Obranila sam tepsiju koliko sam mogla ali ima još tako da si dobrodošla! Samo molim te prije ponoći jer tada opet ogladnim
Pečeni kesteni i garavi prsti dobro zvuči
Nemojte o kestenima...mene zadnjih dana drže kukuruzi.....pečeni i kuhani kakvi god nije važno i to je ok jer ih imam doma masu pa nije problem...a kesteni će tek kroz mjesec dana tako da...nemojte spominjat jer će se i meni krenuti jesti.... i jedva čekam da mi grožđe dozori za par dana
Meni je većina grožđa zrelo,samo jedna loza još nije a ona će taman dozrijeti kada popapam ovo hehe joooj blago ti se,ja bi kukuruz mogla jesti dan i noć bilo kakav,mmljac
Dođi k meni na kukuruz i ponesi to zrelo grožđe :) ja imam i bijelog i žutog kukuruza i ne mogu se odlučit koji mi je bolji a grožđe mi kao je zrelo al nije još baš kak treba...bude za vikend bilo
Ja skoro svaki dan jedem kuhani kukuruz :D grozde mi jos nije ali bude skoro :))) kestene cu ic pokupit cim budu na travi :D
Jojo jel tepsija prazna :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Do ponoći smo ju ispraznili :D
Sada bih i ja kuruzeeeee ! Na plac za vikend i kuhanje u loncu mmm dobro mi zvuči!
Svaki put kada skuham mahune nitko neće jesti kao baš danas ne moramo jesti cijeli dan...
A probala sam ih fine su nitko drugi od ukućana ( muških) neće ni probati a jučer kada su bile punjene paprike na repertoaru e to nam je super odmah tri tanjura s pireom molim a danas post.
Sada kad ću ih htjeti kazniti cijeli tjedan mahune ću kuhati!
Sortiraj odgovore
Najstariji