Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Studeni 2014. 15:54

hahhaah j stvari za bebu planiram stavit u autosjedalicu... a ono što ću ja imat na izlasku planiram imat sa sobom... što je sigurno, sigurno je :P

ena2203
    27. Studeni 2014. 15:57

ja ću ponijeti uloške i higijenske potrpštine za prvu ruku, a dragi nek donosi ostalo stalno.

ninach1903
    27. Studeni 2014. 15:57

ja sam stvari za izlazak za bebu i za sebe spremila u jednu torbu, pripremila dekicu i sve to moram stavit kraj autosjedalice tak da to sve uzme. a moja torba za bolnicu se od danas vozi u autu za svaki slucaj 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    27. Studeni 2014. 16:03

Moj koferčić isto čeka,ostalo je sve na zasebnoj polici u ormaru,sve kaj ću trebati sam kupila unaprijed,naučila ga kak da mi skuha kavicu za Starbucks termosicu,jedino kaj će morati napraviti sam je kupiti ono kaj mi se određeni dan bude jelo,a ak ne bude mogao to,ima Konzum kod ulaza u Vinogradsku.
    Sve baze pokrivene

kleaiva
    28. Studeni 2014. 11:00

Ja mislim da ću si robu za sebe uzeti u torbu, skemijati ću neku tanju haljinicu i strample da mi ne zauzima puno mjesta....a obuću i jaknu ću mu reći nek drži u autu tih 3 dana, da ne zaboravi  Za bebu ću mu staviti sve u autosjedalicu. 

Uspjela sam u tu srednju torbu strpati cijeli paket chicco uložaka, 
    3 ručnika obična, 
    ogrtač, 
    gaće,
     papuče, 
    grudnjake za dojenje,
    jastučiće za dojenje 10 kom, 
    kozmetiku,
    vodu i kekse.

u maloj torbi su mi dokumenti,
    sva papirologija :),
    voda i štapići.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• ettaa
    28. Studeni 2014. 12:28

Mislim da sam ja jedina koja je toliko lina krenit spremat tu torbu 
    Sve sam kupila, oprala, opeglala, al nikako da to poslozim i spakiram... valjda se budem natirala sad za vikend!  
    U ponediljak nam je punih 38 tjedana 

cloudy
    28. Studeni 2014. 12:31

ja nisam još ništa ni kupila... budem kad mi bude mjesec dana do termina...  ajd robu potrpam lako al nisam uloške ni grudnjake još kupila...

• ettaa
    28. Studeni 2014. 12:37

Imas ti jos vrimena, polako, stignes sve 
    Meni se termin opasno približija, a ja ka da iman jos ohoho vrimena...al malenom sam sve pripremila, to mi je gust i uzivam, dok za sebe bas nikako nikako nemam volje (mozda zato sta se ježim cim se sitin da cu morat bit u bolnici).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.