Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    27. Srpanj 2018. 12:58

Hej....super je sve. . bebice super sve bogu hvala...jedu spavaju,napreduju...ako bude sve ok ..izlazimo kuci iduci tj.....nemoj se radije kupati radi i infekcija...bolhe ne riskirati.....

• Leeloo34
    27. Srpanj 2018. 14:06

Da da necu hvala na savjetu!A super,jos malo i bebice ce vam u kucnu atmosferu napokon.Jeste se oporavile od poroda?

• marina30
    27. Srpanj 2018. 14:34

Zija jos nije ni punte skinila a otpustili je...a meni je proslo taman 15 dana od carskog ali nisam.mislila da ce biti ovako...pokretna sam ja od prvog dana ,setam ali rana boli,pece,ispod tvrdo sve,a unutra uzasno cudan osjecaj...uopce nezz kako bi to uopce opisala...sta god pojedem uzasno opterecenje za crijeva ,stomak,a nadam se da ce brzo proci.  Jeli tko od vas bio na carskom,iskustva????

• Gloglo
    27. Srpanj 2018. 15:27

marina30

Zija jos nije ni punte skinila a otpustili je…a meni je proslo taman 15 dana od carskog ali nisam.mislila da ce biti ovako…pokretna sam ja od prvog dana ,setam ali rana boli,pece,ispod tvrdo sve,a unutra uzasno cudan osjecaj…uopce nezz kako bi to uopce opisala…sta god pojedem uzasno opterecenje za crijeva ,stomak,a nadam se da ce brzo proci. Jeli tko od vas bio na carskom,iskustva????

Ja prije 2god rodila carski, spinalna. Punih 6 dana bila u peteovoj, imala kopce koje su 6.dan skinuli i rana mi se vec tad skroz zatvorila. Nisam dobro podnijela boravak u kuci, boljelo me skoro mjesec dana i dojila sam samo lezecki. Ibulrofen sam pila svaki dan. Rez mi je na dodir dugo bio tvrd, par mjeseci cak. 

• Gloglo
    27. Srpanj 2018. 15:30

Zija cestitam na bebacima i sto brze da ste kuci zajedno :) 

• marina30
    27. Srpanj 2018. 15:44

Gloglo

marina30

Zija jos nije ni punte skinila a otpustili je…a meni je proslo taman 15 dana od carskog ali nisam.mislila da ce biti ovako…pokretna sam ja od prvog dana ,setam ali rana boli,pece,ispod tvrdo sve,a unutra uzasno cudan osjecaj…uopce nezz kako bi to uopce opisala…sta god pojedem uzasno opterecenje za crijeva ,stomak,a nadam se da ce brzo proci. Jeli tko od vas bio na carskom,iskustva????

Ja prije 2god rodila carski, spinalna. Punih 6 dana bila u peteovoj, imala kopce koje su 6.dan skinuli i rana mi se vec tad skroz zatvorila. Nisam dobro podnijela boravak u kuci, boljelo me skoro mjesec dana i dojila sam samo lezecki. Ibulrofen sam pila svaki dan. Rez mi je na dodir dugo bio tvrd, par mjeseci cak.

Onda je ovo sve normalno kod mene....a pranje kose??

• Zija
    27. Srpanj 2018. 16:33

Evo meni napokon skinili punte, čak me i to bolilo. Ali bar ću se moć otuširat normalno. Mene isto još boli, ne mogu stajat duže. Da mogu, samo bi ležala. Marina, ja sam oprala kosu vec 3.dan, još u bolnici i jučer doma.Samo bi se nagnula nad kabinu. Jako sam živčana kad mi je neoprana kosa, a s obzirom da sam inače ovih dana živčana, zaključila sam da moram oprat kosu

• Zija
    27. Srpanj 2018. 16:34

Gloglo

Zija cestitam na bebacima i sto brze da ste kuci zajedno :)

Hvaala. I ja se nadam

• Zija
    27. Srpanj 2018. 16:37

Ja sam mislila kad rodim, napokon ću se najest,  jer sam pola trudnoće bila na dijeti,  ali ništa od toga, ili me sve smeta zbog carskog ili nemam apetita. 

• Zija
    27. Srpanj 2018. 16:39

Gloglo, ibuprofen može uz dojenje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.