trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama zana
    03. Rujan 2014. 23:37

U prvoj trudnoci stalno mi se pila coca-cola,na litre bi je popila. A sad u drugoj,ne mogu funkcionirati ako ne popijem svaki dan sok od narance,a najbolji je cappy naranca mmmhhmm....

Mama Zana 😊

MalaMuca
    04. Rujan 2014. 08:57

puding.  Od čokolade. 
    Ne mogu bez jednog pudinga od čokolade dnevno. Ma ja bi sve mogla pojesti, sve mi je fino.

Nalah
    04. Rujan 2014. 09:11

Jesi probala choco-loco?

MalaMuca
    04. Rujan 2014. 09:49

Nisam, jel dobar? svaki put ga gledam i premišljam se bi nebi, a na kraju kupim ovaj za koji sam sigurna da mi je dobar :D

Nalah
    04. Rujan 2014. 10:08

Meni je jako fini

• mama zana
    04. Rujan 2014. 10:13

Jutro na psolu...sta doruckovati??? prva pomisao kad se ustanem,hehe. mislm da cu si otic kupiti sendvic od cajne panona sa edamerom i kefir i za desert kinder bueno,mmmmhhm. odoh

Mama Zana 😊

MalaMuca
    06. Rujan 2014. 19:10

Nalah, odličan je! :D 
    ja ne znam jel to normalno da se meni tak slatko jede, al luda sam za slatkim. Nikad mi nije tak bilo...

brcka1902
    06. Rujan 2014. 21:32

Lazanje s 4 vrste sira....tople il hladne nije bitno....

Masha2
    06. Rujan 2014. 23:14

Sutra pravim lazanje... Moje žudnje su se mijenjale tokom trudnoće... Od paštete do krpica sa zeljem -to me i sad najviše drži 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.