Cure, koja je metoda prijave na tečaj u Petrovoj i koliko unaprijed se treba prijaviti.
radi se o osječkoj bolnici...kada sam bila trudna sa prvim djetetom prije 7 god isli smo na tečaj i vjezbe u Bizovac(tako da je cifra puno veca zbog goriva) i on se plaćao, dobili smo potvrdu i m je bio na porodu...sa drugim djetetom nakon godinu i pol isto smo htjeli da m bude sa mnom na porodu ali nije mogao jer nismo donjeli potvrdu odnosno nismo je pronašli:)) i sada me zanima ako je sada pronađem hoće li biti za m treća sreća iako će proći 8 godina od tečaja,,,
Da li je tko bio na trudničkom tečaju u Rijeci? Vidjela sam da postoje dva pa me zanima kakvi su, koliko traju, dal se plaćaju i što dobijem s njima. Inače sam prijavljena kod patronažne u Crikvenici, i bila sam kod nje na nekakvoj tzv. pripremi (razgovor o porodu, prehrana tijekom dojenja i slično), jel mi ima smisla ić na tečaj još il je to to?
kakva je situacija sa tecajem u Splitu? Koliko se prije treba javit za tecaj? Koliko traje? Jel muz triba ic na tecaj da bi moga prisustvovat porodu ?? Sto vise informacija molim vas ode nisan nigdi nasla da se prica
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
evo ako nekog zanima za vinogradsku ne treba tecaj, muzevi/decki/mame/tate/svekrve mogu u svakom slucaju bit sa vama na porodu
16.12.2014 <3 Lena <3
Za Vinogradsku...I nećete ništa pametno naučiti,niti će vam taj tečaj bilo što značiti,uštedite si komotno 350 kn
Sortiraj odgovore
Najstariji