Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    24. Rujan 2014. 14:14

mi smo bilu dz trnje i oboma nam se svidio tecaj, dva dana po 3 sata, ne placa se, dosta zanimljivo i konkretno!  osobno bi svakome preporucila da ode na tecaj, iako vjerujem da ovisi i o tome kakvi su predavaci. mi smo imali dr.gin. i patronaznu s. koji su sve iz iskustva govorili, savjetovali i objasnjavali.

tena123
    24. Rujan 2014. 15:14

ja se isto slažem s Beag da nije loše otić kada je već besplatno, a mislim da kod nas naplačuju jer mogu, ovo je jednini tečaj u širem krugu, odnosno morala bi jahat u drugu županiju na tečaj koji se možda isto plaća, a dva dana za 300 kn je previše.. i s tim da neke teme nemaju smisla baš..
    ako ništa drugo znam da ću doći u rodilište koliko god kasnije budem mogla jer mi je babica rekla kako loptu daju na koristenje samo ako doktor procjeni i predloži a hodat isto tako, u biti u pravilu ne daju.. što mi je opća glupost..

ninika11
    24. Rujan 2014. 16:07

meni je koma jer petrova naplaćuje i to 400 kn tečaj. i moraš imat baš njihov da bi ti m pustili u rađaonu..

cloudy
    24. Rujan 2014. 16:36

ma to su gluposti.... 400 kn za što? ajd da traje cijelu trudnoću il bar par tjedana, još bi rekla... al 400 kn za par dana tečaja... meni i dalje nije jasno kak je onda kod mene u sk besplatan tečaj, traje 2 dana...odnosno ideš jednom tjedno dva utorka... i isto može dragi s tobom... tipična rh priča.... negdje je besplatno, negdje 300, negdje 400 kn ... katastrofa

ninika11
    24. Rujan 2014. 16:40

ovaj u petrovoj navodno traje kroz cijeli mjesec.- al mislim da je dva puta tjedno..

ninika11
    24. Rujan 2014. 16:40

al da je skupo, je...

beag
    24. Rujan 2014. 16:48

traje duze, sat po danu... na kraju dode na isto kao ovaj u dz koji traje dva dana, ali po 3 sata :) 

ninika11, odmah iza petrove je merkur, oni imaju bespl.tecaj,a i za prisustvo tate na porodu ne traze potvrdu 

ninika11
    24. Rujan 2014. 16:52

ma od početka skoro vodim gore tako da ću gore i ostati... pregrmit ću i tu cifru ali velim samo neka mi vele da ne može sa mnom jer im je takav dan. pa zapalit ću ih ahhaha zanima me kako taj tečaj izgleda uopće. vidim da cure ne pišu iskustva sa njega ili jednostavno nitko još nije bio...

kums
    25. Rujan 2014. 09:23

ja sam bila u DZ Dubrava sad na zadnjem tečaju koji traje dva dana po tri sata( 16-19) edukativno i korisno za svaku trudnicu i svaka čast predavačici koja je sve svela na stvarni život i bez imalo pretjerivanj jako dobro opisala kako nam je bilo,kako nam je sad i najvjerovatnije kako će nam biti kad dođe mrvica te je isto rekla da njihov tečaj vrijedi u svim rodilištima i da se ne damo obeshrabriti na zahtjeve pojedinih bolnica.

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.