Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hologram
    26. Kolovoz 2016. 19:18

Gdje se ti tečajevi održavaju u Splitu? Čula sam da je dovoljno platiti za pratnju, a da ne mora ići na tečaj da bi prisustvovao porodu, istina?

crocandy
    27. Kolovoz 2016. 20:24

tecaj u petrovoj ce poceti najvjerojatnije 12.9 ali je gospoda rekla d nazovem oko 2.9. cisto da potvrdim informaciju jer su jos svi na GO :)

mrs.kepolas
    27. Kolovoz 2016. 20:40

Zna li netko štogod o tečaju u Karlovcu? 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Pavla
    31. Kolovoz 2016. 07:35

Hologram,
    to je istina, samo platiš i odeš u rodilište (par tjedana prije poroda) i dobiješ potvrdu o pratnji na porodu. Kad budeš išla rađat, pratnja obavezno s potvrdom dođe na porod. Inače, mislim da se tečaj može pohađat u "Klubu trudnica u Splitu". Mislim da je to dobro, jer naučiš ispravno disat (što značajno pomogne na porodu). Pročaćkaj internet, sugurno češ nać njihov kontakt.

29.8.2022. ➕

malo-sunce
    22. Rujan 2016. 08:30

bad_Angel mislim da je svugdje trudnički tečaj besplatan. Vidi na njihovoj stranici ima li ikakva obavijest kad počinje tečaj, obično piše i da je besplatan.

bad_Angel
    29. Rujan 2016. 23:53

hvala curke ...a jel bila koja nedavno na sv. Duhu ili u dz Sesvete na tečaju...zanima me da li ste dobile kakav poklončić na kraju...hipp,avent i tak nešto

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

• vjeverica1027
    30. Rujan 2016. 10:01

meni tečaj na sv.duhu završava 20.10. pa mogu tada javiti ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.