trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Lipanj 2014. 16:01

prazna flašica nutelle u kuhinji, kako je kod vas, mame, trudnice ima nešto kaj vam se posebno papa, u kojoj mjeri!?? 

url=https://lilypie.com]

ivanahaha
    28. Lipanj 2014. 16:14

Krumpir i sos...brdo sosa...ali slatkog ;)

Tina0208
    28. Lipanj 2014. 16:16

lubenica......... na tone lubeniceee

Laura 21.08.2014 :-*

BandB
    28. Lipanj 2014. 16:51

svakih par dana nesto drugo, zadnje su one cokoladne loptice sa mlijekom 

antonio
    28. Lipanj 2014. 16:51

slag od leda joj a tone bi ga pojela

mmama2
    28. Lipanj 2014. 17:22

hahahah bolje da nisam pitala, sada bi od svega pomalo joj mene, a one fore da vam se za muško jede slano za žensko slatko ili kako to već ide, kod mene nema toga, evo hvala bogu jako malo dobila do sad, čeka me još koji tj do poroda pa kud puklo da puklo ne mogu se zaustavit, slano, slatko samo da se jede!!!!

url=https://lilypie.com]

BandB
    28. Lipanj 2014. 17:32

hehe niti ja ne biram samo da se jede..i jos tjeram muza da jede samnom da nisam sama  nekako kad je on samnom osjecam manje griznju savjesti sto sam sve pojela 

BandB
    28. Lipanj 2014. 17:43

ja imam jos puuuuno do kraja pa me zato strah...jer ako sam ovako krenula...hmmmm..neznam kakva cu biti do kraja 

Tejuska♡
    28. Lipanj 2014. 18:08

Meni samo lubenica nista drugo mi ne treba !!! Di god se okrenem mirise mi polje lubenica 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.