Ja sam isto lovila otkucaje od 12tt.. treba baš pogoditi. Nekad bi se super čula, a nekad nikako..
I ja sam preko njuškala kupila.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Principesaa koji si tjedan trudnoce? Tek oko 16tt se moze uloviti u duzem trajanju otkucaje. To 123 sto si vidila to si ulovila otkucaje al bebe su male pa se micu i tesko ih detektirati. Uz to neznam gdje si probala loviti u pocetku oko 12tt treba drzati onu sondu okomito iznad pubicne kosti skroz nisko znaci, malo pritisnes i obavezno ili onaj gel ili alkohol. Ja sam tako lovila otkucaje od 12tt sve skoro do 22tt,tek kasnije sam ih nalazila malo ispod pupka.
Evo sutra punim 11 tjedana. Znam da je rano, no kad imas uređaj, ne možeš čekat Pokušat ću kako si rekla, jer sam ja uglavnom tražila u području oko pupka, ispod i sa strane. Nisam išla toliko nisko sa sondom. Gel je došao s aparatom, tako da sma gle stavila prije upotrebe.
Znala sam da se radi o nestepljivici 😜😁🤣... I ja sam pocela traziti ih cim mi je stigao tako da znam kako je. Kazem ti probaj skroz nisko dole ti je jos beba. Isla provjeriti u moje zapise tek u 27tt sam nalazila otkucaje 2-3 prsta ispod pupka a beba je vec bila okrenuta glavom dole onda. Sretno i uzivaj...
Znala sam da se radi o nestepljivici 😜😁🤣… I ja sam pocela traziti ih cim mi je stigao tako da znam kako je. Kazem ti probaj skroz nisko dole ti je jos beba. Isla provjeriti u moje zapise tek u 27tt sam nalazila otkucaje 2-3 prsta ispod pupka a beba je vec bila okrenuta glavom dole onda. Sretno i uzivaj…
Evo uspjela sam. Stavila sam sondu kako si rekla i bas se lijepo culo. 162 otkucaja. Suza mi dosla.
E curke sta ima kako ste mi? Je li se smirila situacija sa temperaturom i je li sve uredu?
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Evo da se i ja javim, nikako da napišem novosti. U petak sam išla na Nifty i ugodno se iznenadila dok su mi rekli da je u sklopu toga i ultrazvuk. Sigurno jedno 10-15 minuta smo gledali bebu. 😊 Doktorica kaže da je, koliko ona vidi, sve OK. Uglavnom, beba je bila jaaaaakoooo živahna, dr. ju nije stigla ni poslikati koliko je bila nemirna. ☺️ Radila mi je i 4D, stvarno nisam znala da se već sada tako lijepo vidi, prava mala bebica 👼 Baš sam bila sretna što sam ju tako dugo mogla gledati, ja bi tako svaki dan da mogu ❤️ Rezultati budu možda do kraja tjedna, rekla sam da želim znati i spol pa vam javim. Doktorica je rekla da joj se čini da bi mogao biti dečko, ali da naravno još ne može sa sigurnošću reći. 👶 Kako je kod vas, možda neki novi simptomi, bilo kakve novosti?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo da se i ja javim, nikako da napišem novosti. U petak sam išla na Nifty i ugodno se iznenadila dok su mi rekli da je u sklopu toga i ultrazvuk. Sigurno jedno 10-15 minuta smo gledali bebu. 😊 Doktorica kaže da je, koliko ona vidi, sve OK. Uglavnom, beba je bila jaaaaakoooo živahna, dr. ju nije stigla ni poslikati koliko je bila nemirna. ☺️ Radila mi je i 4D, stvarno nisam znala da se već sada tako lijepo vidi, prava mala bebica 👼 Baš sam bila sretna što sam ju tako dugo mogla gledati, ja bi tako svaki dan da mogu ❤️ Rezultati budu možda do kraja tjedna, rekla sam da želim znati i spol pa vam javim. Doktorica je rekla da joj se čini da bi mogao biti dečko, ali da naravno još ne može sa sigurnošću reći. 👶 Kako je kod vas, možda neki novi simptomi, bilo kakve novosti?
Drago mi je da je sve uredu i da si uzivala u svojoj bebici. Neznam rade li kod vas Organ Screening ali i to duze traje i osjecaj je prelijep kad duze vremena gledas bebicu. Ja sam bila u 7tt na ultrazvuku i u 8tt razlika je ogromna jer je beba bila formirana komplet. A sad vidis kako raste i napreduje svaki put sve veca i veca Bogu hvala. Ostale mamice u kojem ste vi tjednu trudnoce?
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Drago mi je da je sve uredu i da si uzivala u svojoj bebici. Neznam rade li kod vas Organ Screening ali i to duze traje i osjecaj je prelijep kad duze vremena gledas bebicu. Ja sam bila u 7tt na ultrazvuku i u 8tt razlika je ogromna jer je beba bila formirana komplet. A sad vidis kako raste i napreduje svaki put sve veca i veca Bogu hvala. Ostale mamice u kojem ste vi tjednu trudnoce?
Moram priznati da nisam čula za Organ Screening, ali znam da inače gledaju sve na 4d ultrazvuku. Možda je to to, samo se drugačije zove. Da, divno je to, ja bi tako svaki dan. 😊
Ne znam gdje su nam nestale sve cure, nitko se ne javlja. Kako je kod tebe, ima li kakvih novosti?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Moram priznati da nisam čula za Organ Screening, ali znam da inače gledaju sve na 4d ultrazvuku. Možda je to to, samo se drugačije zove. Da, divno je to, ja bi tako svaki dan. 😊
Ne znam gdje su nam nestale sve cure, nitko se ne javlja. Kako je kod tebe, ima li kakvih novosti?
Organ Screening se radi izmedu 18tt i 22tt. Tu se kontrolira jesu li svi organi kod bebe razvijeni i da nema slucajno srcanu manu ili neki ozbiljniji problem s unutrasnjim organima. I taj pregled je 4D i traje skoro pola sata ali je uzitak gledati bebicu. E ja sam ti sva u nekim novim simptomima. Sve me zivo boli od prepona, leda,kukova , stomaka a kad se hocu okrenut u krevetu treba mi bager da me pogura 😂🤣. Ali proce i ovo najvaznije da bebica dobro napreduje. Kako si mi ti ima li ikakvi novosti kod tebe. Mozda su ostale mamice jos na godisnjem pa se nejavljaju.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Sortiraj odgovore
Najstariji