Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena2203
    19. Studeni 2014. 14:21

Cure, koja je metoda prijave na tečaj u Petrovoj i koliko unaprijed se treba prijaviti.

lilili77
    26. Studeni 2014. 21:42

radi se o osječkoj bolnici...kada sam bila trudna sa prvim djetetom prije 7 god isli smo na tečaj i vjezbe u Bizovac(tako da je cifra puno veca zbog goriva) i on se plaćao, dobili smo potvrdu i m je bio na porodu...sa drugim djetetom nakon godinu i pol isto smo htjeli da m bude sa mnom na porodu ali nije mogao jer nismo donjeli potvrdu odnosno nismo je pronašli:)) i sada me zanima ako je sada pronađem hoće li biti za m treća sreća iako će proći 8 godina od tečaja,,,

Mala_huckica
    18. Prosinac 2014. 20:10

Da li je tko bio na trudničkom tečaju u Rijeci? Vidjela sam da postoje dva pa me zanima kakvi su, koliko traju, dal se plaćaju i što dobijem s njima. Inače sam prijavljena kod patronažne u Crikvenici, i bila sam kod nje na nekakvoj tzv. pripremi (razgovor o porodu, prehrana tijekom dojenja i slično), jel mi ima smisla ić na tečaj još il je to to?

Gricko3
    19. Prosinac 2014. 01:24

kakva je situacija sa tecajem u Splitu? Koliko se prije treba javit za tecaj? Koliko traje? Jel muz triba ic na tecaj da bi moga prisustvovat porodu ?? Sto vise informacija molim vas ode nisan nigdi nasla da se prica

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

ninach1903
    23. Prosinac 2014. 14:43

evo ako nekog zanima za vinogradsku ne treba tecaj, muzevi/decki/mame/tate/svekrve mogu u svakom slucaju bit sa vama na porodu

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    03. Siječanj 2015. 13:56

Za Vinogradsku...I nećete ništa pametno naučiti,niti će vam taj tečaj bilo što značiti,uštedite si komotno 350 kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.