Hej...dobro je...valjda se tijelo odmorilo pa je sve ok...ali zato sam se opet umorila po kuci ....ma kad sam.ludaaaaaa
Hej…dobro je…valjda se tijelo odmorilo pa je sve ok…ali zato sam se opet umorila po kuci ….ma kad sam.ludaaaaaa
Hahahahah.Nemas mira nikako.Ajde bitno da je sve ok.
Ma bas bi svasta po kuci...a ne mogu ni pola toga...dok napravim.krevete traje proces.....hahaga jer se zapusem...a kamo li sta drugo...pogotovo kad je kucnilo zadnje tromjesecje....panika me hvals jer bas nisam nesto jos pripremils....e cure jeste uzimali vi vec kolica i di??
Marina, super da si bolje, samo polako po kuci.. Naravno da ne mozes ni pola toga. Iako je tek pocetak treceg tromjesecja tijelo i maternica su vec kao da si u zadnjem mjesecu jednoplodne trudnoce..
Ja se vucem kao kornjaca, ne mogu drugacije. Bas to, zapusem se i hvatam dah.. Ne mogu brze i me silim se
Sto se opremanja tice, kolica su jedino sto smo zasad kupili. Krevetic cemo jedan dobiti, ionako ce za pocetak biti skupa pa ce biti dovoljno. Drugi cemo s vremenom, nekada..
Ali nista drugo jos nemamo, ponekad me i panika uhvati hocemo li stici sve nabaviti.. Ni sama ne znam otkud krenuti, sto sve uzimati, a sto da niti ne kupujem 😕
Daaaa bas tako....ja imam dosta robice od svoje djece i krevetic i od opreme sve za 1.... Samo nezz kakva kolica...ja bih da budu jedno do drugog,ne vlakic,ali su preeeeskups....natar kojs si ti uzela??savjet? Marka?
P.s.djeca mi kazu da hodam.kao.pingvin....hahaga gegam se...a sta ce biti do kraja...
To sam i ja htjela. Zahtjev je bio: jedno do drugog, do 90cm sirine da prolaze kroz vrata i veliki kotaci jer imam dosta neravnog terena po kvartu za setnju. I nisam htjela varijante kisobran kolica koja se spustaju do nultog polozaja. Htjela sam konkretna kolica sa svim dijelovima.
Prva ljubav su bila Bugaboo Donkey, ali su stvarno preskupa.
Drugi izbor je bio Dorjan Sport Twin kolica. Kupili smo 6u1 (2jaja, 2 kosare i 2 sportska) u Junior ducanu, ali imaju i webshop. Konkretan model koji smo kupili je Linen line u bez boji. Bila su izlozbena iz ducana pa smo ih dobili za cca 5000kn, a inace su oko 6500kn. Ali stalno imaju neke akcije..
P.s.djeca mi kazu da hodam.kao.pingvin….hahaga gegam se…a sta ce biti do kraja…
😂😂😂😂 A skroz te razumijem 😂😂😂 A i njih 😂😂😂
Uz mene muz vise skoro ni ne hoda, pogotovo ako nosi vrecice iz ducana, s placa.. ode i odnese pa me priceka ili se vrati po mene jer sam prespora 🙈🙈
Samo me pas slusa i prati, ona nema izbora 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji