E i meni je to glupo u Rijeci ti netreba tecaj platis 400 kn i muz moze bit sa tobom a u Puli ti treba tecaj ako zelis da muz ide sa tobom.,Ali eto meni nece trebat jer moj je opet odustao tako da cu po treci put opet bit sama joj meni samo molim boga da mi porod netraje dugo da se opet ne napatim jer zadnja dva puta mi je bilo UZAS.,vec sad kad se sjetim da moram opet na porod panika me lovi
,
Beag iskreno se nadam mislim ne zelim nikoga plasiti ali mene vec muka lovi prvog sina sam radala tri dana drugog sina 13 sati,i sad se nadam da mi nece bit toliko mucno da necu dugo patit,kako po noci ne spavam samo mislim o tome.
joj antonio pa tebi ce treca bebica samo iskociti.... vidjet ces...tak bar pricaju
Laura 21.08.2014 :-*
slazem se s tobom DarijaZ. ja sam eto bila na tecaju u bolnici jer mi se ukazala prilika i naravno bio je besplatan...al za mjesec dana ce imat tecaj i u domu zdravlja na kojega takodjer planiram ici... da se malo podsjetim svega kad ce mi porod biti blize...a navodno daju na tom tecaju u domu zdravlja nekakve poklon pakete za bebice tako da se i tome veselim.
Mene je uhvatila panika. Bio je kod nas u bolnici u Vinkovcima jedan tečaj u veljači, ali mi je to bilo nešto rano za ići, jer sam nekako u siječnju tek bila saznala, i bojala sam se hoćemo li izdržati prvo tromjesečje i kako će sve proći, pa nismo išli na taj. I sad danas čujem na poslu da se ti tečajevi kod nas ne održavaju uopće često, jer nema kao mnogo zainteresiranih. I strah me da neće biti do moga termina u kolovozu, a htjeli bi da M bude na porodu... kmeee.
Krešimir 19.08.2014. <3
haha...ja sam ti bila na tecaju kad sam bila trudna 17 tjedana...i to medu trudnicama sa 25+ ...
malo je bilo bezveze ali bar sam se toga rijesila dok sam jos koliko toliko mogla sjedit 2 sata na mjestu... sad cu vidjet ako nebum mogla na ovog u dom zdravlja nece mi biti jako zao jer sam vec jednog prosla..
ma tako svejedno s koliko ides na tecaj, ja sam sad u 21+5, i nisam prije isla jer mi se nije dalo...a sad pak idem jer mislim da necu nista stici...
a za te paketice sam i ja cula, al se nadam da cu nesto korisno i saznati :) samo ne znam dal oni daju potvrdu ili ne u ambulantama?
a i malo su im glupa vremnea odrzavnja , sva su od 15.00 h, a R radi do 16.00.. no dobro, izvuc cemo ga ranije s posla i oke :)
Mi smo isli u ambulantu na tecaj i dobili potvrde.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji