Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    25. Svibanj 2015. 10:48

Hvala

• mary33
    11. Lipanj 2015. 08:52

Hej, jel ide tko na tečaj u dz zapad, Baruna Filipovića? Dali još uvijek stoji ono da se nije potrebno predbilježiti? Tnx 😊 
    Zvala sam danas u Grižansku pitala me dali sam iz Dubrave, ako nisam da nema mjesta?!

Teica_991
    11. Lipanj 2015. 21:26

Pozdrav. Ja sam danas i jučer bila u Runjaninovoj i nije se trebalo predbilježiti . Zvala sam i za dom zdravlja u Sigetu isto bez pridbilježba. Nisu me ništa pitali di živim. Ali mislim da sad nisu gužve, jer je prevruce. Nas je bilo svega 15-tak.

Tea

• Geronimo
    10. Kolovoz 2015. 14:49

Čudio sam se da nema ništa on-line vezano za trudnički tečaj. Kolega mi je rekao, koji također čeka bebača, da pogledam na 
    www.trudnicki-tecaj.com ... moja je žena oduševljena. Vrlo brzo je i odgovor dobila na pitanje ... sjajno :)

Sova5
    10. Kolovoz 2015. 15:41

Zna li itko kada se u rujnu održava trudnički tečaj u Vinogradskoj?

Hvala 

• Helena4
    09. Ožujak 2016. 13:34

Drage mame i trudnice..

Zanimaju me tečajevi u Rijeci. Bila sam prije 5 godina i rado bi prošla tečaj i s drugim bebačem. Konkretno me zanimaju promjene? Tečaj se nije naplaćivao, da li se sada? I znam da je novost u RI rodilištu da se prisustvo pratnje na porodu ne naplaćuje. 

PALE
    07. Lipanj 2016. 09:44

Drage trudnice!

Zanima me da li je moguće da pratnje prisustvuje na porodu u Petrovoj uz tečaj u domu zzdravlja? Nikako mi ne odgovara termin u Petrovoj.
    Hvala.

• Katarina84
    18. Lipanj 2016. 10:55

Pročitala sam cijelu temu i proguglala od nemila do nedraga, ali o trudničkom tečaju u Petrovoj i dalje ne znam gdje mogu pronaći informacije o njihovom tečaju, niti broj telefona gdje da pitam info (link s predhodne stranice ne radi, njihova stranica je nikakva) i ako se preko ljeta ne organiziraju tečajeve, znači li to da se već sada moram prijaviti za jesen, i još ako je sve zauzeto jer se treba naručiti mjesec-dva unaprijed to znači tečaj tek u 11. mj. pa prije ću roditi hahaha?

• vjeverica1027
    25. Srpanj 2016. 16:35

U kojem tjednu ste išle na trudnički tečaj i gdje ga je najbolje obaviti?

• tinchika_
    26. Srpanj 2016. 20:37

Katarina, ja sam zvala u Petrovu, tečaj im počinje sredinom 9.mj. Meni je rekla da nazovem početkom mjeseca. Dođe se prvi dan, uplati se iznos i odmah ideš na predavaje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.