trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Rujan 2014. 10:51

Ovo za maslac od kikirikija je zakon.... budem ga i ja probala napravit...vjerojatno može i obično ako nemam maslinovog ulja :)

Lida2
    17. Rujan 2014. 12:05

Ja sam u 39tt i moram vam priznati da mi se tek od 0 povecao na 100!!!!
    Ne mogu se najesti, kruli mi u zelucu ko blesavo ne mogu docekati sljedeci obrok. Zavaravam se vocem al dzabe Ovo mi je nekaj novog jer sam cijelu trudnocu prosla bez nekih zelja i prevelikog apetita a sad mi je zeludac ko bezdan. Nemam pojma kaj mi se desava.

MalaMuca
    17. Rujan 2014. 13:24

Lida, papaj :D a kaj se sekiraš :D ak si gladna jedi :D

tena123
    17. Rujan 2014. 13:34

meni se u zdanje vrijeme tako jede slatko da se već počinjem zabrinjavat, iako se trudim ne jest nekad jednostavno moram, sada sam prešla na kruh s medom jer je to ipak prirodno, ali nekako me strah ne dobijem šećer ili nešto pošto je moja mala pišulja i ovako veća dva tjedna..

kimito
    17. Rujan 2014. 15:06

Ja sam isto u trudnoci luda za slatkim, svaki dan nakon rucka moram nesto slatko pojest sto mi prije nije bio obicaj.. Kad nema nista, nutella spasava stvar!

tena123
    17. Rujan 2014. 15:17

ma mene baš to vaganje a i njena veličina malo plaše, imam vagu u kupaoni i već je danima uspješno izbjegavam. danas ću se natjerat, a ja sam bjelu lino ladu uhhh, ali uzela bi jednu ili dvije male žlice, isto tako svaki dan..
    a baš sam bila ponosna kako mi se do pola trunoće slatko uopće nije jelo, eto nadam se da neće utjecat previše..

cloudy
    17. Rujan 2014. 15:57

mene ne tjera na slatko samo, nego na sve... baš sam postala ždero ... vagala sam se danas, sutra mi je pregled pa da znam, i neke 2 kile sam u mjesec dana nakupila... nadam se da mi dr. neće prigovarat... a isto što ti kažeš tena, sve mi je frka jer je i moja bebica po zadnjem uzv 2 tjedna veća...

tena123
    17. Rujan 2014. 16:03

meni je doktor prigovarao jer sam u 4 i pol mj skupila oko 6 kg ne sjećam se više točno. sad se nadam da neće opet, a beba je isto dva tjedna veća pa su mi u bolnici čak rekli da vjeruju kako ću rodit dva tjedna prije predviđenog termina iz koje kakvih razloga a nebi uopće imala ništa protiv jer bi prije Božića došle kući, samo da ne bude prevelika, a kako mama papa mogle bi obadvije bit prevelike

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.