trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brcka1902
    07. Rujan 2014. 19:36

Brat mi sinoc pekao macje oci, uh sto su pasale danas poslije rucka....

MalaMuca
    07. Rujan 2014. 22:15

ja kraj svih pita i pudinga i dalje nestrpljivo čekam kestene :P

Iskrica1347
    08. Rujan 2014. 10:49

uuuuu ---- keeeessstteeennniiii

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• klara12
    15. Rujan 2014. 11:47

ja sam od pocetka tamanila lubenicu, pa nenormalna faza s pastetom - bar 2 kruha dnevno s debelim slojem pastete  :P a u zadnje vrijeme slatkoooo... i inace sam izjelica slatkog, ali u zadnje vrijeme pogotovo! voce volim pojesti, najvise se veselim mandarinama! neki dan u plodinama stigla posiljka, ali jos zelene pa ih nisam kupovala... jos malo i stizu :D :D

brcka1902
    15. Rujan 2014. 19:57

Tak mi se jede slavonska pizza s vrhnjem i torta s petit keksima i najfinijom kremom s zeleom,banankacima i slagom....

• Juno
    16. Rujan 2014. 16:42

Crna cokolada, litre jogurta, orasi, maslac od kikirikija...

• Alex127
    16. Rujan 2014. 17:29

maslac od kikirikija najzdravije je pripremiti kod kuce, kupite malo kikirikija, ocistite, malo poprzite u pecnici, sameljite u blenderu, posolite dodatje malo maslinovog ulja i gotovo.

Alex

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.