Hej, jel ide tko na tečaj u dz zapad, Baruna Filipovića? Dali još uvijek stoji ono da se nije potrebno predbilježiti? Tnx 😊
Zvala sam danas u Grižansku pitala me dali sam iz Dubrave, ako nisam da nema mjesta?!
Pozdrav. Ja sam danas i jučer bila u Runjaninovoj i nije se trebalo predbilježiti . Zvala sam i za dom zdravlja u Sigetu isto bez pridbilježba. Nisu me ništa pitali di živim. Ali mislim da sad nisu gužve, jer je prevruce. Nas je bilo svega 15-tak.
Tea
Čudio sam se da nema ništa on-line vezano za trudnički tečaj. Kolega mi je rekao, koji također čeka bebača, da pogledam na
www.trudnicki-tecaj.com ... moja je žena oduševljena. Vrlo brzo je i odgovor dobila na pitanje ... sjajno :)
Zna li itko kada se u rujnu održava trudnički tečaj u Vinogradskoj?
Hvala
Drage mame i trudnice..
Zanimaju me tečajevi u Rijeci. Bila sam prije 5 godina i rado bi prošla tečaj i s drugim bebačem. Konkretno me zanimaju promjene? Tečaj se nije naplaćivao, da li se sada? I znam da je novost u RI rodilištu da se prisustvo pratnje na porodu ne naplaćuje.
Drage trudnice!
Zanima me da li je moguće da pratnje prisustvuje na porodu u Petrovoj uz tečaj u domu zzdravlja? Nikako mi ne odgovara termin u Petrovoj.
Hvala.
Pročitala sam cijelu temu i proguglala od nemila do nedraga, ali o trudničkom tečaju u Petrovoj i dalje ne znam gdje mogu pronaći informacije o njihovom tečaju, niti broj telefona gdje da pitam info (link s predhodne stranice ne radi, njihova stranica je nikakva) i ako se preko ljeta ne organiziraju tečajeve, znači li to da se već sada moram prijaviti za jesen, i još ako je sve zauzeto jer se treba naručiti mjesec-dva unaprijed to znači tečaj tek u 11. mj. pa prije ću roditi hahaha?
U kojem tjednu ste išle na trudnički tečaj i gdje ga je najbolje obaviti?
Katarina, ja sam zvala u Petrovu, tečaj im počinje sredinom 9.mj. Meni je rekla da nazovem početkom mjeseca. Dođe se prvi dan, uplati se iznos i odmah ideš na predavaje.
Sortiraj odgovore
Najstariji