoca.Vodi me dr Poljak on me uputio u bolnicu.Primila me dr Mrsic,pregledala,smistilo me i to je to.Sad cemo vidit sta dalje,samo se nadam da ovo nece ic dalje.

Bit ce to sve ok, ja sam zbog gestacijskog sećera svako 3 tj na odjelu i vidila sam puno slučajeva puno više otvorenih žena, sa skroz skraćenim cerviksom i bome sve su uz mirovanje dogurale do lijepih tjedana

• marina30
    21. Lipanj 2018. 19:59

Ne boj se....unam.da je nama sada lako reci bilo sta....ali uskoro smo.s tobom.na odjelu....moja prija se sa 6 mj.otvorila 2,3 prsta....isto blizanacka tr.doduse je to bilo davno...ali rodils 20 dana prije termina....

Sanjolina
    21. Lipanj 2018. 22:30

Hvala na podrsci cure

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.