Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MayaM
    30. Rujan 2016. 17:39

Je li tko bio na trudničkom tečaju u Rijeci ? Cijena ?  Hvala !

• vjeverica1027
    07. Listopad 2016. 10:05

Ne znam di bi ovo napisala pa ću staviti ovdje, pa me slobodno ispravite.. jučer mi je med.sestra dala ime i broj telefona gospođe koja je inače patronažna sestra, ali je otvorila Savjetovalište za dojenje u DZ zapad..ok je to stvar ako će neka od nas možda imati problema sa dojenjem nakon poroda, pa ako mogu napisati ću ime i prezime i broj telefona, ako ne pošaljem ko misli da će mu možda zatrebati..

• sanjica26
    24. Listopad 2016. 17:23

zna li itko da li je u Splitu obavezan trudnicki tecaj kako bi moj dragi mogao prisustvovati porodu? Vidjela sam negdje pisu da teba negdje da nije potrebno...nista mi nije jasno

• vjeverica1027
    07. Studeni 2016. 14:25

Evo mene sa info o Savjetovalištu za dojenje - DZ Prilaz baruna Filpovića
    gđa. Željka Skukan Šoštarić
    091/387-6510
    radno vrijeme: srijeda: 14-18:30h
                         petak: 13-17h

freakushaa92
    06. Ožujak 2017. 15:20

Pozdrav svima! 
    Zanima me što je sa pratnjom na porodu u Petrovoj? Da li je zaista potreban tečaj, i da li je istina da priznaju samo tečaj završen kod njih? Naime, čula sam različite priče, malo puštaju bez tečaja malo ne, a neke konkretne informacije dok ne odem ponovno na kontrolu sa neta ne mogu saznati ...
    Uglavnom bila bih jako zahvalna ako ima netko sa svježijim iskustvom ili informacijama da ih podijeli ovdje.

nina0607
    07. Ožujak 2017. 17:13

Tečaj na koji ideš po domovima zdravlja obično budu prepuni poklončića i testera

I_me
    10. Ožujak 2017. 11:39

Jel bila koja mama na tecaju u porecu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.