trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    03. Ožujak 2015. 22:44

Izbjegavat kruh i pekarske proizvode jer od njih si gladna za pola sata a to su samo prazne kalorije. Isto tako pretjerivanje u mliječnim proizvodima deblja... I jedenje kasno navecer... Nekako najbolje kuhano meso i povrce... Ali opet nekad mozes zgrijesit :) hehe ma bitno je da se krecemo sto vise... A hrana.. jbg... ko to sad moze pratiti 

Nixie
    04. Ožujak 2015. 08:17

Da, to se kao ne preporučuje. Ja sam se najela bome svega u trudnoći. I suhomesnatog i kupusa na salatu, a bome i školjaka. Ništ mi nije bilo  Znam kakva je priprema koje namirnice bila i nisam se opterećivala sansom 1 naprema milijun da se razbolim.  A toksoplazmozu je gotovo nemoguće dobiti preko hrane ako se povrće i voće pere kako treba. Doduše, ja sam ju preboljela kao dijete pa sam imuna.

• Loreen
    04. Ožujak 2015. 10:42

I ja sam imala tu fazu od mjesec dan kad sam udarala po mliječnim proizvodima... nisam mogla prestat litru mlijeka , krafne i palacinke s tonom jaja :) al me je proslo brzo i uhvatila me faza voca i povrca... sreca da ta duze traje nego ova mliječna al kazem ne bi si mogla ukidat hranu koja mi se jede...Bio bi mi to preveliki stres...

Ryanne
    04. Ožujak 2015. 11:23

Ja sanjam pizzu, tjestenine (hladne, tople, s umacima..), sendviče. Pokušavam se suzdržati da to nije baš svaki dan, ali 3-4 puta tjedno se doslovce davim u tome.

Isto tako, jedem barem 3 porcije voća i povrća dnevno. I to uglavnom dvije voćke, pa onda uz ručak neko povrće (makar krumpir za prilog). 

Tako da onih dana kad si skoro pa intravenozno uštrcavam junk food sam na +2kg, a onih dana kada malo pazim na te ugljikohidrate sam na +1.

kris555
    05. Ožujak 2015. 08:59

Ja se ujutro budim jako gladna, a nista mi se ne jede, a pola sata nakon bi jela bilo sto. Za gablec uglavnom jedem sendvic i neko voce i vocni jogurt, jela sam i rizine krekere al to je kao da jedem zrak :) Imam osjecaj kao da sam konstantno gladna i ne mogu se nikakp najest :D

Nixie
    05. Ožujak 2015. 12:26

Ja se ujutro najedem zobenih pahuljica i mekinja malo prokuhanih u mlijeku i ubacim brusnice i kocku tamne čokolade. To mi je najdraži doručak 

Leda2
    05. Ožujak 2015. 14:42

Ja sam jedno dva mjeseca jela palentu i toplo mlijeko za doručak, sada sam se prebacila na pekmez, kuh i kakao! Mm me sprda da poslje doručka mogu u vrtić!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.