trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Rujan 2014. 18:35

tena... potpuno te razumijem... meni je negdje u 16. tjednu prigovarao zbog nekih 6,7 kg... danas sam 22+6 i na 8-9 kg sam... i fakat se nadam da neće niti prigovora... iako me trenutno uopće ne zanimaju njegovi prigovori... nek on bude gladan i ne jede... a što se tiče veličine, meni je na 19+5 pokazalo uzv veličinu 22+4 tako da mi je isto rekao da postoji šansa da rodim ranije a ne 17.1. kak mi je predviđeno... i isto se ne bi bunila :D

Mum of four
    17. Rujan 2014. 18:39

meni je termin za novu godinu i nadam se da neće doć ranije jer želim uživati u odojku, francuskoj i svim kolačima...joj jesam zlobna

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    17. Rujan 2014. 19:00

e tak mi je i samoj.... pravi termin mi je 17.1. ali eto možda dođe ranije... i ja sam isto iskomentirala da ak planira doći ranije nek dođe 1.1. kasno popodne ili nakon tog datuma... da mogu bar malo uživati i za božić i novu godinu u svemu tome što si i sama napisala :D

MalaMuca
    17. Rujan 2014. 19:16

Ja sam već negdje pisala. Svaki dan nekoliko pudinga pojedem, čokolada isto. Imam ogromnu želju za slatkim, nalazi šećera su super. Tak da velim, njupajte ono kaj vam se papa, sve je to normalno. 
    Mislim da se mi previše opterećujemo. Pa svako tijelo je drugačije, neke dobe više, neke manje. Kaj sad. Ja velim da dok sam ja sretna i sita, onda je i moja beba :D

tena123
    17. Rujan 2014. 19:21

a dobro sve smo oko 2 tjedan razlike, ma ja bi bila presretna kada bi se rodila 17.12, taman oko 20.og bi išle kući i za Božić uživamo, druga stvar je zašto ne bih išla 28 ili 29.12. a to mi je termin jer mislim da osoblje neće biti baš raspoloženo za posao nego više za blagdane pa bi moglo biti negodovanja i prigovora ali šta se može.
    evo upravo smo večerale jedan kuhani kokuruz, malo meda i marga i sad pijem kompot od dinja koji sam skuhala, pojest ću i ove kriške kuhanje dinje ali ih moram malo pošećerit, i moram reći da uopće nije loše

cloudy
    17. Rujan 2014. 19:23

:) e baš tako ... moja se čak i mrda dok jedem, kao da mi daje doznanja da joj paše :) nema veze, bit ćemo debele ali site  a i brijem da će otić sve te kile dole s dojenjem i pogotovo kad bebica malo poraste pa krene trčkaranje za njom

MalaMuca
    17. Rujan 2014. 19:24

ja već par dana isto papam med  i margo, dobila sam fini domaći med i davim se u tome :D
    e  i jedem frutolino sa žlicom šećera još unutra. Udavim se u tome :D

cloudy
    17. Rujan 2014. 19:45

i ja bi kukuruz jela..i kuhani i pečeni koji mi je zamirišao maloprije kad sam se s dragim šetala... sad sam potamanila svoju pirošku s čokoladom, a nekak si mislim da će planut i ona što je za dragog namijenjena...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.