Cure koje ste radile nifty koliko ste stare? Ja se mislim da ili ne, dogovorila sam pregled u 12.tjednu pa ću vidjet onda koja je situacija.
Jesu kome maknuti uteogestani s dnevnog reda? Evo meni u 10.tjednu, ne znam šta da mislim o tome 😅
Ja imam 34 godine. Za Utrogestane su mi u klinici rekli da koristim samo do 8. tjedna, ali je meni to nekako zvučalo prerano pa sam sa svojim ginićem dogovorila da ipak ostavimo do 12. tjedna. Sad mi je u ponedjeljak rekao da prestanem, a onda je bilo 12+6.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Cure koje ste radile nifty koliko ste stare? Ja se mislim da ili ne, dogovorila sam pregled u 12.tjednu pa ću vidjet onda koja je situacija.
Jesu kome maknuti uteogestani s dnevnog reda? Evo meni u 10.tjednu, ne znam šta da mislim o tome 😅
Ja imam 37, i meni je nifty svakako preporucljiv zbog godina. Na uzv i nifty sam isla s 11+5 i rekao mi je da iskoristim utrogestana koliko ga jos imam, 2+2 (do tada je bilo 3+2). Zadnji sam stavila u ponedjeljak, kad sam bila 12+3
Ja imam 32, al zbog svega i spontanog i misseda ab, htjela sam ići. Danas sam ga baš otplatila do kraja 🙈 isto je to previše para.
Ja sam utrogestane koristila do 12tt i folnu. Sad samo novalac kapsule i andol 100.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Evo zvali i mene iz klinike. Sve je u redu. I cekamo deckica.
Sad cu se malo opustiti
Sad cu se malo opustiti
Aaaa super, baš mi je drago. Sada samo uživancija!
👩 37 - AMH 13
Sad cu se malo opustiti
Super cestitam i da sve bude uredu i dalje. Sad se malo opusti i uzivaj.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Sta ima kod nasi trudnica jeste li dobro ima li kakvi novi simptoma kod vas?
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Bok cure! Pridruzujem se temi:) Bili smo na MPO u Pragu zbog azoospermije kod muza, transfer je bio 7.8., danas smo 8+1tt:) Kod mene ima jos 100 cuda - sedlasti uterus, trombofilija, svastanesta. S obzirom na trombofiliju od starta kontroliram trudnocu u bolnici, prije tocno tjedan dana je na UZV sve izgledalo ok ali se panicno bojim da se ne desi missed ab jer nemam nikakvih simptoma i bas mi je to grozno :/ Ne znam sto bih dala da mogu povracati ko normalne zene.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Bok cure! Pridruzujem se temi:) Bili smo na MPO u Pragu zbog azoospermije kod muza, transfer je bio 7.8., danas smo 8+1tt:) Kod mene ima jos 100 cuda - sedlasti uterus, trombofilija, svastanesta. S obzirom na trombofiliju od starta kontroliram trudnocu u bolnici, prije tocno tjedan dana je na UZV sve izgledalo ok ali se panicno bojim da se ne desi missed ab jer nemam nikakvih simptoma i bas mi je to grozno :/ Ne znam sto bih dala da mogu povracati ko normalne zene.
Draga bok, sjećam te se sa teme Potpomognuta oplodnja. Jako mi je drago da ste uspjeli želim ti mirnu i urednu trudnoću
nemoj se bojati toga što nemaš simptoma. Na samom startu mene je najviše mučio umor i to mi je praktički bio jedini simptom. Kad su krenule mučnine i povračanje, nisam ni to imala baš svaki dan kao što o tome znamo čitati. Mene kad je ulovilo, onda me taj čitav dan nije puštalo i tako jednom na tjedan. Isto sam paničarila zašto 6 dana u tjednu nemam mučnine, a jedan dan želim umrijet jer ni kap vode ne mogu popit. Trudnoća mi je hvala Bogu uredna i stalno mi je doktor govorio nek se sa simptomima i iskustvima sa foruma ne zamaram haha
bude to sve okej. Moraš sama sebi pojasnit da ti daješ sve od sebe da trudnoća prođe u najboljem redu, odlaziš na redovne kontrole i slušaš sve savjete od doktora.. Više od toga ni ne možeš dat, a vrijeme uvijek svoje pokaže. Znam da sam i ja prvih 12 tjedana stalno bila napeta i bojala se da će jedan stat sa razvojem.. Prošli tjedan imala kontrolu i kad mi je doktor rekao da je sve super, napokon sam se malo opustila.. Tako da moj savjet, zaista nijedna trudnoća nije ista, ali nijedna.. Nemoj se forsirati fizički previše, ali ni mentalno
pokušaj pozitivno razmišljat i vrijeme će brže proći
Dobrodošla! Potpuno se slažem s Flower93. Izostanak simptoma ne znači apsolutno ništa. Nisam ih ni ja imala, a sad smo 13+6 i sve je u najboljem redu.
Pokušaj se ne zamarati sa simptomima jer što ih više promatraš, više si u panici. Znam da je lako to reći, a malo teže ostvariti, ali puno toga je i u glavi. Ja sam tih prvih tjedana stalno nešto zamišljala i pravila slona od muhe.
Ali sve je to normalno, sve smo u istoj situaciji. Zapravo su meni mnoge žene rekle da sam jako sretna što nemam mučnine i što ne povraćam. Uglavnom, čestitam na trudnoći i želim ti da i dalje bude sve OK.
Samo pozitivno!
👩 37 - AMH 13
Sortiraj odgovore
Najstariji