Sad sam u krivoj temi napisala da sam nesretna jer ne mogu vise jest. NIje mi gušt. Kad mi se nesto jede jede mi se naranca ili jabuka... Cokolade i sladoledi stoje u friđu i gledaju me tužno a ja hladna prema njima skroz...
uff da bar je meni tako. Ja se ne znam niti suzdrzat. Jedem sve i svasta. Jedino moram stat veceravat kasno jer mi zgaravica neda spavat po cilu noc.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja se osjecam ko da se pripremam za maraton pa onda mi pita laganiju hranu i vise vode ... Ne znam kako bi to objasnila. Imam osjecaj da jedem puno i kaloricno da bi bila katastrofa na porodu... Vjerojatno imam pogresan pristup ali eto tako mi pita tijelo... Vidit cemo.. Sad kad okinem u nesvjest na pola poroda :D od gladi haha
Pozdrav svima, imam pitanje, da li se u trudnoći smiju jesti domaće kobasice, špek i slično? Čula sam da se ne smije, makar mi to nema smisla jer onda nebi smjela ni kupovne suhomesnate jer imaju razno razne aditive i slično.. Iskreno ne mogu se ničeg najest, al stvarno, konstantno jedem nešto i uvijek sam gladna
Ja sam jela slaninu, kobasicu, sunku i cvarke nije mi bilo nista! Sada ne jedem jer mi smeta slano, ako ti odgovara zasto ne?
=http://lilypie.com]
Mislim da nije zabranjeno ali mislim da govore da ne jer kao domaće možda nije dovoljno provjereno protiv svih tih parazita i virusa i bakterija i ne znam sto moze bit u mesu hehe Mislim da se smije sve jest ali nista pretjerano :D
Ma ne znam, u biti se uvijek uplašim jer svatko ima nešto što je čuo i slično. Jel ima tko kakve savjete što se tiče prehrane, na posao stvarno nosim brdo hrane, sve pojedem i obično idem doma jako gladna da mi kruli u želucu
ne sirovo povrće i neprerađeno meso i sirevi zbog toksoplazmoze i listerioze
Sortiraj odgovore
Najstariji