torba za rodilište spremna, i sama sebi se čudim kako uopće nije velika i nisam previše toga natrpala, pošto nisam našla chicco uloške uzela sam 2 pakovanja vir 90 a ako i dalje ne dudem imala sreće uzet ću još dva lola lady i dobro.
danas planiram robicu za bebu složit u jednu vrećicu, robu za sebe u drugu i kaput i čizmice u treću pa ću sve tri držat u AS iza vrata da je spremno baš sve, kaže dragi da bi on to ipak stavio neka se vozi u prtljažniku jer se boji da će zaboraviti ali ako zaboravi cjeli AS pa ja ga je***..
hihiihiihi...sposobni su oni svašta zaboraviti. Kad sam ja taj dan ostala u bolnici, on je išao još nešto obavljati po Zagrebu i onda popodnevnu smjenu na poslu odraditi...ja sam se bojala više za njega kako će on doći do Vrbovca koliko je bio izgubljen, nego za sebe i bebu i bolove
A da ne govorim kakva je strka bila kad sam išla doma jer sam bila 6 dana na kraju i nisam znala kad cu točno doma dok mi nije taj dan doktorica poslije vizite rekla....DANAS IDEŠ DOMA. Umjesto AS je uzeo neku nosiljku za bebu u kojoj se moja curka cijelim putem kotrljala....koma :) A opet, ne mogu mu zamjeriti nikaj
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
chicco ulošci u dmu u ilici, i u bipi sam vidjela, nema ih svaki dm. i ima ih konzum, ali u dmu su najjeftiniji
Ja sam napokon uspjela nac chicco uloske. Bas sam se nalozila na njih i ni jedne druge nisam htjela :)
U Karlovcu ih nema nigdje pa sam sestri rekla da pogleda u Zagrebu i kaze da je pola grada prosla i da ih isto nema, nasla ih je u konzumu na crnomercu.
I bome su ogromni! Mislim da mi gacice iz ljekarne L velicine nece bit dovoljno velike za njih.
Ja sam ih vidjela u chicco dućanu,5 min lijevo od Green Golda,u dućanu vrijedi i bon za popust iz dm knjižice koju dobijete kad se prijavite kao trudnica
http://www.chicco.hr/store/191/Chicco--Super-Konzum.wshtml
e tamo ću ih ići kupiti, neda mi se više obilaziti dućane, dm-ove, mullere i ostale... u chicco dućanu nema da ih nebude :)
U dmu onom velikom kad.ideš prem trgu onda.je.s.lijeve strane ranogajec.je.vincek i.mango. Dm.na kat. U dmu su po.40 kuna.
Curke zna koja mozda jel u bolnici Merkur treba donjeti pelene za bebu ili ih oni imaju? Vise mi nis ne stane u torbu izgleda da cu morati jos jednu nositi ako je odgovor pozitivan, a tak sam sve fino rasporedila.
Sortiraj odgovore
Najstariji