Ako koga interesira, tečaj u Pakracu traje 2 dana po 2 sata i besplatan je. Prije nego se krene na tečaj zove se rodilište koji poslije obavijeste kada će se točno održati, drži se cca jednom u mj ako se nakupi dovoljno zainteresiranih. Predavanje predaje dr. Alenka Višnić a osim predavanja glavna sestra provede kroz cijelo rodilište tako da se može vidjeti kako to sve ide kada dođe taj dan.
Sad baš čitam i zbunjena sam... Dakle ići ću u Petrovu... I sad neki kažu da treba tečaj od Petrove baš (400 kn), a neki pišu da je dovoljan bilokoji tečaj. Jel netko rodio u Petrovoj ali nedavno da zna točan odgovor?!? Meni se ne da plaćati za to, a imam i bliže u svom domu zdravlja. Našla sam ovu web stranicu: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453 I ja bi recimo išla na Črnomerec na taj besplatan. Ali sad vidim da nema još objava za 3. mjesec, hoće li biti, pa trebalo bi šta ne? I kolko ranije se treba prijaviti?!? I kad je najbolje ići? Sad sam u 28. tjednu... Ja sam mislila u 3, mjesecu negdje ići jer mi je termin početak 5. mjeseca (3.5.)... Jel mi pametnije sad u 2. mjesecu ići? Vidim da ima 25. i 26.2. Ajooooj, kolko sam sad pitanja postavila :P
U prvom mjesecu sam bila na tom tečaju na Črnomercu (DZ Baruna Filipovića) I spomenuli su da se u Petrovoj sad može ići s bilo kojim tečajem, ali da je bolje da se ipak njih nazove i provjeri.
Meni je ba tečaju bilo super, odlično! Bila nam je patronažna Sakar tako da ju stvarno preporučujem. Imaju po dva termina mjesečno, ne treba se naručivati već samo dođete. Odi što prije, lakše bu ti sjedit i sve odslušat. Termine će vjerovatno uskoro updateat ak još nisu, vjerovatno nakon što ovi prođu.
Can't stop the signal.
Super, idem onda na Črnomerec :) Probat ću onda sad otići... Samo muža još moram uskladiti. Hvala na odgovoru! :D
cure, iz pouzdanih izvora, petrova prihvaća bilo koji trudnički tečaj ako dođete sa potvrdom. a ako ćete zvati tamo i pitati naravno da će vam reć da treba bit njihov i da treba platit..
bok cure!
samo provjeravam da li neka ina friška iskustva iz sv.Duha?
Kakav je tamo tečaj, da li se plaća i da li je uopće za prisustvo partnera na porodu potrebna ta potvrda?
I da, ako ste bile-u kojem mjesecu/tjednu ste išle i koliko prije se treba naručiti?
Hvalaaaaa:)
Pozz,
Zna li netko gdje mogu na netu naći termine trudničkih tečajeva za Petrovu?
Sortiraj odgovore
Najstariji