hahhaah j stvari za bebu planiram stavit u autosjedalicu... a ono što ću ja imat na izlasku planiram imat sa sobom... što je sigurno, sigurno je :P
ja ću ponijeti uloške i higijenske potrpštine za prvu ruku, a dragi nek donosi ostalo stalno.
ja sam stvari za izlazak za bebu i za sebe spremila u jednu torbu, pripremila dekicu i sve to moram stavit kraj autosjedalice tak da to sve uzme. a moja torba za bolnicu se od danas vozi u autu za svaki slucaj
16.12.2014 <3 Lena <3
Moj koferčić isto čeka,ostalo je sve na zasebnoj polici u ormaru,sve kaj ću trebati sam kupila unaprijed,naučila ga kak da mi skuha kavicu za Starbucks termosicu,jedino kaj će morati napraviti sam je kupiti ono kaj mi se određeni dan bude jelo,a ak ne bude mogao to,ima Konzum kod ulaza u Vinogradsku.
Sve baze pokrivene
Ja mislim da ću si robu za sebe uzeti u torbu, skemijati ću neku tanju haljinicu i strample da mi ne zauzima puno mjesta....a obuću i jaknu ću mu reći nek drži u autu tih 3 dana, da ne zaboravi Za bebu ću mu staviti sve u autosjedalicu.
Uspjela sam u tu srednju torbu strpati cijeli paket chicco uložaka,
3 ručnika obična,
ogrtač,
gaće,
papuče,
grudnjake za dojenje,
jastučiće za dojenje 10 kom,
kozmetiku,
vodu i kekse.
u maloj torbi su mi dokumenti,
sva papirologija :),
voda i štapići.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mislim da sam ja jedina koja je toliko lina krenit spremat tu torbu
Sve sam kupila, oprala, opeglala, al nikako da to poslozim i spakiram... valjda se budem natirala sad za vikend!
U ponediljak nam je punih 38 tjedana
ja nisam još ništa ni kupila... budem kad mi bude mjesec dana do termina... ajd robu potrpam lako al nisam uloške ni grudnjake još kupila...
Imas ti jos vrimena, polako, stignes sve
Meni se termin opasno približija, a ja ka da iman jos ohoho vrimena...al malenom sam sve pripremila, to mi je gust i uzivam, dok za sebe bas nikako nikako nemam volje (mozda zato sta se ježim cim se sitin da cu morat bit u bolnici).
Sortiraj odgovore
Najstariji