trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    24. Kolovoz 2014. 01:23

Kad me netko pita što sam zadnje jela da mogu reći voće! 

Jojo5
    25. Kolovoz 2014. 23:50

Sada imam novu foru. Corn flakes s narezanom bananom preliven jogurtom. Realno nije za svačiji ukus ali za doručak, kasnu večeru i međuobrok mi je super!

MalaMuca
    26. Kolovoz 2014. 07:36

Ja sam luda za Frutolinojem i onim dukatino sirekima. Neam pojma, ko malo dijete se osjećam :P

Iskrica1347
    26. Kolovoz 2014. 10:05

Ja nemam posebni apetit ustvari na ništa, jer još uvijek stalno osjećam mučnine odn knedle u grlu.. Kad jedem mi nije mučno (jako), ali onda čim prestanem opet knedla.. Ali lubenice mi i dalje pašu..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    26. Kolovoz 2014. 10:09

Pa sad ih nisam kupila, tak da ne znam, zadnje sam kupila šljive na placu, ali koliko sam ih vidjela činile su mi se ok (na Trešnjevci)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Nalah
    26. Kolovoz 2014. 10:21

U Sparu ima lepih

Jojo5
    27. Kolovoz 2014. 17:43

Narezala sam kilu krumpira , tri velike zelene i crvene paprike, jedan poriluk, mrkvu i češnjak, sve to začinila i tutnula u pećnicu. Kada se ispeče polijem vrhnjem i neću da me itko od ukućana  pita jel ima što za jesti jer NEMA!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.