Jesu, ja sam ih prošlu subotu njupala :D nadam se da bude oke vrijeme za vikend pa da opet malo guštamo u njima :D
Jedva sam ih dočekala xD
a sad mi se jedu mandarine, onak fine slatke... sline....
ja koje sam do sad probala su bile gorke :/ al sam se zato preksinoć ubila u voćnoj salati... nisam to jela 100 godina i samo me najednom želja oprala za voćnom salatom ...
smoki, smoki i smoki! niti čips i čokolada koju inače obožavam, samo sMOKI!!!!
Ja ujutro moram obavezno čokolino doručkovat. I luda sam za čoksom od banane. Od zdravijih stvari me odusevljava blitva,cikla i svjezi krastavci..mljac...
Sad sam strusila pola sirnice i popila kakao..mirna sam kojih uru vrimena :D
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sve od sira, kisele paprike, eventualno cips. Slatko mogu pojest, ali me onda grize savjest jer sam jela nesto sto mi "nit smrdi nit mirise". Jedino mi kinder pingui bas lipo pase nakon rucka. Kruh me hrani, deblja i unistava
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
sve sam želje zanemarila jer sam u 5 tjedana dobila 4 kg
sad ujutro pojedem keksolino ili pahuljice, ručam normalno raznoliko, popodne 2 kiwija i navečer ili 1/2 L jogurta 0.9 %mm ili pjat krem juhe od brokule ili kaula.....kili su stali i osjećam se super
Ja se trudim isto navecer nesto laganini al onda muz zeli pizzu i tako moram i ja jest pizzu. Necu samo za njega je radit.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja ovaj zadnji mjesec patim za vocem i povrcem, za kuhanim krumpirima i za juhama... Ne mogu pomislit da bi pojela nekakvu pizzu ili nesto sto je preslatko i tesko... Cak i kruha jako malo jedem a znala sam pojest cijelu štrucu dnevno
Mene od pocetka trudnoce prati ogromna zelja za cokoladom, keksima, tortama i kolacima.
Ako si nesto dozvolim od toga, pece me savjest, tako da nistaa.
Gledaj i ne diraj
Sortiraj odgovore
Najstariji