Ovo za maslac od kikirikija je zakon.... budem ga i ja probala napravit...vjerojatno može i obično ako nemam maslinovog ulja :)
Ja sam u 39tt i moram vam priznati da mi se tek od 0 povecao na 100!!!!
Ne mogu se najesti, kruli mi u zelucu ko blesavo ne mogu docekati sljedeci obrok. Zavaravam se vocem al dzabe Ovo mi je nekaj novog jer sam cijelu trudnocu prosla bez nekih zelja i prevelikog apetita a sad mi je zeludac ko bezdan. Nemam pojma kaj mi se desava.
meni se u zdanje vrijeme tako jede slatko da se već počinjem zabrinjavat, iako se trudim ne jest nekad jednostavno moram, sada sam prešla na kruh s medom jer je to ipak prirodno, ali nekako me strah ne dobijem šećer ili nešto pošto je moja mala pišulja i ovako veća dva tjedna..
Ja sam isto u trudnoci luda za slatkim, svaki dan nakon rucka moram nesto slatko pojest sto mi prije nije bio obicaj.. Kad nema nista, nutella spasava stvar!
ma mene baš to vaganje a i njena veličina malo plaše, imam vagu u kupaoni i već je danima uspješno izbjegavam. danas ću se natjerat, a ja sam bjelu lino ladu uhhh, ali uzela bi jednu ili dvije male žlice, isto tako svaki dan..
a baš sam bila ponosna kako mi se do pola trunoće slatko uopće nije jelo, eto nadam se da neće utjecat previše..
mene ne tjera na slatko samo, nego na sve... baš sam postala ždero ... vagala sam se danas, sutra mi je pregled pa da znam, i neke 2 kile sam u mjesec dana nakupila... nadam se da mi dr. neće prigovarat... a isto što ti kažeš tena, sve mi je frka jer je i moja bebica po zadnjem uzv 2 tjedna veća...
meni je doktor prigovarao jer sam u 4 i pol mj skupila oko 6 kg ne sjećam se više točno. sad se nadam da neće opet, a beba je isto dva tjedna veća pa su mi u bolnici čak rekli da vjeruju kako ću rodit dva tjedna prije predviđenog termina iz koje kakvih razloga a nebi uopće imala ništa protiv jer bi prije Božića došle kući, samo da ne bude prevelika, a kako mama papa mogle bi obadvije bit prevelike
Sortiraj odgovore
Najstariji