Ma mislim da bi mogla cak uzet polovna preko njuskala...prije mi.imaju supp iskustva,a i cijene su dobre,jer imam nosiljke,autosjedalice( jaje) samo.mi trebaju gola kolica...mclarenova sam.gledals i doosta ih hvale....
A da, kad vec imas dosta toga onda da.
Mi nismo imali nista i zato sam htjela sve odjedom, nije mi se dalo sve posebno, mislim da bi nas vise kostalo i financijski, a pitanje je sto i kako bi ja to iskombinirala.. 🙈
Slazem se da se isplati preko njuskala, letgo.. I mi cemo ova prodati kada vise nece trebati.
Ja nisam jos nista sredjivala nekako cu to sve u zadnje.
A i nigdi neidem pa i bolje da negledam nista okolo.
Krevetic imam jedan od necaka za pocetak dovoljno a za posli ce mi dat prija ili cemo kupit ne zamaram se sad s tim.Robice isto imam od necaka i necakinje tako da sve nesto u sitno za pocetak lako kupim.
Ja sam kolica gledala po netu i mislim da cemo uzet Cosatto kolica,ona isu do nultog polozaja i uz to dva jaja i to je to.One kosare necu,dosta prija mi reklo da to nije niti koristilo a i sad to sve u duplo neznan kud bi s tim,to je preglomazno.
Mene malo zeza i raspored stana, spavace sobe su na katu, ostatak stana gdje uglavnom preko dana boravim je kat ispod.. Jedini razlog zasto sam htjela te kosare da ih mogu potrpati u njih na donjem katu da ne moram dezurati cijeli dan gore/dolje. I super mi je sto kad se izvade iz kolica i poloze na ravnu povrsinu (stol/pod) mogu se njihati malo jer su lagano zaobljenog dna (leziste je naravno ravno). Pa se nekako tjesim da ce mi to glomazno cudo dobro doci 🙈
Mozda sam fulala, vidjet cemo 😅
Mene malo zeza i raspored stana, spavace sobe su na katu, ostatak stana gdje uglavnom preko dana boravim je kat ispod.. Jedini razlog zasto sam htjela te kosare da ih mogu potrpati u njih na donjem katu da ne moram dezurati cijeli dan gore/dolje. I super mi je sto kad se izvade iz kolica i poloze na ravnu povrsinu (stol/pod) mogu se njihati malo jer su lagano zaobljenog dna (leziste je naravno ravno). Pa se nekako tjesim da ce mi to glomazno cudo dobro doci 🙈
A vidit ces pa i ako jesi fala Bogu,prvi put ti je sve je oprosteno 😂😂
Ja mislim.da cu mclaren twin techno...nadam se da ce biti dobra....bez kosara naravno ....kod mene je sve na istom.katu tako da di god sam.u kuci cujem.ih u sobi. .
Ja mislim.da cu mclaren twin techno…nadam se da ce biti dobra….bez kosara naravno ….kod mene je sve na istom.katu tako da di god sam.u kuci cujem.ih u sobi. .
Ova šta san ja gledala su Cossato Supa Dupa Twin.Najvjerojatnije ću ta.Nemam ja to kad trazit a i nije neki bas izbor za blizance.Sve sta sam vidila ode po Splitu su crna ili crvena nesviđa mi se to.Opcenito jako los izbor opreme na bebe,sve je svedeno na dva ducana u city centru.
A vidit ces pa i ako jesi fala Bogu,prvi put ti je sve je oprosteno 😂😂
A bas 😂😂😂😂😂
Eto tako i ja sanjolina...po splitu sam gledala i bas to....nikakav izbor...
Sortiraj odgovore
Najstariji